СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
Някой май често посещава другия форум... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
И за да не съм офф топик по спам темата и Пауърката после да ми се кара
Миналата седмица си купих едно старо желязо
Ама си ме кефи.
Днес още един стар таласъм спазарих, да видим дали ще стане
Напълних двора със стари железа. И ся ше ги карам в халето на един приятел. Ще му оставя ключовете и му казах да ги кара, когато иска, ама да не ги кара, както ние карахме жигулата му на времето
Тая събота, тройкаджийката ми вика, аре ела с мен до сервиза ти да говориш с тях.
Предстои много голямо обслужване, щот е на много километри Х5-цата.
Гуми, дискове, накладки, всички масла наред, вериги, лагери - всичко квот кажат пичовете в сервиза.
Оставихме й колата, тръгваме си и тя търси моята кола отпред, ама не знае, че аз имам “нова”
Показах й “новата” кола. Качва се тя и ми вика: оная вечер си мислех, че пак ме бъзикаш, ама ти верно ли даде пари за тая стара кола
Викам ооо ДА. С голям кеф. И още една съм набелязал.
И тя ме гледа с недоумение
После отидох да взема баща ми от доктор. И той се хили и ми вика: аз ако на времето имах финанси на твоята възраст, щях да съм напълнил двора с ралиджийски Лади
Та крушата, … знае се къде пада

Миналата седмица си купих едно старо желязо

Днес още един стар таласъм спазарих, да видим дали ще стане

Напълних двора със стари железа. И ся ше ги карам в халето на един приятел. Ще му оставя ключовете и му казах да ги кара, когато иска, ама да не ги кара, както ние карахме жигулата му на времето

Тая събота, тройкаджийката ми вика, аре ела с мен до сервиза ти да говориш с тях.
Предстои много голямо обслужване, щот е на много километри Х5-цата.
Гуми, дискове, накладки, всички масла наред, вериги, лагери - всичко квот кажат пичовете в сервиза.
Оставихме й колата, тръгваме си и тя търси моята кола отпред, ама не знае, че аз имам “нова”

Показах й “новата” кола. Качва се тя и ми вика: оная вечер си мислех, че пак ме бъзикаш, ама ти верно ли даде пари за тая стара кола

Викам ооо ДА. С голям кеф. И още една съм набелязал.
И тя ме гледа с недоумение

После отидох да взема баща ми от доктор. И той се хили и ми вика: аз ако на времето имах финанси на твоята възраст, щях да съм напълнил двора с ралиджийски Лади

Та крушата, … знае се къде пада

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
BorislavB написа:Освен да си возиш отзад два броя крикове и като палуваш да я дигаш да не мачка окачването
За момент си го представих колко нелепо ще в хахахаха.

M-tech 2 не се намира никак трудно - в бенве го има, парите и мотивацията да се похарчат за него се намират по-трудно

Carman, някъде похвалил ли се тук какво старо желязо си налазил, че ми е любопитно?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Знаете ли къде в София биха могли да ми пребоядисат вратите на кухненските шкафове, които са MDF?

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Уж казваха, че няма да има осмак двигател заради Европа. Дали няма да създадат друг мотор за Европа? Шестак и електромотор.
Някакъв дилър тука ги дрънкаше, че при осма серия нямало да има проблем да има осмак за Европа защото продавали малко бройки, но за М5 щяло да е проблем.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Някое още по-полирано S58 + 200-300 коня ел.моторче? Не звучи зле, но като се сетя как изглежда въпросната петица и получавам рязък дефекален позив.
Представям си някакви бъбреци, подобни на М3ката и нататък вече ме е страх и да си мисля.
Представям си някакви бъбреци, подобни на М3ката и нататък вече ме е страх и да си мисля.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
В статията се спекулира, че ще използват хибридното задвижване от ХМ, като може би ще залитнат като AMG към пикова мощност за известно време, нищожен пробег изцяло на ток и свръх бърза зареждане при рекуперация и спиране
Абе тия дни съм много кьопав и ще взема да се осакатя... сменях най-накрая зимните с летните на Е39ката - пляснах се с ключа за джантите в пищяла...аха да се изпусна
. Синка яка, чак глезена надолу ми посиня
Онзи ден излизам от метрото и оборих законите на физиката - качвах се нагоре по стълбите търкаляйки се...стъпих на една решетка, тя била счупена и пропадна от едната страна, закачих другия крак...търкаляне...синки на доста места има тоя път

Абе тия дни съм много кьопав и ще взема да се осакатя... сменях най-накрая зимните с летните на Е39ката - пляснах се с ключа за джантите в пищяла...аха да се изпусна

Онзи ден излизам от метрото и оборих законите на физиката - качвах се нагоре по стълбите търкаляйки се...стъпих на една решетка, тя била счупена и пропадна от едната страна, закачих другия крак...търкаляне...синки на доста места има тоя път

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
От сакатлъци чудо може да стане.
А представяш ли си от толкова търкаляне да имаш синки и по врата, че жена ти да ти дръпне един поглед от къде са там тия синини, а в комплект с парфюмите...мале, мале, даже в комбито няма да те остави да спиш.
А представяш ли си от толкова търкаляне да имаш синки и по врата, че жена ти да ти дръпне един поглед от къде са там тия синини, а в комплект с парфюмите...мале, мале, даже в комбито няма да те остави да спиш.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
От сакатлъци чудо може да стане.
Ако например се отплесне ключа за гумите и те удари по чепа , аз съм убеден че милото ще ти повярва като го види бинтован

Последна промяна Jordana на 27 Юни 2023, 19:53, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
LMAO 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Don_Diego написа:E аз на трактор ли ще отвивам гумата, че там да ме изтряска
Ако видиш някоя знойна трактористка със спукана гума, няма ли да спреш и да помогнеш?
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер