СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: СПАМ ТЕМА
Софията е един вечен проект, нормално.
Супер. Ще гледам уикенда
Don_Diego написа:https://youtube.com/@vbSky
В този канал е показан проекта с визуализации и обяснения в няколко отделни епизода
Супер. Ще гледам уикенда

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:То са тунели, естакади, майката си евало там в тая отсечка.
Излишно го усложняват, предполагам пак за да се приберат едни комисионни. Не виждам смисъл, нито от тунелите, нито от моста. По едно кръгово е предостатъчно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Идеята на Околовръстното е да се движиш бързо около града без светофари, кръстовища и тн и затова се правят тези мостови съоражения и тунели където се налага - за да се прескочат кръстовищата 

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Тесен е габаритът, затова от бул. България до наклонената сграда е тунел, а после естакада до Горна Баня. Иначе трябват отчуждавания.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Някой назад обиди волана на Дачия, те 90% са пластмасови, но карам един Дъстър-индивидуал
с кожен волан, не знам от какво животно е, но над 200 000 км не е видял никакво мазило и изглежда, че няма да се протрие скоро. На далеч по-нови коли от Германия и Франция се предадоха воланите.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
TheDriver написа:Ако някой твърди, че нещо е сменяно и това не излиза в системата, значи нищо не е сменяно."
Mи... не.

Моето Е90 има история до 2017та година.
Аз го купувам 2020та.
Между 2017та и 2020та го е карал някакъв млад мераклия, който му е сложил койловъри и е сменил веригите. Тва не го пише никъде, но койловърите ги видях с очите си (и ги изхвърлих

Кой ще ти разреши да развиваш капаци и да сваляш болтове на оглед на кола? Дори и в сервиз.
Дори да има някакви външни индикатори, че нещо е сменяно пак няма как да знаеш:
- Дали е правено "пред блока" или по инструкция.
- Какви части точно са сменени.
- Какво качество части са сложени.
- Какво е "превъртяно" или прецакано.
Ако цената е надута на база на твърдението -"обслужена е и съм сменял......" , това твърдение трябва да се докаже документално(ама не с фактури от сервиза/магазина на Бай Иван). Ако продавача не го докаже колата би следвало да се оцени като масовия скрап.
Дори да има някакви външни индикатори, че нещо е сменяно пак няма как да знаеш:
- Дали е правено "пред блока" или по инструкция.
- Какви части точно са сменени.
- Какво качество части са сложени.
- Какво е "превъртяно" или прецакано.
Ако цената е надута на база на твърдението -"обслужена е и съм сменял......" , това твърдение трябва да се докаже документално(ама не с фактури от сервиза/магазина на Бай Иван). Ако продавача не го докаже колата би следвало да се оцени като масовия скрап.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
TheDriver написа:Кой ще ти разреши да развиваш капаци и да сваляш болтове на оглед на кола? Дори и в сервиз.
Не съм те разбрал че говориш за оглед при покупка, мислех че говориш по принцип, че ако нещо не го пише в историята, значи не се е случило.

Аз затова си пазя снимки като съм сменял пружини, амортисьори, демпферна шайба, дано поне на тях да повярват като дойде ред да я продавам.

Аз не бих повярвал
Нищо лично, просто съм се нагледал на много такива изпълнения, които свършват зле. Даже наскоро около мен се случи да се връщат пари от продавача на купувача след високопарни заявки - "обслужен е от - до", "пробвай давам ти гаранция", "който иска нека го гледа" и т.н.

Нищо лично, просто съм се нагледал на много такива изпълнения, които свършват зле. Даже наскоро около мен се случи да се връщат пари от продавача на купувача след високопарни заявки - "обслужен е от - до", "пробвай давам ти гаранция", "който иска нека го гледа" и т.н.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Значи ако си сменяш нещата сам, върви докажи какво си сменял :Д. Есента сменях радиатор, водна помпа, термостат и разни други дреболии, имам фактури за частите, ма нема кой да повярва ако реша да я махам :Д

Аз няма да го взема предвид, ако опиташ да го отразиш в цената.
Точно обратното - смяната на някой от тези неща може само да вкарат съмнения в мен.
- Каква е причината за смяна на радиатор - надуване, удар, запушване(Какво е имало в системата, за да е запушен?)...........
- Оцелели ли са всички щипки по пластмасите около радиатора
- Обезвъдушена ли е като хората колата?.....
Наличието на повече информация винаги е добре дошло, но за да има ефект върху цената ще искам повече.

Точно обратното - смяната на някой от тези неща може само да вкарат съмнения в мен.
- Каква е причината за смяна на радиатор - надуване, удар, запушване(Какво е имало в системата, за да е запушен?)...........
- Оцелели ли са всички щипки по пластмасите около радиатора
- Обезвъдушена ли е като хората колата?.....
Наличието на повече информация винаги е добре дошло, но за да има ефект върху цената ще искам повече.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
Тези снимки само биха подбили цената поне за мене. Ако ще плащам повече пари като купувач искам да видя фактура от сервиза с оем части и труд. Всеки друг ремонт сваля от цената а не я вдига …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911