СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Spunky написа:ildivvy написа:Свързано е с работата му, сигурен съм...
Може някой да му е предложил да се омъжи за него
Момата с 3-ката е паднала на колене и е предложила сърцето и душата си. Ама той не е склонил. С друго трудно би се похвалил. Не вярвам бившата да е поискала да се съберат наново, но е възможно. Не виждам трета версия на твърдо "НЕ"

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа: С друго трудно би се похвалил. Не вярвам бившата да е поискала да се съберат наново, но е възможно. Не виждам трета версия на твърдо "НЕ"
Що не абсолютно възможно е та в този ред на мисли се сетих за тази песничка.

https://www.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:Просто взимам пикапа и се качвам на вилата и толкова![]()
Аз уикенда го изкарах в Троянския Балкан - егати колко бързо се наспивам на тоя въздух там, брутално.. Хем две вечери пиене, лягане в 2-4 сутринта и в 8 съм кукуряг патрон :Д
Пък гледката - кеф. Рекичка до къщата - кеф. Няма много обхват - кеф. Даже първия ден през 90% от времето телефонЯ бях го оставил в стаята. Пък пържолите на скарата станаха мозък!
Съботата по обяд се пуснахме до една механа в с. Орешак, страхотно обслужване, обстановка, храната беше окей, цените съвсем нормални. Ударих и една биричка и се насладих на момента. И накрая засладих с торта - страхотна!
Шефа ме кефи иначе, за него важи приакзката "да си отворя едно кафе сутринта". Бяхме се събрали на една беседка с колегите сутринта, до нас беше машината за биричка с кеговете /стои в офиса, ама си я мъкнем като пътуваме фирмено/. Та идва шефа и първата му работа беше да отиде да си сипе една чаша от биромата

Единствено не ме кефи особено, че основно се слушат разни чалгии вечер, първата вечер по-често излизах навън на "въздух", чесах с другите колеги, дето не са по силната музика. Втората вечер като ми омръзна да слушам, се настанаих в джакузито и чесах пак с колеги, дето не са по силната музика.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:3/ Писна ми да съм без бмв-то а ако всичко е наред в петък трябва да си го карам вече, което ако поръчам от немско няма как да тане.
Ако си му оправил всичко / не че е възможно

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
c04 написа:ivanski_2 написа:3/ Писна ми да съм без бмв-то а ако всичко е наред в петък трябва да си го карам вече, което ако поръчам от немско няма как да тане.
Ако си му оправил всичко / не че е възможно/ го покарай седмица-две и давай цена
/ като за наши хора налЕ
/
Дай ми още няколко месеца да боядисам няколко елемента които имат 1-2 точици , да метна още малко пари и по интериора и тогава ще говорим

Иначе по километраж ( вярвам че и реално, понеже още има катализатор а и 2мата (само толкова има) предишни собственици са братя и говорих и с двамата, та ....)
колата е на 253 000 км и веригата беше разтегната с около 1 см, ще дам и снимка на износването на зъбното колело, най-вероятно щеше да изкара още 50-100к км, но това го пиша да разбия мита за тези вечните вериги на е46

Последна промяна ivanski_2 на 13 Юни 2023, 8:19, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Даденоivanski_2 написа:c04 написа:ivanski_2 написа:3/ Писна ми да съм без бмв-то а ако всичко е наред в петък трябва да си го карам вече, което ако поръчам от немско няма как да тане.
Ако си му оправил всичко / не че е възможно/ го покарай седмица-две и давай цена
/ като за наши хора налЕ
/
Дай ми още няколко месеца да боядисам няколко елемента които имат 1-2 точици , да метна още малко пари и по интериора и тогава ще говорим

drifty написа:Долен е и още какВ месинджъра ми вика, че не аресва Е46, па тука..

Може да има и Цкласа в края на годината от втори собственик на 160К реални, ако взема да си купя секвоя та ще има дизели за всички желаещи. 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това зъбно колело си личи, че е работило, но има още много преди да стане наистина за смяна. Мое мнение! Забелязвам лека разлика между старото и новото - зъбите са изместени с половин зъб на оригиналното... Не, че има някакво практическо значение де...
Колко пък да струва подобна, напълно обслужена, кола? Нали вече обсъдихме темата
? Хората казаха (крайно-инстанционно), че всяка подобна 'намеса' само сваля от цената и! Колкото повече е 'налято' в нея, толкова повече пада цената за следващия
... Особено, ако 'операцията' не е извършена в заводите в Мюнхен! Аз поне така го разбрах...!
Колко пък да струва подобна, напълно обслужена, кола? Нали вече обсъдихме темата

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Свързано е с работата му, сигурен съм...
С работата е да. Пуснаха ме за пореден път на много големи преговори.
И тва hard NO, донесе много ползи за компанията, за която работя. Ако не беше сработило, щяхме да сме яко в батака ся.
Стратегията ми беше много рискова и за т'ва ме пратиха да я защитавам на risk committee, преди преговорите.
Там всичко светна яко в червено

Ако тва hard NO, не беше сработило, нямаше да има мигновени последици за мен, щот ми одобриха стратегията, но щях да загубя цялата си репутация като професионалист и след няколко месеца, щеше да има кофти последици.
Проработи и компанията ми се отблагодари много щедро

Ся отивам да куПвам още ниви, там където смятам че ще се разширява града. Средносрочна, УЖ инвестиция

Децата ще кажат след време дали съм бил далновиден или супер просТ

ПП. Що го направих, щото исках да предприема това предизвикателство от професионална гледна точка и защото знаех, че ако успея ще има щедри бонуси.
Иначе можех да направя нискорискова стратегия и да си кютам

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ivanski_2 написа:ще дам и снимка на износването на зъбното колело, най-вероятно щеше да изкара още 50-100к км, но това го пиша да разбия мита за тези вечните вериги на е46
Oще 250 000км щеше да изкара и евентуално тогава щеше да е за хвърляне зъбното колело

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Абе кво стана с това време, бе д*ба 

carmanf1 написа:ildivvy написа:Свързано е с работата му, сигурен съм...
С работата е да. Пуснаха ме за пореден път на много големи преговори.
И тва hard NO, донесе много ползи за компанията, за която работя. Ако не беше сработило, щяхме да сме яко в батака ся.
Стратегията ми беше много рискова и за т'ва ме пратиха да я защитавам на risk committee, преди преговорите.
Там всичко светна яко в червеноАма като им обясних, ми одобриха.
Ако тва hard NO, не беше сработило, нямаше да има мигновени последици за мен, щот ми одобриха стратегията, но щях да загубя цялата си репутация като професионалист и след няколко месеца, щеше да има кофти последици.
Проработи и компанията ми се отблагодари много щедро![]()
Ся отивам да куПвам още ниви, там където смятам че ще се разширява града. Средносрочна, УЖ инвестицияЗа децата. Ще видим.
Децата ще кажат след време дали съм бил далновиден или супер просТВероятно второто
ПП. Що го направих, щото исках да предприема това предизвикателство от професионална гледна точка и защото знаех, че ако успея ще има щедри бонуси.
Иначе можех да направя нискорискова стратегия и да си кютам
Баси скуката. Забранено ти е да пост-ваш повече такива банални глупости. Кажи сега за каката с тройката и кога ще ти изсмуче акъла през…. Да де…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
vixx написа:Абе кво стана с това време, бе д*ба
А що бе,тук е супер

Последна промяна mr_petroff на 13 Юни 2023, 18:06, променена общо 1 път