СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: СПАМ ТЕМА
Добре де, а каква е идеята човек да се вдигне от София да пазарува в Турция - по евтино ли е и заслужава ли си цял ден карането, или пък се взимат неща дето в БГ ги няма. Аз лично като гледам цените на летището в Истанбул ми те са си като на всяко едно европейско летище, даже да кажа голяма приказка ма са по дебели от повечето щатски летища.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Грешиш, ние сме неандарталци
От няколко часа съм в Люксембург…усещам как ще видят зор да ме качат на самолета за София след няколко дни
. Първите впечатления са УАУ: чисто, подредено, спретнато, всички усмихнати…а за шофиране - с кеф да се возиш

От няколко часа съм в Люксембург…усещам как ще видят зор да ме качат на самолета за София след няколко дни

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Чудя се, в България откривате ли ги така разни местенца? В смисъл обиколихте ли я цялата за да отивате често според думите ви до Турция просто за разходка? Понеже ако е заради пазаруването въпроса отпада и всякакви такива, че нещо друго се търсело там ми звучи като думите на български представител на която и да е националистическа партия през последните 15 години.
Ми не останаха. Всичко е леш след ганьо. Особено като го сравниш с това при съседите ни.
Леля ми има хотел на морето. Ми не съм стъпвал там от много години.
Макар всичко при нея да ми е безплатно. Нощувки, закуски, обяди, вечери.
Сърди се тя, че не водя децата там.
Е кво да видят там, ганьовщина?!
Макар че, мисля това лято да ги заведа за няколко дни да видят и те нашето Черноморие и сами да сравнят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е, то да ходиш на едно и също място е ясно, аз също гледам всяка година да е на различно и на хотел досега не съм повтарял, макар да е имало не малко, които да ми харесат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА м
steeN написа:carmanf1 написа:А тя винаги отказваше да спираме там, щот много коли щяли да ни прередят на границата.
![]()
![]()
![]()
Убийствена логика. Така се кара и по пътищата масово... бързаме щото ще ни прередят за където ще стигнем, сякаш то ще свърши няма да го има повече.
Женска идиотщина

Ако стигне 1 час по-късно на плажа, страшна работа

Един път от нейното бързане и ставане рано пристигнахме към 12 там. Ама хората тъкмо освобождаваха къщата и ние трябваше да чакаме да я чистят.
Сипах й много черпаци тогава

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
barty написа:carmanf1, спокойствието е много важно, особено когато тръгваш на път и почивка.
Напълно съгласен.
И единственото Необходимо и Достатъчно Условие за това е: без жена ти

Изпитано, проверено и доказано във времето.
Вече 7-8 пъти. Само аз със децата и приятелски семейства, приятели.
Рай

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
carmanf1 написа:barty написа:carmanf1, спокойствието е много важно, особено когато тръгваш на път и почивка.
Напълно съгласен.
И единственото Необходимо и Достатъчно Условие за това е: без жена ти![]()
![]()
Изпитано, проверено и доказано във времето.
Вече 7-8 пъти. Само аз със децата и приятелски семейства, приятели.
Рай
Аз съм женен, много добре разбирам. При мисълта че трябва да пътувам с жена ми и тръпки ме побиват.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Май само аз мога да се похваля, че съм дресирал мойто мило когато става дума за пътуване, без значение как, че ще се случи както кажа аз 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Жените са като котките-всичко разбират но го правят както са решили
Наздраве.

Наздраве.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
От около 7-8 години имам железен принцип - над 1100 км. ли са разделям пътя! Преди се юрках и по 2400 км. на веднъж - луда работа /и безмислена/. Пребиваш се от път и нерви и първите два дена не знаеш къде си и за какво
Сега спокойно, лежерно, спираш на някое ново интересни място и така...

Don_Diego написа:Май само аз мога да се похваля, че съм дресирал мойто мило когато става дума за пътуване, без значение как, че ще се случи както кажа аз
И милото козирува, хваща си чантичката и отива на Мавриций ли беше, с приятелки

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Аз визирам пътуванията където участвам и аз
Тия инцидентните и скъпи дестинации тактично ги пропускам

Тия инцидентните и скъпи дестинации тактично ги пропускам

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: СПАМ ТЕМА м
carmanf1 написа: И трафика на Маказа беше мноооого по-лек, по обяд отколкото сутринта.
Всички се юркат рано-рано, аз все минавам граници по обяд и повече от 30мин май не съм чакал за Гърция

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
peshehodetz написа:Добре де, а каква е идеята човек да се вдигне от София да пазарува в Турция - по евтино ли е и заслужава ли си цял ден карането, или пък се взимат неща дето в БГ ги няма. Аз лично като гледам цените на летището в Истанбул ми те са си като на всяко едно европейско летище, даже да кажа голяма приказка ма са по дебели от повечето щатски летища.
Само един път съм ходил напазар до Турция/Одрин/ и определено ми хареса.По различно си е,аз го приемам повече като екскурзия отколкото на пазар.Почти всичко е по евтино,има много разнообразни стоки които при нас почти ги няма.Самата атмосфера си е по ориенталска тук го няма това.Спахме в центъра на Одрин,нощно време също е много хубаво,вечеря в местен ресторант със техните там специалитети-уникално!Бяхме с приятели които им предстои обзавеждане на апартамент та обиколихме и няколко магазина за мебели,килими,плочки и тн. Цените бяха доста по ок от тукашните при положение,че и навсякъде предлагаха фрее транспорт до София!Черпенето им с черния им чай-също супер гъдел,тук няма как да ти се случи просто.
горивото там е доста по евтино и реално пътя като разход не е изобщо фактор
ето снимка която много ме изкефи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.