V12 в Е30-ка
Модератор: bum_bum
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абре, тоя мотор два термостата ли има
Отпреде некви две търби ми се виждат
Като тея на термостата на М40

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
тоя не му е стигнал пауъра, че си най-накрая си сложил 5 литра
а колко е натъпкано... като гледам ако изтървеш някои инструмент няма намиране 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- E30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 318i touring
- Мечтае да кара: по пътища без дупки.
аз от край време имам тая идея но....единственото което ме притеснява е окачването и трансмисията като цяло
не е проблем нито намирането на мотора нито навръзването на жичките,нито слагането на мотора в коша....проблем ми е окачването скоростнаиа и задните карантии
инъче това е колата......в12 в е30!!! 

Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Хората се мятат на окачване от Е30 М3 или на Спортно регулеруемо от Е36 със корави спирачки от Е36 с някои елементи от Е36 М3. За скоростите незнам как стоят нещата, ама нищо не пречи да си останеш и с автоматика (има и с ръчни, ама е супер рядко). Използват кардан от Е30 М3. Диф-а незнам от кво животно е, ама и един сток диф от Е30 М3 може да се справи с положението. Като цяло за да е читава конверсията трябва още доста парички да се налеят. Иначе намирането на мотора не е проблем, както и слагането му. Обаче идва и един момент, че като дръпнеш чертата ... една турбо конверсия може да излезе по-ефтина. Да изкараш повече коне и повече въртящ момент и разхода при леко каране да не се промени драстично. Единствения плюс на В12-ката, че ще вади уникален звук, ще си ебати и гъзара и че двигателя е здрав, а при турбо конверсията не се знае точно колко ще издържи маторя. Такаче между В12 и ИС Турбо, аз лично избирам Турбо.
- E30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 318i touring
- Мечтае да кара: по пътища без дупки.
6 в редица си е 6 в редица....а представи си 2 един до друг
за мен истината е във в12-ката!

Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
май трабва да се чуем,тез дни

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
ма жена ти , няма да те пуснеsonny написа:Явор написа:май трабва да се чуем,тез дни![]()
идвам и аз, да ме незабраиш, тамън да си пиете спокойно, аз ша ви воза![]()

- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
според един махмурлясал руски мозък на М70 идеално пасват скорости от М30 та и те не са проблем той беше направил точно такова нещо Е30 с В12 и едно турбо
бая по голямо от К27 ама не помня сайта
тука възниква едно интересно въпросче щом на м70 стават скорости от М30 а на М30 скорости от М10 а на М10 пък стаат едни скорости дет са на обратно
ще се получи ли номера М70 скорости от С14 и каде за бога е задната на БМВ 

тука възниква едно интересно въпросче щом на м70 стават скорости от М30 а на М30 скорости от М10 а на М10 пък стаат едни скорости дет са на обратно

- ///Явор
- Летящия холандец
-
забелязал ли си ,каде е стартера
а, то принципно всичко си е BMW 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4