СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 09 Юни 2023, 13:56

Е.Димитров написа:Нищо не казвате за вчерашният трус.
Много мразя такива работи да им се невиди.

Нищо не усетих, бях слезнал да работя от двора.

Ама една съседка изкочи с 300 от тяхната къща много изплашена - много силно било :roll:
Аз всъщност от нея разбрах

После я гледах, че се въртеше из квартала до късни доби, не смееше да се прибере

Учениците се радваха обаче, че ги пуснаха от училище :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 09 Юни 2023, 14:04

carmanf1 написа:
После я гледах, че се въртеше из квартала до късни доби, не смееше да се прибере

Що не я прибра у вас да я успокояваш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Юни 2023, 14:10

Don_Diego написа:Дори в краткосрочен план лишаването от сън не е готино.

Зависи на колко си и за какво лишаване от сън става дума. Първата ми корпоративна работа беше на смени - 8 часа астрономически, 7 работиш и 1 за почивка. Самата нощна смяна беше от 10 вечерта до 6 сутринта. По спомен след 2 нощни почиваш 2 дни, а максимума беше 4 нощни подред и след това 4 дни почиваш...или нещо такова, абе помня че имаше големи почивки след нощните. Съответно доста време от тези почивки минаваха в сън или просто лежане. По него време съм бил на 23. Почти 2г. бях на този режим. Важния момент тук е, че аз по принцип и преди този пердиод си обичах, обичам и най-вероятно и занапред ще си обичам да си поспивам/отспивам както, когато мога. Та 14г. по-късно да чукна на дърво нямам психологични или други проблеми вследствие на нощните смени. Няколко години по-късно от въпросните смени, не помня вече по каква причина, но бях попаднал на някакъв нАучен труд на някакви щатски професори от не знам си коя официална организация, нещо с .gov ли кво та се реших да я прочета и summary-то описваше много точно моята ситуация - не е фатално, ако не спиш продължително време, примерно 48ч. без сън, но после трябва да си го отспиш, естествено във възможни най-кратки срокове. Помня, че имаше брутални примери - 24/48ч без сън, 6/12ч. сън, после пак 24/48ч. без сън и т.н. в продължение на седмици :shock: И после къртене в продължение на дни :shock: Естествено не съм си правил такива експерименти, но определено не съм поддръжник на идеята "айде бе кво ще спиш сега....сън спомен не прави....ти да спиш ли си дошъл...давай тука два редбула и да ходим на дискотека..." и т.н. Ако ми се доспи и имам възможност лягам. Ако нямам възможност, тогава уикенда (или почивни дни, ако има) задълже изключвам телефона, свършвам си работата, която съм си набелязал и лягам. Реално тялото си знае и подсказва, ако е изморено и има нужда от сън/още сън, трябва да се разпознават признаците просто. На мен ми се случва да съм спал достатъчно вечерта, но през деня пак да ми се доспи и обратното - вечерта съм заспал късно, ставам си нормално, като още ми се спи, обаче през деня не ми се доспива. Аз си го обяснявам с това, че има някаква средна стойност в часове, които тялото си му трябва да е прекарано в сън. Като не му го осигуриш ти се спи, като му го осигуриш в повече и не можеш да спиш продължително/повече отколкото обикновено.
Но във всички случаи трябва да се спи. Тва всякакви доктори са ми го казвали, а и не съм чел някъде нещо официално, като научен труд или нещо подобно, дето да каже "не, не спете, вредно е" :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Юни 2023, 15:05

STEVAL написа:
carmanf1 написа:После я гледах, че се въртеше из квартала до късни доби, не смееше да се прибере

Колегата не е такъв човек :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Юни 2023, 22:26

E36 Turbo 650 HP
maxpeedin биели и окачване, BorgWarner S300 туебо, VEMS електроника....цена за buy now 80к лв....само на мен ли ми се струва, че тва преко сили реално струва има няма 40к :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 09 Юни 2023, 23:04

Колеги, дайте предложение за някоя читава механа във Варна. Под читава се разбира да е добра кухнята, да се пускат хорца, абе като цяло да става истинска веселба от много и непознати хора, а не като циганска сватба. Хем прекалено шумно, хем накрая след определено време да почва масов бой между уж познати

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Юни 2023, 10:04

STEVAL написа:
carmanf1 написа:

:D

Щот не ми връзва, пробвал съм се преди :ok:
Не съм бил неин тип.

Иначе и тя е разведена и щеше да е супер за кекс Buddy, ама не се получиха нещата :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yordanovdir » 10 Юни 2023, 10:09

Ама и ти кога се разведе, кога се пробва преди.Палавник си ей.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юни 2023, 11:28

Да идва понеделник, че да си почина малко….в градината отметнах работа, сега измих едната кола, сега вадя друга за процедура от-до, а след това още задачи има :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Юни 2023, 12:14

Аз я свърших вчера сутринта тази работа, след нощната смяна... Друго си е на спокойно и хладно...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Юни 2023, 12:35

yordanovdir написа:Ама и ти кога се разведе, кога се пробва преди.Палавник си ей.

Тихо са и ти, конспирации :ok:

Тогава, тая като ме отряза, отдавна бяхме счупили всичко с бившата ми жена, официалния развод беше само въпрос на време.

И като ме отряза, мен ме изби на още по-голям майтап :lol: щот и тя има чувство за хумор и постоянно се бъзикаме

И й викам, що бе кво толкова ми има, всеки месец се къпя, не мириша :lol:
Веждите, гърдите и мишниците са ми рошави, ама шги оправя. Кора обаче е бръснат, нямам шкембак, нямам мъжки цици.
Плочки нямам ама кво пък толкова ся за едни плочки :lol:

И тя се хили и вика, млъквай че кът те измлата с тая бутилка вино :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Юни 2023, 12:43

И тя се хили и вика, млъквай че кът те измлата с тая бутилка вино :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=vVMUeLbG2Go :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 10 Юни 2023, 13:58

carmanf1 написа:Иначе и тя е разведена

Каква е "врътката" с разведените? По-дащни нещо ли или..? За един преател питам нали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Юни 2023, 14:56

madafaka_donkele написа:
carmanf1 написа:Иначе и тя е разведена

Каква е "врътката" с разведените? По-дащни нещо ли или..? За един преател питам нали :mhihi:

Никва врътка, всички са едни и същи, без значение разведени или не :mhihi:

Единствената разлика е, че семейните се крият и са по-внимателни да не се разбере :mhihi:

Като оная другата съседка за която бях писал, къде изгони мъжа си и веднага прибра лИбовника :mhihi:
И щот си имам приказка с нея, наскоро ме запона с лИбовника и ми разказа малко повечко детайли - от 2 години са правили лИбов.

Плешив, шкембелия. Бивш полицай, лежал 5 години в панделата :mhihi: Грам не се бъзикам.

А тя е много красива, без да се ебавам. Има нещо там, ама то ще се разбере с времето :lol:

ПП. Циците и са с намеса на д-р енчев, ама тва не се брои - красива си е :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Юни 2023, 15:01

Има нещо там, ама то ще се разбере с времето :lol:
Хой разваля хой оправя , кво има за разбиране :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата