СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 20 Май 2023, 20:55

Грешка ! Не просто мечешко а буркани с мечешки лапи и бузи от затворник ...най вкусното от света на дивото :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 21 Май 2023, 9:15

Днес ще си купувам телевизор , обаче се оказа че хабер си нямам от новите технологии в тази ниша. Знам само че трябва да е 40-43 инчов и смарт . То излезли не знам колко нови видове дисплеи и кой от кой по хай. Някакви идеи от знаещите за марка , какво да гледам и какво трябва да има .И от коя верига да го закупя . Повече от 1000 кинта не ми се дават. Досега съм купувал Самсунг , но това не е определящо. :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Май 2023, 9:22

Мисля, че има тема някъде за ТВ-та, може да потърсиш.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2023, 9:26

Нашите взеха миналата седмица някакъв голям Филипс около 800 лева. Има всичките простотии, които ти трябват, даже го свързвах към Йетел телевизия миналата вечер, то станало като цяла наука това. Ама не мога да ти кажа колко инча, че това не ме вълнуваше, но си беше голям за нормална стая.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 21 Май 2023, 9:30

drifty написа:Мисля, че има тема някъде за ТВ-та, може да потърсиш.

Няма , търсих :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 21 Май 2023, 9:34

mr_petroff написа:
drifty написа:Мисля, че има тема някъде за ТВ-та, може да потърсиш.

Няма , търсих :yes:

viewtopic.php?f=4&t=184884&start=1230
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Май 2023, 11:50

За пореден път се убеждавам, че колкото повече планираш едно нещо, толкова повече не се случват нещата и обратното - колкото повече импровизираш толкова по-добре си изкарваш. Вчера викам да направя едно ходене до одрин да видя да заредя хладилника малко. По принцип ходя само в 1 магазин, пазарувам квото пазарувам и обратно. Обикновено тръгвам 6:30-7:00 от софия и вечерта по същото време се прибирам. Като естествено губя най-много време на границата, по час и половина два в посока т.е. 3-4 часа общо. Та тръгвам вчера, като никога в 6:15 сутринта. Почти няма трафик и след завоите до вакарел темпомата на 140, 2 почивки и към 9:30 цъфнах на границата. Учудващо се минава доста бързо. Е, не можеше без каръщина, от турска страна се паднах в колоната на най-флегматичния митничар. Другите колони ако минават по 4-5 коли, при този минава едва една :mhihi: И все пак за около час някъде вече бях минал границата. Към 11:00 вече бях паркирал в подземния паркинг. Като никога този път си бях набелязал какво ще купувам за да не се моткам излишно и да разглеждам непотребни и ненужни неща. Е, пак се зазяпах и си взех неща, които не бях си набелязал :mhihi: Напазарувах каквото ми трябваше, за късмет улучих и доста неща на промоция, та взех по 2-3 :mhihi: Нат'варих плътно всичко в багажника и гледам 12 и малко часа. Викам си рано е още. Гледам на навигацията разни кафета, избрах си едно с гугъл рейтинг 4 и нещо, викам те тва ще е...ама навигацията явно беше в цикъл и си ме набута у п**** си ленина :mhihi: За късмет докато карах към въпросната п**** си ленина минах по някаква уличка, където мернах разни джиджани кафененца и други заведения. Та ѝ бих хикса на кака алекса или която там квичи по навигацията, обърнах и се паркирах до едното кафене. Седнах да пийна нещо студено и докато чакам долавям специфичната миризма на кебапиш :mhihi: Викам си ясно, и днес ще седна във всяко заведение в квартала :mhihi: Е, починах си малко, разхладих се с някакъв ягодов коктейл и айде да търся кебапиша къде е. Оказа се почти съседното заведение. Опънах здраво търбуха и на излизане имах чувството, че ще ми е по-лесно да се търколя, отколкото да вървя :mhihi: Докато бях в двете заведения забелязах доста коли с българска регистрация щъкащи към и от нещо, като голям затворен син плац. Викам си тва да не е синия пазар и след кебапиша викам айде и дотам да се разходя и верно се оказа синия пазар. Уж щях просто да разгледам ей така, ма си изхарчиш едни 100-на лв. :mhihi: И вече към 4ч. си викам да тръгвам, че на границата не се знае кво ще е. 4:30 бях на границата, в 5:00 вече карах у нас :shock: Викам си ебааааааси късмета и скорострелното минаване беше този път. И по тракия нямаше много трафик, та към 8:00 си бях у назе. Викам си ся тва да го мислех да го направя така нямаше да ми се получи. И така де, без планировка, от нищото си направих супер якия ден и кеф вчера :D

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА м

Мнение от carmanf1 » 21 Май 2023, 13:46

Абсолютно е така. Винаги :lol:

Бившата ми жена винаги държеше да тръгваме за Тасос най-късно 5-5:30.
Да сме избегнели трафика на Маказа. Да ама това означава ставане в 4 сутринта и не наспани.

Миналата година категорично й отказах.
Казах й, че аз няма да тръгна преди 9 сутринта, защото децата спят до към 8.
И искам те да се наспят. Както и аз. :lol:

Откачи. Полудя. Взе колата на майка й.
После питах децата, с кой искат да пътуват, с мама или с мен.
Категорични бяха и двамата, че искат с мен.

Тя е тръгнала към 5 и малко. Ние тръгнахме към 9. И трафика на Маказа беше мноооого по-лек, по обяд отколкото сутринта. Спрях и на лук ойл преди Маказа да купя сладоледи. А тя винаги отказваше да спираме там, щот много коли щяли да ни прередят на границата.

Хапнахме си сладоледи.
Минахме спокойно, поговорих си с един грък на опашката за коли. Чисто и спокойно.

Е, 1 час по-късно бяхме от нея там в къщата, ама наспани, щастливи и без напрежение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Май 2023, 13:49

Имал си и късмет.
Вчера пътувах Силистра - Шумен - Велико Търново - София, като тръгнах от Силистра в 9.30ч сутринта.
Имаше много трафик, особено след Търново към София.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: СПАМ ТЕМА м

Мнение от steeN » 21 Май 2023, 13:53

carmanf1 написа:А тя винаги отказваше да спираме там, щот много коли щяли да ни прередят на границата.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Убийствена логика. Така се кара и по пътищата масово... бързаме щото ще ни прередят за където ще стигнем, сякаш то ще свърши няма да го има повече.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Май 2023, 13:54

carmanf1, спокойствието е много важно, особено когато тръгваш на път и почивка.
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2023, 14:25

madafaka_donkele написа:За пореден път се убеждавам, че колкото повече планираш едно нещо, толкова повече не се случват нещата и обратното - колкото повече импровизираш толкова по-добре си изкарваш. Вчера викам да направя едно ходене до одрин да видя да заредя хладилника малко. По принцип ходя само в 1 магазин, пазарувам квото пазарувам и обратно. Обикновено тръгвам 6:30-7:00 от софия и вечерта по същото време се прибирам. Като естествено губя най-много време на границата, по час и половина два в посока т.е. 3-4 часа общо. Та тръгвам вчера, като никога в 6:15 сутринта. Почти няма трафик и след завоите до вакарел темпомата на 140, 2 почивки и към 9:30 цъфнах на границата. Учудващо се минава доста бързо. Е, не можеше без каръщина, от турска страна се паднах в колоната на най-флегматичния митничар. Другите колони ако минават по 4-5 коли, при този минава едва една :mhihi: И все пак за около час някъде вече бях минал границата. Към 11:00 вече бях паркирал в подземния паркинг. Като никога този път си бях набелязал какво ще купувам за да не се моткам излишно и да разглеждам непотребни и ненужни неща. Е, пак се зазяпах и си взех неща, които не бях си набелязал :mhihi: Напазарувах каквото ми трябваше, за късмет улучих и доста неща на промоция, та взех по 2-3 :mhihi: Нат'варих плътно всичко в багажника и гледам 12 и малко часа. Викам си рано е още. Гледам на навигацията разни кафета, избрах си едно с гугъл рейтинг 4 и нещо, викам те тва ще е...ама навигацията явно беше в цикъл и си ме набута у п**** си ленина :mhihi: За късмет докато карах към въпросната п**** си ленина минах по някаква уличка, където мернах разни джиджани кафененца и други заведения. Та ѝ бих хикса на кака алекса или която там квичи по навигацията, обърнах и се паркирах до едното кафене. Седнах да пийна нещо студено и докато чакам долавям специфичната миризма на кебапиш :mhihi: Викам си ясно, и днес ще седна във всяко заведение в квартала :mhihi: Е, починах си малко, разхладих се с някакъв ягодов коктейл и айде да търся кебапиша къде е. Оказа се почти съседното заведение. Опънах здраво търбуха и на излизане имах чувството, че ще ми е по-лесно да се търколя, отколкото да вървя :mhihi: Докато бях в двете заведения забелязах доста коли с българска регистрация щъкащи към и от нещо, като голям затворен син плац. Викам си тва да не е синия пазар и след кебапиша викам айде и дотам да се разходя и верно се оказа синия пазар. Уж щях просто да разгледам ей така, ма си изхарчиш едни 100-на лв. :mhihi: И вече към 4ч. си викам да тръгвам, че на границата не се знае кво ще е. 4:30 бях на границата, в 5:00 вече карах у нас :shock: Викам си ебааааааси късмета и скорострелното минаване беше този път. И по тракия нямаше много трафик, та към 8:00 си бях у назе. Викам си ся тва да го мислех да го направя така нямаше да ми се получи. И така де, без планировка, от нищото си направих супер якия ден и кеф вчера :D

Колега така както си го написал звучи супер спонтанно и готино прекаран ден. Аз също много обичам да ходя по Турция ей така- без цел и да откривам разни местенца, заведения и тн
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2023, 14:34

Чудя се, в България откривате ли ги така разни местенца? В смисъл обиколихте ли я цялата за да отивате често според думите ви до Турция просто за разходка? Понеже ако е заради пазаруването въпроса отпада и всякакви такива, че нещо друго се търсело там ми звучи като думите на български представител на която и да е националистическа партия през последните 15 години.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2023, 15:23

За “местенца” колега родината от едно 20-Тина години не става. Всички се комерсиализира и ганьовщината и лакомията осраха пейзажа. Плюс, че За “местенца” си трябва ориенталска държава и манталитет.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 21 Май 2023, 15:26

Че ние сме си ориенталци :ok:
Изображение