СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
2 лаптопа ще ползвам(не едновременно разбира се ) и 2-та са 65W зарядни,
Jordana, това изглежда супер, но го няма тук.
madafaka_donkele, не видях край за запалка за кола тук, иначе пък го намрих в бг
madafaka_donkele, не видях край за запалка за кола тук, иначе пък го намрих в бг

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
carmanf1 написа:Прилъга ме да му купя GTA 5 играта...
Аз понеже съм от по-младото поколение в тоя форум, ще ви споделя личен опит.
Компютър ми купиха в първи клас. Интернет още нямах тогава, но игри ми инсталираха с дискове. Изиграл съм всичките GTA-та и военни игри, за които се сетите и спокойно мога да ви кажа, че нито съм станал убиец, нито дилър, нито съм крал коли или обирал банки през живота си.

Така че по-спокойно си оставяйте децата да си играят каквото им се играе. Само им ограничавайте времето пред компа и ги насърчавайте да се забавляват навън.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
ivanski_2 написа:2 лаптопа ще ползвам(не едновременно разбира се ) и 2-та са 65W зарядни,
Няма за запалка , това е АС зарядно за 220в . Трябва да купуваш и инвертор за него да го включиш в запалката и после това дето е от линка . Абсолютно излишна работа скъпо и неудобно . Ето ти едно такова универсално от тука , става и за запалката и за 220в
https://www.emag.bg/universalno-zarjadn ... DWN3Y8BBM/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-

Хахахахахаххахаха
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
dhtj написа:carmanf1 написа:Прилъга ме да му купя GTA 5 играта...
Аз понеже съм от по-младото поколение в тоя форум, ще ви споделя личен опит.
Компютър ми купиха в първи клас. Интернет още нямах тогава, но игри ми инсталираха с дискове. Изиграл съм всичките GTA-та и военни игри, за които се сетите и спокойно мога да ви кажа, че нито съм станал убиец, нито дилър, нито съм крал коли или обирал банки през живота си.![]()
Така че по-спокойно си оставяйте децата да си играят каквото им се играе. Само им ограничавайте времето пред компа и ги насърчавайте да се забавляват навън.
Съгласен съм с теб

Обаче, като знам големия как не може да си сдържа емоциите и се бие през ден, такива игри не са за него.
Още по-лошо, кофти пример за малкия.
Много е добър по душа, обаче не търпи някой да го дразни.
Счупи си ръката, гипс 1 месец, не му пука. Набиха го, пак не му пука. Скача на бой без да го интересува колко по-голям е отсрещния.
Писнало ми е да се разправям с родители, учители, учителски съвети, директорки, училищни психолози ...
Ясно ми е, че ние двамата с майка му сме много виновни за това. Ама работя по въпроса да оправя нещата. Не става лесно обаче.
Трябва да се научи, че с бой нещата не се решават.
За тва, сега играят само ралита.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
carmanf1 написа:
Пиши, като вземе книжка каква кола ще подкара да знаем да се пазим

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:carmanf1 написа:
Пиши, като вземе книжка каква кола ще подкара да знаем да се пазим

То е решено отдавна и той си знае - на дядо му дъртата е36-ца.
Нула екстри, без климатик даже, пълна аналогова кола.
Да се научи как си трябва.
И се кефи още от ся и иска да го водя някъде да го уча, щот вече стига педалите и всичко останало.
Ама не знам къде да го заведа на широко и празно тука в Пловдив.
Някой ако има идеи, да казва къде.
ПП. Исках да слагам S50 или S52 на тая кола, ама като го гледам колко е див, ще си стои с m43

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз като келеш на залите съм играл ГТА Сан Андреас, после в 6ти клас ми купиха първото ПЦ и тая играя я спуквах от игране, знаех картата по-добре от Търново, та и аз още не съм обирал банка
.
Но евала за усилията, които полагаш за бъдещето на момчетата, шапка долу!
Тия дни поканих една мома на театър, та днес я взимам от тях към театъра и първото нещо, което каза е "колата ти е изключително чиста вътре", а аз последно я чистих преди няколко седмици. Явно "инвестицията" в хубави препарати се забелязва и е с по-дълготраен ефект.
Събота бях на ергенско във Варна, не съм съгласен с колегата, че варненките са надебелели

Тия дни поканих една мома на театър, та днес я взимам от тях към театъра и първото нещо, което каза е "колата ти е изключително чиста вътре", а аз последно я чистих преди няколко седмици. Явно "инвестицията" в хубави препарати се забелязва и е с по-дълготраен ефект.
Събота бях на ергенско във Варна, не съм съгласен с колегата, че варненките са надебелели

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
mr_petroff написа:kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
София-Ниш-Нови Пазар-Подгорица и Будва
или
София-Скопие-Прищина-Милот и Будва
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?
През Косово е силно непрепоръчително . От сръбската граница до Будва се пътува доста бавно , а август покрай черногорското крайбрежие е ад , задръствания и тълпи - имай го в предвид .Ако сте решили да плажувате ,забравете Будва и Котор , особено август
Замислил съм го не като почивка е по скоро като екскурзия.2 дена в Будва,после 2 дена Дубровник и тн. по крайбрежието където ни хареса спираме и в някоя квартира пренощуваме.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
kiko написа:mr_petroff написа:kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
София-Ниш-Нови Пазар-Подгорица и Будва
или
София-Скопие-Прищина-Милот и Будва
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?
През Косово е силно непрепоръчително . От сръбската граница до Будва се пътува доста бавно , а август покрай черногорското крайбрежие е ад , задръствания и тълпи - имай го в предвид .Ако сте решили да плажувате ,забравете Будва и Котор , особено август
Замислил съм го не като почивка е по скоро като екскурзия.2 дена в Будва,после 2 дена Дубровник и тн. по крайбрежието където ни хареса спираме и в някоя квартира пренощуваме.
Бих ти препоръчал по цивилизован маршрут.
София- Загреб-Плитвички езера- Трогир (Сплит) - Дубровник (3-4нощувки) - Босна и Херцеговина - София.
Като от Дубровник отивате до Черна гора (Будва, Котор, Св.Стефан)
- kiko
- старши ентусиаст
-
Ще го обсъдим и този маршрут ,благодаря 
А от Св.Стефан после към Белград една нощувка и София
?

А от Св.Стефан после към Белград една нощувка и София

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Будва, Котор и св.Стефан за един ден и вечерта пак ще си спите в Дубровник.
От Дубровник се прибирате към София през Босна и Херцеговина и Сърбия.
Прибирането можеш и да го разшириш с Мостар и Сараево и в Сърбия където си решиш
От Дубровник се прибирате към София през Босна и Херцеговина и Сърбия.
Прибирането можеш и да го разшириш с Мостар и Сараево и в Сърбия където си решиш
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Беше ама не я свършихме никакваdrifty написа:Аз като келеш на залите съм играл ГТА Сан Андреас, после в 6ти клас ми купиха първото ПЦ и тая играя я спуквах от игране, знаех картата по-добре от Търново, та и аз още не съм обирал банка.

пс: +1 за Гта-то и банката
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Игрите с коли са по-голям проблем от тия със стрелба и насилие…всеки втори по улиците е хибрид между Шумахер и Льоб
Много съм доволен, че се върнах на работа от отпуск, че да си почина малко

Много съм доволен, че се върнах на работа от отпуск, че да си почина малко

- kiko
- старши ентусиаст
-
Това ме връща назад във времето когато излезна бързи и яростни 1 ,след като гледах филма, с голфа първите 20мин. се тръгваше само на пълна газ