СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Какъв е тоя знак ? В смисъл че децата ще харесат новата на татко , или да бяга далеч от такива комерсиални потки ?Бог ти е показал светлината в тъмнината на житейския ти път, Чадо!
Това, че си бил с децата си е знак свише

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Какъв е тоя знак ? В смисъл че децата ще харесат новата на татко , или да бяга далеч от такива комерсиални потки ?Бог ти е показал светлината в тъмнината на житейския ти път, Чадо!
Той го е завел с децата право при нея в труден час. Какво повече да искаш? Да пита местния шаман?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доктор Куин Лечителката работи в кварталното ДКЦ ..??!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
alx написа:ivanski_2 написа:Ей дадоха ми разпечатка от стенда преди и след, сега се чувствам малко по-добре като знам че реално е имало проблем а не съм метнал 1 500 в коша![]()
Баси колко му трябва на човек,честно казано се чувствам по-добре не толкова за парите колко защото знам че не са ме измамили
тази разпечатка откъде знаеш, че е твоята? закачам се само... хехехе
Дее*а good point

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Jordana написа:Номера е да си дебел грозен и безимотен като ги евеш , така с донаждане за скъпа кола и баба знае
Ако има Бог, то е тоя
ivanski_2 написа:alx написа:ivanski_2 написа:Ей дадоха ми разпечатка от стенда преди и след, сега се чувствам малко по-добре като знам че реално е имало проблем а не съм метнал 1 500 в коша![]()
Баси колко му трябва на човек,честно казано се чувствам по-добре не толкова за парите колко защото знам че не са ме измамили
тази разпечатка откъде знаеш, че е твоята? закачам се само... хехехе
Дее*а good point
Всъщност на мене това ми е болна тема от която страшно се дразня. В родината има много хора които искат да живеят честно, да работят яко и да вървят напред като истински хора- личности. Но за нещастие има една също толкова голяма група хора която гледа само да преебе другите и да върви напред с далавери, лъжи и Ганьовщина. И най- често се нервирам като жертви стават първата група за която писах. И много от тях се отчайват и падат духом което е пагубно за добрия човек.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
alx написа:.....
Всъщност на мене това ми е болна тема от която страшно се дразня. В родината има много хора които искат да живеят честно, да работят яко и да вървят напред като истински хора- личности. Но за нещастие има една също толкова голяма група хора която гледа само да преебе другите и да върви напред с далавери, лъжи и Ганьовщина. И най- често се нервирам като жертви стават първата група за която писах. И много от тях се отчайват и падат духом което е пагубно за добрия човек.
Май ти се иска да бутнеш основите на Бг капитализма?! Питай тук има достатъчно гурута по икономическите проблеми да ти обяснят как е нормално да бъдеш наигравам, щото не си от онези 20%, които формират 80% от оборота на някой си едър(да го наречем) хищник и за това трябва да те наиграе и дребния селски тарикат, мечтаещ да е следващия бърз милионер. То не напразно народа е измислил поговорката, че с работа не се става богат, а гърбат.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
BorislavB написа:друго си беше като се качваха голи каки...съсипахте я тая държава (тема)...
Аз искам официално да се оплача от варненките

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Към колегите от щатите - колко струва една хубава каубойска шапка? Говорим за нормална цена от нормален магазин, а не нещо бутиково или пък с туристическа цена за гринго... Май в Мексико имало хубави магазини за подобни 'стоки'..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ceco_kd написа:
Май ти се иска да бутнеш основите на Бг капитализма?! Питай тук има достатъчно гурута по икономическите проблеми да ти обяснят как е нормално да бъдеш наигравам, щото не си от онези 20%, които формират 80% от оборота на някой си едър(да го наречем) хищник и за това трябва да те наиграе и дребния селски тарикат, мечтаещ да е следващия бърз милионер. То не напразно народа е измислил поговорката, че с работа не се става богат, а гърбат.
Ти май не можеш да преглътнеш факта, че в Аутоплюса не са ти дали отстъпка. Кое е "наиграване" ? Това ,че някой ти продава стока или услуга с печалба прави ли го "дребен селски тарикат " ? Или не можеш да разбереш , че в определени ситуации клиентът на дребно не е интересен ? Известен ли ти е фактът, че за да получиш отстъпка трябва да направиш оборот Х ? С много неща не си наясно....
п.п. С икономическо образование съм ....

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0 ... 1%82%D0%BE
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:
Аз искам официално да се оплача от варненкитеЩо така сте ги угоили като за коледа бре
То едни свински бутове, едни 5 дка задни дворове, бааааах мааааму
За 5 часа в района на фестивална/хотел черно море не знам и 5 "ставащи" мацки дали минаха, а не като да не беше фраш народ

Ся тва ме подсети, на времето имаше един лаф, всички го знаем:
Съблича се и не можеш да видиш пОтката й къде е

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Jordana написа:Какъв е тоя знак ? В смисъл че децата ще харесат новата на татко , или да бяга далеч от такива комерсиални потки ?Бог ти е показал светлината в тъмнината на житейския ти път, Чадо!
Той го е завел с децата право при нея в труден час. Какво повече да искаш? Да пита местния шаман?
Излизахме днес, тичахме, разходки. Грам не я слуша главата. Аз съм пас.
И съм взел правилното решение преди много години.
И грам не е комерсиална, напротив даже.
Аз ако имах нейното наследство и финансови възможности, щях да съм поне с 992 GT3

madafaka_donkele написа:BorislavB написа:друго си беше като се качваха голи каки...съсипахте я тая държава (тема)...
Аз искам официално да се оплача от варненкитеЩо така сте ги угоили като за коледа бре
То едни свински бутове, едни 5 дка задни дворове, бааааах мааааму
За 5 часа в района на фестивална/хотел черно море не знам и 5 "ставащи" мацки дали минаха, а не като да не беше фраш народ
Това е навсякъде в родината- последните 10-15 години. Тия хубавите слаби, високи, изваяни българки вече много рядко се срещат… което е жалко. Храната и стреса мисля, че са основните причини…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
carmanf1 написа:BMW_POWER написа:Jordana написа:Какъв е тоя знак ? В смисъл че децата ще харесат новата на татко , или да бяга далеч от такива комерсиални потки ?Бог ти е показал светлината в тъмнината на житейския ти път, Чадо!
Излизахме днес, тичахме, разходки. Грам не я слуша главата. Аз съм пас.
И съм взел правилното решение преди много години.
И грам не е комерсиална, напротив даже.
Аз ако имах нейното наследство и финансови възможности, щях да съм поне с 992 GT3
Ирина ли се казва?
Ex: 96' BMW318ti

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Не се казва Ирина.
Да не се окаже, че има много с такъв типаж
Да не се окаже, че има много с такъв типаж