СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
BMW_POWER написа:Don_Diego написа:E аз на трактор ли ще отвивам гумата, че там да ме изтряска
Ако видиш някоя знойна трактористка със спукана гума, няма ли да спреш и да помогнеш?
Да не ги стягала с гайковерта

Аз заради това се шибнах

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз така имам мн готино запознанство с едно пиче преди години. Беше спукала гума на изкачването към магистрала Хемус и никой не спираше да и помогне, даже са и искали пари.. с един Juke беше. Спрях с кабриото, извадих инструмента, сменихме гумата, пихме по едно сокче после на Петрола. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Kroki написа:Аз така имам мн готино запознанство с едно пиче преди години. Беше спукала гума на изкачването към магистрала Хемус и никой не спираше да и помогне, даже са и искали пари.. с един Juke беше. Спрях с кабриото, извадих инструмента, сменихме гумата, пихме по едно сокче после на Петрола.
И после

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
За тая кощрамба даже не си струва да намаля 

Хм, гугъл ми изкара такива трактористки, че ако застанат на шосето, нито ще върнеш, нито можеш да ги обиколиш 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Don_Diego
- ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Don_Diego написа:Кроки, мен ми пробутват жена с трактор…няма как да е пиче
Нидей рива![]()
Спах на светната лампа заради тебе

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За съжаление, в днешно време такива неща като "хубава мома в беда на магистралата/в кухнята/банята и тн" са само по филмите.
Всъщност тава са първите разочарования на младия господин, след като е гледал филми и после е видял живота в действителност.
На пътя закъсали са само някакви чичаци с огромни тумбаци, измамници и някоя по-вехта чанта.
Младите красиви госпожици карат нови автомобили и се възползват от големи "пакети" застраховки срещу закъсване.
Всъщност тава са първите разочарования на младия господин, след като е гледал филми и после е видял живота в действителност.
На пътя закъсали са само някакви чичаци с огромни тумбаци, измамници и някоя по-вехта чанта.
Младите красиви госпожици карат нови автомобили и се възползват от големи "пакети" застраховки срещу закъсване.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз не отдавна спирах на две мацки с мини Купър, закъсали на много опасно място по пътя за Арбанаси 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
drifty написа:Аз не отдавна спирах на две мацки с мини Купър, закъсали на много опасно място по пътя за Арбанаси
Това вече е толкова рядко и екзотично, като да си намериш 50 франка на улицата в Швейцария, където всички пазаруват с карти
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Винаги е било рядко. То ако беше често щеше да има тема във форума и активни колеги, които излизат и тръгват по пътищата само за да помогнат на някоя такава. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
За колегите, които пътуват в метрото

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
drifty написа:Аз не отдавна спирах на две мацки с мини Купър, закъсали на много опасно място по пътя за Арбанаси
Много сте смели бе!По филмите обикновенно тези където спират на сами девойки закъсали по пътищата, ги копаят някъде в канафката после