СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 22 Май 2023, 17:31

ако е бил някой дебелак със много потни и кисели (ниско пх) ръце - може и да е на 200к... ама така като я гледам и съдя по други неща е на половин милион...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 22 Май 2023, 17:39

carmanf1 написа:.

............Вика как може, даваш 80к за кола и тя се троши на 2-рата седмица. Ами може, тая коля е струвала 200++ като нова и някой й е взел душата вече

Викам що не я закарахте в Мкар или някой сериозен сервиз, да видите история, да я прегледат, да ви кажат какво трябва да се прави и т.н.

Ама то еди кой си майстор я прегледал и всичко било ОК :D :ok:

И при мен така. Звънят ми приятели често, понеже съм "тоя с БМВтата"(пък това че се занимавам само със стари кокали много не ги впечатлява). И моят отговор почти винаги е един и същ - "Новите коли няма как да ги гледаш ня място, трябва сервиз с техника и хора с опит. Освен това трябва сериозно разузнаване по платформи и ОЕМ системи преди изобщо да се стигне до оглед. Ако някой твърди, че нещо е сменяно и това не излиза в системата, значи нищо не е сменяно."

И така звъни ми един приятел: "Харесал съм си БМВ ХХХ. Какво ще кажеш?Какво да правя?". Давам му обичайната лекция като си мисля, че ще ми прати ВИН, ще записваме час в сервиз и т.н.
След час получавам съобщение - "Аз пътувам да видя колата". :shock: :shock:
Аз съм на работа и докато успея да му върна обаждане вече ми звъни, че я е купил. :shock: :shock:

Е така се хвърля петцифрена сума пари, която разбира се след 6 месеца вече беше х2, за да се вкара тая кола в някаква кондиция, при това пак има проблем, които ако се влоши отиваме на още няколко хилядарки. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 22 Май 2023, 17:41

Тази Х5-ца в немския дилър на БМВ няма как да попадне в Премиум Селекшън, директно ще я скрапират
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Май 2023, 17:48

Поне така са се научили хубаво да снимат и под ъгъл. Ходих едно Ф31 преди 1-2 месеца да гледам, на снимки ок ми изглежда. Километрите изглеждаха да са истински 130 000, супер беше вътре, но още като паркирах пред автокъщата... исках да влезна, само за да видя докъде ще ми влезне пръста между фара и предния капак :mhihi: До второто кокалче :lol: Толкова беше блъскано, че едната врата не се затваряше хубаво :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 22 Май 2023, 18:00

В Черна гора и Босна и Херцеговина 200 км се вземат за минимум 4 часа, в туристическия сезон в Черна гора и повече. Ужасно бавно се пътува!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 22 Май 2023, 19:55

nickstorm написа:Тази Х5-ца в немския дилър на БМВ няма как да попадне в Премиум Селекшън, директно ще я скрапират

Тя не е Премиум Селекшън, пише си "клиентски автомобил"... просто някой си я е оставил при тях да му я продават на консигнация вероятно, но посмъртно тая кола няма да и дадат гаранция.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 22 Май 2023, 20:19

damian2112 написа:
nickstorm написа:Тази Х5-ца в немския дилър на БМВ няма как да попадне в Премиум Селекшън, директно ще я скрапират

Тя не е Премиум Селекшън, пише си "клиентски автомобил"... просто някой си я е оставил при тях да му я продават на консигнация вероятно, но посмъртно тая кола няма да и дадат гаранция.

Моя грешка, но си прилича на дарак отвсякъде... Снимката с двигателния отсек е покъртителна, един моп да му бяха минали отгоре-отгоре :mhihi: Като гледам волана-някой левичар ще да я е карал :mhihi: Излагат се, но са длъжни да се пробват :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 20:24

Don_Diego написа:Пътя през Босна е супер, доста завои има, но състоянието е отлично, а покрай Дрина е извънземно красиво.
За нощувка аз ще правя в Мокра гора (хотела също се казва така, друг вариант ти е на гарата на Шагранската осмица) в Сърбия, там е и границата, в природен парк се пада (пункта преди години беше един дървен фургон :lol: ). Дрвен град на Костурица също е там. На границата преди години като съм ходил не съм чакал, то е доста малък пункта и не е натоварен като цяло, но все пак зависи и кога пътуваш. Хърватска - Босна границата е съвсем близо до Дубровник и също не беше натоварена

Много благодаря за съветите :yes:

Аз завои много обичам :D

И ся, понеже ми промени плановете за пътуване ще трябва да черпиш, щот ти си виновен :bchug:

Говорих одеве и с един колега от Сърбия. И той каза, че пътя е супер и било много красиво.

Препоръча ми да се отбия леко и да нощувам в Златибор.

Дай линк към тоя хотел Мокра гора, че нещо не го откривам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 20:28

mr_petroff написа:В Черна гора и Босна и Херцеговина 200 км се вземат за минимум 4 часа, в туристическия сезон в Черна гора и повече. Ужасно бавно се пътува!

И това ще го взема предвид. Мерси :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Май 2023, 20:35

Няма и да го намериш щото съм ти дал грешно име :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Mecavnik Resort съм имал предвид: https://www.booking.com/hotel/rs/mecavn ... #hotelTmpl

Това е другото: Коначище Осмица
https://www.booking.com/hotel/rs/osmica ... #hotelTmpl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 21:31

Don_Diego написа:Няма и да го намериш щото съм ти дал грешно име :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Mecavnik Resort съм имал предвид: https://www.booking.com/hotel/rs/mecavn ... #hotelTmpl

Това е другото: Коначище Осмица
https://www.booking.com/hotel/rs/osmica ... #hotelTmpl

Начи … Три бири вече ми дължиш :lol: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Май 2023, 21:55

Имам следното питане към колегите от София: Другата седмица сме на обучение за няколко дни в сградата на Стром 21 в СОфия ( https://www.google.com/maps/place/%D0%A ... 2F1tdnvd2h ). Идваме към София през магистралата, то е ясно... Ще пътуваме всеки ден! Откъде ще препоръчате да минем след това, сутринта (в 8.40ч трябва да сме там горе-доло) и съответно следобед на връщане? През Северната тангента сутрин и връщане през Южната дъга/околовръстно следобед, обратното на този вариант, само през тангентата или само през южното околовръстно? Кой вариант е най-добър откъм бързина и натовареност на трафика? Благодаря предварително!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 22 Май 2023, 22:04

Само Северната тангента - магистралата за Перник - подлеза за Мало Бучино, от Тракия до там около 20 мин.
Не опитвай южната или ако имаш време пробвай.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 22 Май 2023, 22:14

Само северна тангента бих играл аз. В момента има ремонт на Цар Борис 3 и околовръстното и е ад. Не го пътувам всеки ден, но тази седмица ми се наложи да го минавам два пътии то не в час пик, бих го избегнал. Да кажат колегите как е от север да се пътува, но от юг е кофти със сигурност.
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Май 2023, 22:15

Ами! Нямам време за проби! Затова питам тук! Благодаря за насоката :bchug: !

П.П. Благодаря и на другия колега :bchug: !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата