СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TNT » 06 Юли 2023, 9:52

Официално да. Неофициално като те спрат и видят златния талон, обикновено следва директно "лек път" :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Юли 2023, 10:12

Don_Diego написа:
drifty написа:Аз пък вчера също ходих до КАТ, изкарах си златния талон най-накрая, платих си 4лв за да ми стане готино :D.

И аз сега съм в КАТ ама за регистрация на кола, златен талон казаха че нямало да ми дадат обаче :mhihi:

Какво взе :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Юли 2023, 10:23

ivanski_2 написа:
Don_Diego написа:
drifty написа:Аз пък вчера също ходих до КАТ, изкарах си златния талон най-накрая, платих си 4лв за да ми стане готино :D.

И аз сега съм в КАТ ама за регистрация на кола, златен талон казаха че нямало да ми дадат обаче :mhihi:

Какво взе :D

То отдавна в взето, за продажба беше, но се позастоя и сега го регистрирахме, че 8цата почна постоянно да прави проблеми, та ще се ползва за път. Иначе е още едно А5 Sportback G-tron набор ‘21
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Юли 2023, 10:25

TNT написа:Официално да. Неофициално като те спрат и видят златния талон, обикновено следва директно "лек път" :yes:

Много зависи, като си направил нещо не е точно така. :mhihi: Мен не са ме спирали много години извън нашия град, а тука като ме спрат и съм ок пак изпезвам.
Има една крилата фраза на катаджиите "как обичам да ги вземам тия златните"... :mhihi: Баща ми я беше чувал доста пъти преди години, някои други близки също. Аз нямах, все ме мързелив да ходя да вадя когато все пак направя годините, а когато идех за подновяване на книжка вече, все имах някакво провинение. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юли 2023, 10:40

Да бе, и аз все чувам легенди за тая фраза, ама от години друго се получава :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2023, 10:51

Мен преди около 2-3 години ме спряха за това, че бях забравил да включа фаровете на туко що закупен бус. Другият ми автомобил е с автоматични и въобще не ми се размина глобата със "златният талон"

Потребител
Аватар
Кара: Е90 325XI Е91 325XI
Детайли за колата: N52B25 N53B30

Мнение от тео е90 » 06 Юли 2023, 17:58

Е.Димитров написа:Мен преди около 2-3 години ме спряха за това, че бях забравил да включа фаровете на туко що закупен бус. Другият ми автомобил е с автоматични и въобще не ми се размина глобата със "златният талон"

То златния не те спасява от глобата а от взимане на точки само и то не за всяко нарушение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Юли 2023, 22:26

Аз за скоростта съм рецидивист , признавам си - просто са ми много километрите , не че нещо фрапиращо имам като нарушение . Обаче около хилядарка на година са ми глобите :oops: Обаче жена ми тъкмо се накани да вземе златен талон / и съответно бъзикни и подмятания кой по- по- най/ , и БАМ -снимка с нейната кола ползвана от сина :mhihi: Даже декларация щеше да пише :mhihi: Така де - и аз ще взема златен талон , само да не се качвам на кола няколко годинки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 07 Юли 2023, 7:40

Много спите :D

Дон диего, онези(yesim) за интернета които ми препоръча преди време, колко време след покупката реално мога да почна да го ползвам, понеже ще ми трябва от неделя дали има смисъл да го взимам по-рано пакета ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Юли 2023, 7:49

mr_petroff написа:Аз за скоростта съм рецидивист , признавам си - просто са ми много километрите , не че нещо фрапиращо имам като нарушение . Обаче около хилядарка на година са ми глобите :oops: Обаче жена ми тъкмо се накани да вземе златен талон / и съответно бъзикни и подмятания кой по- по- най/ , и БАМ -снимка с нейната кола ползвана от сина :mhihi: Даже декларация щеше да пише :mhihi: Така де - и аз ще взема златен талон , само да не се качвам на кола няколко годинки :mhihi:

Аз не очаквам някакви ползи от златния талон, освен че ми стана готино да си го имам. :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Юли 2023, 10:06

ivanski_2 написа:Много спите :D

Дон диего, онези(yesim) за интернета които ми препоръча преди време, колко време след покупката реално мога да почна да го ползвам, понеже ще ми трябва от неделя дали има смисъл да го взимам по-рано пакета ?

Ами при мен веднага се случват нещата :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 07 Юли 2023, 10:36

Ясно, единственото кофти е че при неограничения пакет яко ти ограничават скоростта след някакви GB :ranting:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Юли 2023, 10:57

Ще излезе малко по-скъпо, но защо не пробваш с другите пакети където имаш лимит на трафика, но не и на скоростта :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 07 Юли 2023, 21:20

Петък вечер 21:16 и аз съм си легнал и ще си пускам филм да ме гледа :mhihi: Вярно ,че съм скапан тази седмица , ама пак ми е притеснително леко :mhihi: :dunno: Не е добре тази работа ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 07 Юли 2023, 21:33

Чиче не бой се като почнеш всеки ден да работиш...всеки ден ще ти е петък.... :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата