СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от blqsu4ko » 26 Май 2023, 10:08

Don_Diego написа:Някой пазарувал ли е от Best Secret? Получих покана днес и сега разглеждам - цените и условията са доста примамливи, та със сигурност ще го пробвам

:yes: Супер са, единствения проблем е, че идват малко бавно до България и М&БМ се мотат допълнително после. Иначе изпадат наистина големи промоции, ползвал съм ги и за часовници, очила, обувки - всичко им е топ
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Май 2023, 10:14

Нямам представа за толеранса при глоби, никога не бях глобяван със снимка (примерен водач :mhihi: ) до миналата година.
Виновен съм разбира се, на междуградски път вдигнах 109 километра/ч изпреварвайки друг автомобил и забелязах триногата.
Имам видео регистратор с GPS, веднага прегледах записа и GPS са показваше 109 км/ч.
По-късно във фиша пишеше точно толкова, 109 км/ч.

Във Вторник ходих в ендекато на културата на "Lord of the dance".
За втори път ходя на това събитие, първият беше, когато за първи път дойдоха в България преди около 100 години.
Тея се раздават до последно, даже нашият концерт беше от 20 часа и поради голям интерес, направили още един в 17 часа същият ден.
Интересното е, че всички са слабички, краката не са им някакви диреци и рипат като луди.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Май 2023, 10:19

KoolyO написа: Кабриото за няма 3 години 2 боша сменям и пак са за смяна

Ти си си цар с толкова. Аз имам и покритие на стъклата, което уж щади и вървят по-мазно чистачките. Извънградско често дори не ползвам чистачките и пак заминаха за 6 месеца :no: Ама заминаха.... стържат, мажат, прескачат - пълна програма. Хубаво вдигнаха цената, ама като развалиха качеството и трайноста стана 1/3... А оригиналдЪ нямаше. Щях да взимам Валео, ама някой тука каза, че и те са същия ташак :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 26 Май 2023, 10:26

Маже ли се това покритие или е фолио?

На 34ката чистачките са малко по-специални и няма афтърмаркет заместители(които да са същите). Съответно ОЕМ са си цифра. Аз си сменям само перата горе долу на 10 месеца и съм що годе доволен. Ще го карам така докато не се износят скобите в основите на чистачката и после 100-200лв. за нови ОЕМ. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 26 Май 2023, 10:31

Аз заложих на SWF, мисля такива са ОЕМ-ските чистачки на G сериите, за 1.5 години (+ хидрофобно покритие на стъклото) все още са ОК.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Май 2023, 10:32

madafaka_donkele написа:
Don_Diego написа:Взех нови чистачки за Zката…Bosch Twin

Aerotwin-a ли? Тъкмо мислех да взимам такива тези дни. Чистят ли добре иначе? Естетическата част не ме притеснява.

Само Twin са моите, няма аеро опция за този модел кола :dunno:
Искаха ми се ОЕМ (SWF са оемските) ама трябваше да чакам, пък сегашните малко прискърцват и ще пътувам утре в дъждовете, та не исках да ме напрягат допълнително и заръчах нови. Надявах се на Валео ама нямаше, на 39ката карат по 2-3 години от тази марка
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 26 Май 2023, 10:38

Навремето, мноого отдавна в един магазин, в една пряка на Симеон, ми препоръчаха Dyna вместо Бош и то на по-малко от половин цена. Бразилски. Били се ползвали там за OEM.
Тия чистачки изкараха години и накрая колата отиде в Надин с тях. Не бяха скръцнали, не бяха пропуснали петънце.
Не знам дали още се намират в БГ и не помня кой беше магазина.
То и по-важното е, дали все още са толкова добри де... :dunno:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Май 2023, 10:58

И аз исках SWF, но като направих поръчка ми звъннаха да ми кажат, че вече няма такива :no: Ся гледам пак имат в сайта с 3 дни доставка, най-много да сменя магазина.

TheDriver написа:Маже ли се това покритие или е фолио?

Маже се :yes: H2GO на Angelwax.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Май 2023, 11:42

Понеже е спам тема и ще споделя как една тъпня резко се открои от другите тъпотии, дето дават по телевизора.
Та тази сутрин по канал 1 попадам на репортаж , в който една женица се жалва от лошо отношение на лекари към детето.
До тук как и да е, но в един момент се разбира, че случаят, който описва изстрадалата майка е от преди...2 години!
В резюме, детето нещо се ударило, отишли на лекар и лекаря не обърнал необходимото внимание.
В тази връзка, момиченцето обект на лошото отношение тогава е била на 2 годинки.
И след като отишли на лекар и лекаря постановил, че нищо му няма на детето и се прибрали у дома, детето не се чувствало добре и нещо не можело да става мисля.
Също бях впечатлен от думите, които според майката казало детето, което на две годинки според се изказва като някакъв лорд.
Та според майката, детето казало "Моля, не ме карайте да ставам, защото ме боли"!
Обърнете внимание на изказа на две годишно дете...
Обърнете внимание и на случая, който е от преди две години!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Май 2023, 14:54

maxoyn написа:Wurth чистят най-добре за мен последните години.

Вярно е. Имаше ги в бензиностанции Еко но изчезнаха.
Чистачките от Кауфланд за 8 лв също са добри но издържат една година.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Май 2023, 15:20

Бърза проверка: ОЕМ чистачки тук - 120лв, в Hubauer - 80лв, горе долу еднакво време за доставка :lol:
Направо ще викна едни от там с още няколко дреболии
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Май 2023, 15:24

Понеже е спам тема и ще споделя как една тъпня резко се открои от другите тъпотии, дето дават по телевизора.

На мен пък ми се откроява този случай . Не знам дали ви прави впечатление но последните 1-2 години не минава месец без такива починали родилки при неясни обстоятелства със съмнение за грешка на белите престилки .
https://www.vesti.bg/bulgaria/rodilka-n ... se-6168923
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Май 2023, 18:58

.
Последна промяна carmanf1 на 30 Яну 2024, 15:43, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Май 2023, 19:23

. Вече й викам тройкаджийка и тя се сърди
Да не си повиши успеха само ..четворка петица , щестица трудно че рядко стават отличници :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Май 2023, 19:34

.
Последна промяна carmanf1 на 30 Яну 2024, 15:42, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата