СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: СПАМ ТЕМА
Излиза, че само в бг ли няма винетки за моторите, баси...
Едно питане. Понеже синковецът ме ядоса преди малко, изтрих му почти всички игри от лаптопа. Та въпросът ми е. Дайте идея за качин, да го следя в реално време, какво прави (играе) на лаптопа. Просто искам да знам, какво има отворено на екрана пред него.
Предполагам ще има критики, игрите и видеата не са изобщо съобразени с възрастта му
Предполагам ще има критики, игрите и видеата не са изобщо съобразени с възрастта му

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В събота вместо да копа червеи и да оди за риба , седи на компютъра и играе игри ..??!!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
BMW_POWER написа:Едно питане. Понеже синковецът ме ядоса преди малко, изтрих му почти всички игри от лаптопа. Та въпросът ми е. Дайте идея за качин, да го следя в реално време, какво прави (играе) на лаптопа. Просто искам да знам, какво има отворено на екрана пред него.
Microsoft family safety
Но най добре е да говориш с него и да е убеден по една или друга схема да не прекалява
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Недей да ставаш "враг" за детето!!! Аз като женски татко(е и мъжки де, но там да се надявам, че имам още 6-7 години преди да се почне) допуснах и продължавам да я допускам тая грешка да не се спогаждам с момата ми. Такива погледи на неодобрение срещам, че....., но жъна това, което явно посях. Вече е късно или просто ми е трудно да се пречупя и да се върна към моето детство, обаче ако имаше как бих запазил взаимоотношенията ни от преди година и повече....
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:BMW_POWER написа:Едно питане. Понеже синковецът ме ядоса преди малко, изтрих му почти всички игри от лаптопа. Та въпросът ми е. Дайте идея за качин, да го следя в реално време, какво прави (играе) на лаптопа. Просто искам да знам, какво има отворено на екрана пред него.
Microsoft family safety
Но най добре е да говориш с него и да е убеден по една или друга схема да не прекалява
Процесът с говоренето (обясняване, доводи, примери) изтече. Изтрил съм игри, които смятам, че му е още рано да играе и че не оказват добро влияние върху него. Оставил съм му други, за които дори плащам всеки месец.
Не мога да стоя над главата му 24/7.
Джордана, червеите са в хладилника. Утре съм на риба. Днес времето е сухо, ама духа много вятър.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Такъв хубав дъжд с вятър имаше на събора.. много свежо, ще съхна 2 седмици 
Ако колегата с плевенското м550 пише тук, има бира от черното 328, приятно покарахме на връщане

Ако колегата с плевенското м550 пише тук, има бира от черното 328, приятно покарахме на връщане

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
///eMo написа:Такъв хубав дъжд с вятър имаше на събора.. много свежо, ще съхна 2 седмици
Събор

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
mr_petroff написа:///eMo написа:Такъв хубав дъжд с вятър имаше на събора.. много свежо, ще съхна 2 седмици
СъборКакъв събор
Явно националния събор на БМВ… и аз вчера разбрах за събора, един авер беше се похвалил с някаква купичка за първо място …
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Don_Diego написа:Румъния, Унгария и Австрия си с винетка
В Румъния нямаше винетки за моторите преди две години! Да не би да е променено нещо?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
София-Ниш-Нови Пазар-Подгорица и Будва
или
София-Скопие-Прищина-Милот и Будва
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?
или
През Косово много не ми се набутва понеже пак нещо се дърлят със Сърбете и не ми е ок.Вие как мислите?
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.По кой път е по ок?
или
През Косово е силно непрепоръчително . От сръбската граница до Будва се пътува доста бавно , а август покрай черногорското крайбрежие е ад , задръствания и тълпи - имай го в предвид .Ако сте решили да плажувате ,забравете Будва и Котор , особено август