СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 19 Юни 2023, 16:21

2 лаптопа ще ползвам(не едновременно разбира се ) и 2-та са 65W зарядни,
Jordana, това изглежда супер, но го няма тук.
madafaka_donkele, не видях край за запалка за кола тук, иначе пък го намрих в бг :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 19 Юни 2023, 17:37

carmanf1 написа:Прилъга ме да му купя GTA 5 играта...

Аз понеже съм от по-младото поколение в тоя форум, ще ви споделя личен опит.

Компютър ми купиха в първи клас. Интернет още нямах тогава, но игри ми инсталираха с дискове. Изиграл съм всичките GTA-та и военни игри, за които се сетите и спокойно мога да ви кажа, че нито съм станал убиец, нито дилър, нито съм крал коли или обирал банки през живота си. :lol:

Така че по-спокойно си оставяйте децата да си играят каквото им се играе. Само им ограничавайте времето пред компа и ги насърчавайте да се забавляват навън.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юни 2023, 18:11

ivanski_2 написа:2 лаптопа ще ползвам(не едновременно разбира се ) и 2-та са 65W зарядни,
Jordana, това изглежда супер, но го няма тук.
madafaka_donkele, не видях край за запалка за кола тук, иначе пък го намрих в бг :dunno:

Няма за запалка , това е АС зарядно за 220в . Трябва да купуваш и инвертор за него да го включиш в запалката и после това дето е от линка . Абсолютно излишна работа скъпо и неудобно . Ето ти едно такова универсално от тука , става и за запалката и за 220в
https://www.emag.bg/universalno-zarjadn ... DWN3Y8BBM/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 19 Юни 2023, 18:44

Изображение

Хахахахахаххахаха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Юни 2023, 18:58

dhtj написа:
carmanf1 написа:Прилъга ме да му купя GTA 5 играта...

Аз понеже съм от по-младото поколение в тоя форум, ще ви споделя личен опит.

Компютър ми купиха в първи клас. Интернет още нямах тогава, но игри ми инсталираха с дискове. Изиграл съм всичките GTA-та и военни игри, за които се сетите и спокойно мога да ви кажа, че нито съм станал убиец, нито дилър, нито съм крал коли или обирал банки през живота си. :lol:

Така че по-спокойно си оставяйте децата да си играят каквото им се играе. Само им ограничавайте времето пред компа и ги насърчавайте да се забавляват навън.

Съгласен съм с теб :bchug:

Обаче, като знам големия как не може да си сдържа емоциите и се бие през ден, такива игри не са за него.
Още по-лошо, кофти пример за малкия.

Много е добър по душа, обаче не търпи някой да го дразни.

Счупи си ръката, гипс 1 месец, не му пука. Набиха го, пак не му пука. Скача на бой без да го интересува колко по-голям е отсрещния.

Писнало ми е да се разправям с родители, учители, учителски съвети, директорки, училищни психолози ...

Ясно ми е, че ние двамата с майка му сме много виновни за това. Ама работя по въпроса да оправя нещата. Не става лесно обаче.

Трябва да се научи, че с бой нещата не се решават.

За тва, сега играят само ралита.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 19 Юни 2023, 19:36

carmanf1 написа:

Пиши, като вземе книжка каква кола ще подкара да знаем да се пазим :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Юни 2023, 20:05

madafaka_donkele написа:
carmanf1 написа:

Пиши, като вземе книжка каква кола ще подкара да знаем да се пазим :mhihi:

:mhihi:

То е решено отдавна и той си знае - на дядо му дъртата е36-ца.
Нула екстри, без климатик даже, пълна аналогова кола.
Да се научи как си трябва.

И се кефи още от ся и иска да го водя някъде да го уча, щот вече стига педалите и всичко останало.

Ама не знам къде да го заведа на широко и празно тука в Пловдив.
Някой ако има идеи, да казва къде.

ПП. Исках да слагам S50 или S52 на тая кола, ама като го гледам колко е див, ще си стои с m43 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Юни 2023, 0:05

Аз като келеш на залите съм играл ГТА Сан Андреас, после в 6ти клас ми купиха първото ПЦ и тая играя я спуквах от игране, знаех картата по-добре от Търново, та и аз още не съм обирал банка :D.

Но евала за усилията, които полагаш за бъдещето на момчетата, шапка долу!

Тия дни поканих една мома на театър, та днес я взимам от тях към театъра и първото нещо, което каза е "колата ти е изключително чиста вътре", а аз последно я чистих преди няколко седмици. Явно "инвестицията" в хубави препарати се забелязва и е с по-дълготраен ефект.

Събота бях на ергенско във Варна, не съм съгласен с колегата, че варненките са надебелели :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Юни 2023, 10:36

mr_petroff написа:
kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
София-Ниш-Нови Пазар-Подгорица и Будва
или
София-Скопие-Прищина-Милот и Будва
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?

През Косово е силно непрепоръчително . От сръбската граница до Будва се пътува доста бавно , а август покрай черногорското крайбрежие е ад , задръствания и тълпи - имай го в предвид .Ако сте решили да плажувате ,забравете Будва и Котор , особено август :yes:

Замислил съм го не като почивка е по скоро като екскурзия.2 дена в Будва,после 2 дена Дубровник и тн. по крайбрежието където ни хареса спираме и в някоя квартира пренощуваме.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 20 Юни 2023, 12:19

kiko написа:
mr_petroff написа:
kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
София-Ниш-Нови Пазар-Подгорица и Будва
или
София-Скопие-Прищина-Милот и Будва
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?

През Косово е силно непрепоръчително . От сръбската граница до Будва се пътува доста бавно , а август покрай черногорското крайбрежие е ад , задръствания и тълпи - имай го в предвид .Ако сте решили да плажувате ,забравете Будва и Котор , особено август :yes:

Замислил съм го не като почивка е по скоро като екскурзия.2 дена в Будва,после 2 дена Дубровник и тн. по крайбрежието където ни хареса спираме и в някоя квартира пренощуваме.

Бих ти препоръчал по цивилизован маршрут.

София- Загреб-Плитвички езера- Трогир (Сплит) - Дубровник (3-4нощувки) - Босна и Херцеговина - София.

Като от Дубровник отивате до Черна гора (Будва, Котор, Св.Стефан)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 20 Юни 2023, 12:29

Ще го обсъдим и този маршрут ,благодаря :D
А от Св.Стефан после към Белград една нощувка и София :roll: ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 20 Юни 2023, 13:11

Будва, Котор и св.Стефан за един ден и вечерта пак ще си спите в Дубровник.

От Дубровник се прибирате към София през Босна и Херцеговина и Сърбия.

Прибирането можеш и да го разшириш с Мостар и Сараево и в Сърбия където си решиш

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Юни 2023, 13:44

drifty написа:Аз като келеш на залите съм играл ГТА Сан Андреас, после в 6ти клас ми купиха първото ПЦ и тая играя я спуквах от игране, знаех картата по-добре от Търново, та и аз още не съм обирал банка :D.

Но евала за усилията, които полагаш за бъдещето на момчетата, шапка долу!

Тия дни поканих една мома на театър, та днес я взимам от тях към театъра и първото нещо, което каза е "колата ти е изключително чиста вътре", а аз последно я чистих преди няколко седмици. Явно "инвестицията" в хубави препарати се забелязва и е с по-дълготраен ефект.

Събота бях на ергенско във Варна, не съм съгласен с колегата, че варненките са надебелели :bchug:
Беше ама не я свършихме никаква

пс: +1 за Гта-то и банката

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Юни 2023, 14:47

Игрите с коли са по-голям проблем от тия със стрелба и насилие…всеки втори по улиците е хибрид между Шумахер и Льоб :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много съм доволен, че се върнах на работа от отпуск, че да си почина малко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 20 Юни 2023, 16:00

Това ме връща назад във времето когато излезна бързи и яростни 1 ,след като гледах филма, с голфа първите 20мин. се тръгваше само на пълна газ :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата