да се похваля и аз с първото ми БМВ
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
показва ти -30 градуса, щото нещо се губи връзката с датчика на предната броня от лявата страна, а може и въобще да го няма 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
само не схващам на едната снимка си със CD на другата със касетофон
иначе честито и остави празните приказки че дизелите на BMW не били читави 

Re: да се похваля и аз с първото ми БМВ
kraitan написа:скоро ще кача и снимки въпреки че имах мерак за 3-ка че е по малка си взех 5-ца защото 3-ките които гледах и то 320-ки изобщо не бяха запазени от кам интериор и не ми харесваха и намерих една 525-ца ТДС хареса ми как вози и как набира за дизел кола и я взех отвътре много запазена отвънка има леки забележки след доста четене на форума може и да сьм направил грешка че сам взел ТДС-ка като виждам как го плюят тоя двигател ама квото е тва колата е 93-и набор с всички екстри без кожа не знам точно с климатик ли е или климатроник иначе клапите се управляват електронно дано да съм улучил на читава според маистора кадето е гледа е добра
Да ти е честита и много безаварини км:)
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Честито
Датчикът е отпред до левия халоген. Има една дупка в капака и като свалиш капака ще го видиш. Ако ти е отишъл датчикът мога да ти кажа как да спестиш 150 лева. Комшията ми има като твоята и му искаха 165лв. за датчик. Той си купи за 8,50 лв. външен датчик, който не е за БМВ и си реши въпроса
Датчикът е отпред до левия халоген. Има една дупка в капака и като свалиш капака ще го видиш. Ако ти е отишъл датчикът мога да ти кажа как да спестиш 150 лева. Комшията ми има като твоята и му искаха 165лв. за датчик. Той си купи за 8,50 лв. външен датчик, който не е за БМВ и си реши въпроса

сас здраве да я караш .колата ми изглежда добре .За какви парици я взе
за 5700лв я взех но с обслужването кадето й направих плюс аларма и CD стана близо 6500лв
Честито
колега видях каде е седял датчика сега от там висят два кабела
(тва само в българия са го отскубнали) а този от 8,50 може ли да се свърже към тези кабели кадето висят сега
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Честито и от мен, много безаварийни километри. Сега за датчика. Първо не струва 150 лв. а само 43. Но и това е много, така че колега, дай повече инфо от къде и какъв модел, марка нещо
. Второ, обикновено датчикът липсва след челен удар при който е потрошена бронята(гадно, но факт). Обикновено датчикът заминава със старата броня, а както се досещаш нашите матрапази пари за нов датчик ще дадат когато пръдне гущер.

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Пак си на делавера.За разходите недеи да сажеляваш.Ако е в ред ше ти служи далго време.Аиде пак сас здраве
vvvvv
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2