СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
nickstorm написа:И днеска се събуди между бабата и тройкаджийката ли?
Не мога да пия чак толкова

Бабата се натряска и си я прибрахме към 4-5 сутринта. Сина й ни посрещна.
Само махна с ръка и вика, мерси пичове аз се оправям от тук нататък

Неска сутринта казала на моя приятел: Кога ще излизаме пак с твоята компания?
Щом не помня как съм се прибрала, начи купона е бил як

Много класна, шармантна възрастна баба, ама пълна откачалка. Да е жива и здрава още много години.
Лууууууди, луди баби, луууууди, луди баби

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Я да видим какво е твоето понятие за "баба"?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И е говорила с тройкаджийката - ясна работата. carmanf1 ще черпи опит направо от извора 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- TNT
- младши ентусиаст
-
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
barty написа:Имам едно усещане че бабата нещо гласи
TNT написа:И е говорила с тройкаджийката - ясна работата. carmanf1 ще черпи опит направо от извора
чак толкова рИкия не мога да изпия, че да стана бабоеб

Оная вечер, (когато помисли че сме се скарали), бабката ми вика, много красива жена имаш. Викам, разведен съм, не ми е жена, само лИбовница.
И тя, ееее още по-добре тогава

Don_Diego написа:Бабата е казала гордо “Hold my beer”![]()
![]()
Нещо такова беше да

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
mr_petroff написа:Kroki написа:Аз така имам мн готино запознанство с едно пиче преди години. Беше спукала гума на изкачването към магистрала Хемус и никой не спираше да и помогне, даже са и искали пари.. с един Juke беше. Спрях с кабриото, извадих инструмента, сменихме гумата, пихме по едно сокче после на Петрола.
И после
Имаше си приятел а и нямам пари за такава подръжка.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
Може обратното - тя да ти дава
Един приятел така една милфка лашкаше и тя му оправяше колата, телефони му купуваше, някви курсове му плаща
А мъжа ѝ бачка бачка
От много бачкане файда нЕма

От много бачкане файда нЕма

аз сега съм в холандия и се оказа, че рентакар-а ми е .... бе ен ве х2 м35и
звяр - има 20 м значки навсякъде да не забравя, че е м- линия и под капака има 300 коня 2 литра хамстер с турбо
като цяло бива, но никога не съм си помислял, че 300 коня могат да са толкова невзрачни като саундтрак и като динамика.
и така. само да споделя.
а, забравих- абе на тия холандци къде са им дупките по пътищата? ае- дупки да няма разбирам ама защо няма кръпки? тия пътища не ги ли копаят периодично? колкото пъти съм идвал тука толкова пъти съм се чудил на това...

звяр - има 20 м значки навсякъде да не забравя, че е м- линия и под капака има 300 коня 2 литра хамстер с турбо

като цяло бива, но никога не съм си помислял, че 300 коня могат да са толкова невзрачни като саундтрак и като динамика.
и така. само да споделя.
а, забравих- абе на тия холандци къде са им дупките по пътищата? ае- дупки да няма разбирам ама защо няма кръпки? тия пътища не ги ли копаят периодично? колкото пъти съм идвал тука толкова пъти съм се чудил на това...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:а, забравих- абе на тия холандци къде са им дупките по пътищата? ае- дупки да няма разбирам ама защо няма кръпки? тия пътища не ги ли копаят периодично? колкото пъти съм идвал тука толкова пъти съм се чудил на това...
Голяма файда, като повече от 100 не можеш да вдигнеш по тея пътища денем и 130 нощем.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
alx написа:
Няма как да те пропусна и тук

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

dhtj написа:alx написа:а, забравих- абе на тия холандци къде са им дупките по пътищата? ае- дупки да няма разбирам ама защо няма кръпки? тия пътища не ги ли копаят периодично? колкото пъти съм идвал тука толкова пъти съм се чудил на това...
Голяма файда, като повече от 100 не можеш да вдигнеш по тея пътища денем и 130 нощем.
самата истина. дори мисля, че е 120 през нощта. ама за сметка на това има един участък от 10км на юг към утрехт където са 6 (май) ленти и засичат средна скорост ... и всички карат със 95-100 в пакет... много сюреалистично е

но пътищата им са фантастични...
за видеото- сега ша са обиждаме ли? на моята интериора е доста хубав всъщност. и има тъч скрийн за разлика от този на видеото. само не ми хареса, че няма електрически седалки- всичко е ръчно. и със 100км/ч на еко режим дава 5/100 по бордовия.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:аз сега съм в холандия и се оказа, че рентакар-а ми е .... бе ен ве х2 м35и![]()
звяр - има 20 м значки навсякъде да не забравя, че е м- линия и под капака има 300 коня 2 литра хамстер с турбо![]()
и така. само да споделя.
Плащат 50% данък върху доходите....