СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от maxoyn » 22 Май 2023, 10:40

Има ли някакви марки свестни стъкла за фаровете на е39 преди фейслифт или решението е само полиране и фолиране?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 22 Май 2023, 11:07

Ей като говорите за пътувания и граници и аз за съжаление мога да се включа.
С жената нямам проблеми, ама с колата .... не харесва тая кола Русе и това е, 2-ри път ходя в Русе и 2-ри път се разваля, и то точно на средата на моста :mhihi:
Добре че митничаря беше пич и ме пусна да не чакам опашката че можеше и да не дочакаме :mhihi:
И естествено пак се потвърждава "Всички проблеми на бмв идват от неправилно или не на временна поддръжка, реших да пробвам похвален ми майстор в София, оставих колата за нещо дребно а нашия симпатяга счупил щуцера на маркуча горе на дюзата дето влиза маркуча за обратна нафта и го лепнал с силикон :censored: :mhihi:
И естествено се спука и взе да тече нафта, топъл мотор и взе да се изпарява и да пуши даже се чудих дали да не я пусна да плува ( точно на средата на моста бях ) и да видя в русе някоя 35-ца дали има :mhihi:
Но нищо де, намерих сервиз на близо ( препоръчаха ми го де ) , оказаха се пичове , елит кар имаха наличе рейл и час и половина по-късно вече пътувах пак за Румъния.
Да са живи и здрави хората от сервиза , малко грубовати( от към работа ) бяха но пък бяха пичове :bchug:

Изображение
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 11:31

Don_Diego написа:Най-мразя командировки за външни фирми да правя….23 часа откарах на крак вчера :help:

Аз мразя всякакви командировки вече, че ми писнА от обикаляне на света, летища и самолети.
Ако си летял от щатите към БГ, когато луфтханза стачкуват, знаеш колко е приятно :lol:
Че единия път бях оставил колата не летището и после шофиране до Пловдив. Чувствах се като робокоп, като се прибрах вкъщи.

Сега имам една командировка за седмица в Дубровник през Юли. И ще ходя с колата през Загреб. Кеф.

Б'ал съм ти и самолети и летища.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Май 2023, 11:35

Защо чак през Загреб ще пътуваш? По-дълъг и много по-скучен е пътя :dunno:
През Босна е невероятно красив и живописен пътя, есента съм планувал трип натам с кабриото :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 12:21

Don_Diego написа:Защо чак през Загреб ще пътуваш? По-дълъг и много по-скучен е пътя :dunno:
През Босна е невероятно красив и живописен пътя, есента съм планувал трип натам с кабриото :bchug:

Идеята ми е да остана 1 вечер в Белград и 1 вечер в Загреб да се видя с близки колеги.
Ама ти ми запали фитила сега за друга идея. Да видя и Босна (никога не съм ходил). :bchug:

Дай съвет, минавал ли си през Босна, пътя ОК ли е, да не е някъв ужас с дупки и кофти асфалт? Чака ли се по границите, заяждат ли се?

И отделно има ли прилично място, където да отседна за една вечер, някъде по средата на пътя, било то в Сърбия или Босна, че 12 часа шофиране Пловдив - Дубровник, както го дава мапса, ми е множко на мен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 22 Май 2023, 13:50

Пътя през Босна е супер, доста завои има, но състоянието е отлично, а покрай Дрина е извънземно красиво.
За нощувка аз ще правя в Мокра гора (хотела също се казва така, друг вариант ти е на гарата на Шагранската осмица) в Сърбия, там е и границата, в природен парк се пада (пункта преди години беше един дървен фургон :lol: ). Дрвен град на Костурица също е там. На границата преди години като съм ходил не съм чакал, то е доста малък пункта и не е натоварен като цяло, но все пак зависи и кога пътуваш. Хърватска - Босна границата е съвсем близо до Дубровник и също не беше натоварена
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Май 2023, 14:06

Don_Diego написа:Пътя през Босна е супер, доста завои има, но състоянието е отлично, а покрай Дрина е извънземно красиво.
За нощувка аз ще правя в Мокра гора (хотела също се казва така, друг вариант ти е на гарата на Шагранската осмица) в Сърбия, там е и границата, в природен парк се пада (пункта преди години беше един дървен фургон :lol: ). Дрвен град на Костурица също е там. На границата преди години като съм ходил не съм чакал, то е доста малък пункта и не е натоварен като цяло, но все пак зависи и кога пътуваш. Хърватска - Босна границата е съвсем близо до Дубровник и също не беше натоварена

А как би ми препоръчал да ситгна до Италия с ферибот (С колата ) от Босна или от Албания :dunno:
Като условието е че която и от 2-те да избера ще остана там седмица.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 22 Май 2023, 14:12

Честно казано нямам представа, никога не съм планирал пътуване натам и не съм проучвал как са нещата.
Гугъл кое препоръчва? :dunno:

Сега погледнах: през Черна гора си е дърво, намерих само 1 ферибот седмично и е 11 часа пътуването до Бари
През Албания са доста повече и до повече места в Италия, до Бари е под 9 часа пътуването
Последна промяна Don_Diego на 22 Май 2023, 14:16, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 22 Май 2023, 14:15

За Италия не е ли по-разумно от Игуменица? :paranoid:
От София е почти само магистрала до там.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Май 2023, 14:15

Don_Diego написа:Честно казано нямам представа, никога не съм планирал пътуване натам и не съм проучвал как са нещата.
Гугъл кое препоръчва? :dunno:

И за двете има различни мнения, аз не знам защо се бях заблудил че си ходил точно с ферибот и затова се сетих да те питам.

empar написа:За Италия не е ли по-разумно от Игуменица? :paranoid:
От София е почти само магистрала до там.

По спомен разликата беше 2 часа път с кола.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Май 2023, 16:29

Кво става с пазара на употребявани коли и що се сбърка така ? То винаги е било лъжене и мажене, ама такъв абсурд като последната година не помня да е имало :dunno:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 5145494722

Изображение

Дали са реалните километри, а ? И това е обява от официален представител :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Май 2023, 16:54

ако беше кия или дачия бих се съгласил :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Май 2023, 17:15

TNT написа:Кво става с пазара на употребявани коли и що се сбърка така ? То винаги е било лъжене и мажене, ама такъв абсурд като последната година не помня да е имало :dunno:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 5145494722

Дали са реалните километри, а ? И това е обява от официален представител :no:

Е*аси боклука. Ужас.

Ако не ти е крайно належащо изчакай година

Кума на един мой приятел си купи х5 за към 80к - скъса верига на 2-рата седмица. Вътре като го видях тва - пълна баница, мазна баница. Ама х5 било.

Вика как може, даваш 80к за кола и тя се троши на 2-рата седмица. Ами може, тая коля е струвала 200++ като нова и някой й е взел душата вече

Викам що не я закарахте в Мкар или някой сериозен сервиз, да видите история, да я прегледат, да ви кажат какво трябва да се прави и т.н.

Ама то еди кой си майстор я прегледал и всичко било ОК :D :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Май 2023, 17:26

carmanf1 написа:Ако не ти е крайно належащо изчакай година

И миналата година така си виках :mhihi: В момента всеки се опитва да си продаде милионника или да вземе 20к на 15 годишния дизел, който го чакат ремонти за 5к :dunno: Чак почнах да гледам Мерцедеси, Лексуси, Опел даже :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 22 Май 2023, 17:31

Километрите не знам дали са толкова, но 100%-ов мърляч я е карал. Много ароматизаторчета е кичил по десния централен въздуховод и около скоростния лост, затова е шупнала боята по пластмасата. И вместо да я изчисти просто е замазал мръсотията с мазньоч :D
Аз пък съм съм отчаян от пазара на бензинови БМВ-та - от 5 страници обяви за F30 имаше точно 4 европейки. Всичко друго Северна Америка.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата