СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 07 Юли 2023, 22:08

Аз тъкмо свърших работа /официалната/ и почвам да човъркам по проекта в гаража хехе. Работа, работа ,работа! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 07 Юли 2023, 22:21

slatanic написа:Чиче не бой се като почнеш всеки ден да работиш...всеки ден ще ти е петък.... :ok:

Аз много се надявам да не се налага да работя всеки ден , когато е трябвало съм работил :yes:.Орден никой не ми е дал още .Тази седмица се наложи да се напъна , жегата беше тегава- ама сега и филма ми доскуча /новият Индиана/ и ми светна , и ще взема си налея :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 08 Юли 2023, 15:51

Големия син има РД след няколко дни и направил няква дигитална картичка/покана.

И вика Тате, кво да пиша ся. Измислихме там нещо и аз тръгвам към другия край на хола и ме изби на майтап и си викам тихо на мен си “освен подаръци, носете и пари”.
Не знам от къде ми дойде тая фраза, мисля съм я чувал в някой стар БГ филм (не съм сигурен).

Той ме чул и го написал. И разпратил на цялата група с приятели, къде членуват и майки и татковци :mhihi:

Майка му ми звъни, скандализирана, как съм можел да кажа на детето да напише такова нещо :mhihi:

Хем ми знае хумора за толкова години, ама ся щот ми е бясна и яростна от няколко месеца, нещо не го хвана.

Викам й, е кво толкова, тъкмо детето ще си събере някой лев :lol:

Затвори ми телефона :lol:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Юли 2023, 15:58

Ти си записвай разговорите с нея :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Юли 2023, 16:14

С каква цел ? Противозаконно е , ако не е с цел да се предоврати извършване престъпление чл32 ал2 от конституцията ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Юли 2023, 16:19

Jordana написа:С каква цел ? Противозаконно е , ако не е с цел да се предоврати извършване престъпление чл32 ал2 от конституцията ... :dunno:

Не дай си Боже да му се наложи :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Юли 2023, 15:08

Днешният ми хоум офис, а жената е в заведението на 300 метра зад мен понеже и било много жега, което е супер понеже по месинджър си поръчвам бира , в горичка съм а плажа ми е на 300метра :bchug:
ПП: Нека ебавките за колата да започнат сега :mhihi:
356081996_652596236468347_3282039736670214172_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юли 2023, 15:10

Insignia-та е топ кола! В старата работа имахме такива - неунистожими, оособено фейслифт модела...идиотски здрава кола. По 150к им навъртяхме за 2 години и само задните носачи дадоха фира. Караха се като пироговски линейки и средния разход беше около и под 5 :shock: :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Юли 2023, 16:06

Don_Diego написа:Insignia-та е топ кола! В старата работа имахме такива - неунистожими, оособено фейслифт модела...идиотски здрава кола. По 150к им навъртяхме за 2 години и само задните носачи дадоха фира. Караха се като пироговски линейки и средния разход беше около и под 5 :shock: :kuku:

Приятно съм впечатлен от количката, но чак под 5 не е , до тук 900 км ~ 5.6 на колона с климатик навсякъде.
Просто се оказа че 535d,330d ИЗОБЩО не ги харесват тук в Италия и можех само покрай градовете да минавам с тях :mhihi:
Та задачата беше, намери бързо кола до 15к - евро 5А/6 в която да съм сигурен че е надеждна и така купих инсигниата на много близък приятел, но не съм решил дали след края на трипа ще продам.
Колата малко не върви 2д(160коня), слабичка си е. Тези имат проблем с вала, моя човек я взе на 75 000(или 120 беше :dunno: ), от 1 ви собственик с история, отвориха мотора да го гледат- вала, мотора всичко перфкетно от там на всеки 40к - смяна на маслената цедка там която причинява проблема и сега на 200 и няколко хиляди и всичко точно, караш си и си свиркаш...много неангажирща кола , никой не иска да ти краде нищо, да се състезава с теб , не мислиш къде ще паркираш дали няма да хване пътя ...абе супер е а и има не малко екстри.
Естествено типично в мой стил налях за 3 дни бързи 1.5к да ми е мирна главата и тръгнах :D

ПП:Не ви трябва опел ако обичате да карате по бързичко наистина :D :driving:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 10 Юли 2023, 16:27

Нашите бяха дизелови Ecoflex, не помня колко коня, но си бяха слабички…
Първата дето взеха беше с най-слабия Ecoflex мотор и съм правил 3.4/100, засечено на колонка. 130 на темпомат до Бургас :shock: . Шефа редовно пътуваше до Алпите на ски с нея, с кутия на тавана и още 2ма пътници…4.1-4.3 му беше разхода по борд компютър

Следващата имаше малко повече сила и разхода беше само литър нагоре

Като цяло аз съм приятно впечатлен от точно това поколение, следващото е доста зле: вози по-зле, харчи повече и изглежда по-евтина изработка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Юли 2023, 18:32

Аз имам колега, който има от следващото поколение. Купи си я от Англия на 3,5г, Екофлекс и харчи под 4/100км, като оборудването е супер яко и качествено. Здрава! А, ако 'обичате да карате бързичко' просто си купувате OPC ! Има и бавни БМВ-та, не само Опел-и... Помните колегата с 520д-то, нали? Къде отиде Е46-цата?

П.П. Проблема е в уплътнението на цедката и тръбата към маслената помпа...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Юли 2023, 18:36

Инсигния дизел здрава :mhihi:
Няма такава без строшен двигател. Имам впечатления от 3 различни.
Аз лично имах бензин 1.6 турбо 180кс, но я покарах само 10 хил км. Не ми хареса.
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Юли 2023, 18:45

За здравина само съм чувал, че са и кутии поне (ръчните) имат някакъв проблем, за мотора да не говорим. Приятел кара 3-та такава (2017г е сегашната), но на 50к км ги чисти :mhihi: Та сегашната му и по-новите на са лоши, но старите са малко като пластмасови кутии :mhihi: :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 10 Юли 2023, 19:24

Първата имаше драма с турбо пътищата и редовно късаше или плюеше маркучите, май го побългариха нещо в бокса и проблема беше решен.

Фейслифта го нямаше този проблем и бяха идиотски здрави коли. 3ма души ги юркахме почти 24/7, смяна на масло на около 15к (че на 10 идваше прекалено често :lol: ). Ръчки бяха нашите, никакви грижи и с тях (по спомен даже масло не сме им сменяхме).
Имаше момент когато се замислях за подобна кола за лична, но нещата се развиха другояче и нямах нужда.

Онзи ден заредих 26лв метан при изминати 300км градско :lol: . Сега съм минал 260км, извънградско и имам още половин бутилка…по-евтино нвма накъде
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Юли 2023, 20:11

Тичам за Опел. Някой иска ли нещо на връщане да му донеса :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата