СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 19 Май 2023, 23:10

Какво го наплашихте човека...аз не познавам ловец дето да пропуска да си даде месото от дивеч за тестване :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Май 2023, 23:28

Ебаваме го просто, но е хубаво човек да е наясно с тия неща преди да яде дивеч, че тия паразите не са шега работа. :bchug: Иначе като стана въпрос за мечешко се сетих, че във Винету(тука в Банкя не ти дават гражданство ако не си я чел :dunno: ) бузите и лапите на гризли бяха описани като най-вкусното нещо което може да ядеш. Сега дали нашите мечки са с подобни вкусови качества не знам, ама от както съм чел книгата ми е мерак да пробвам/ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Май 2023, 0:33

b_u_b_o написа:Ебаваме го просто, но е хубаво човек да е наясно с тия неща преди да яде дивеч, че тия паразите не са шега работа. :bchug: Иначе като стана въпрос за мечешко се сетих, че във Винету(тука в Банкя не ти дават гражданство ако не си я чел :dunno: ) бузите и лапите на гризли бяха описани като най-вкусното нещо което може да ядеш. Сега дали нашите мечки са с подобни вкусови качества не знам, ама от както съм чел книгата ми е мерак да пробвам/ :mhihi:

Ясна работата, обясняваш на колегата за опасностите от месото, че да се откаже от мечешкото и да ти отстъпи буркана да си угасиш мерака. :lol: :ok: :ok: :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Май 2023, 6:33

Абе ти пита ли го за подробности кога и как е отстреляна мечката ,че като знам как се взема разрешение за отстрел ,откъде пък мечка...То това в буркана...
Едно време Чаушеско обличал хора като мечки , за да могат гостите му да пострелят из Карпатите :mhihi: :roll: Иначе яж смело - при добра термична обработка трихинилозата дава фира :yes: Само дето човешкия стомах е чувствителен към някои по особени храни ;)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Май 2023, 7:38

Ти не знаеш ли, че ловци не се питат такива работи? В масовия случай е незаконно гръмнат подобен дивеч. А и къде си чул сърна примерно да е разрешена? Всички такива са за разстрел общо взето защото няма какво друго да ядат и искат нещо екзотично, че после и се хвалят. :dummy: :ranting: Няма да ви кажа какво ми се иска искрено да им пожелая на такива, че няма да го приемете за ок, ама някои си получават заслуженото рано и без да им го желаем(скоро не сме чували за някой объркал дивеча с друг малоумник)а други късно. Защото всиииииичко на този свят се връща, баланса е единственото от което не може да избяга човек с всичките си тарикатлъци и престъпления. Рано или късно. Нека всеки с пушка в ръка не го забравя, особено тези, които я ползват без грам да мислят какво и защо убиват. :idea:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Май 2023, 8:21

Направих една кратка разходка рано сутринта, хубав старт на деня! :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Май 2023, 9:32

Аз пък ще отварям автомивката, че бая коли са за миене вече :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Май 2023, 9:51

Аз нямам такъв проблем. Едната кола стои пред сервиза от седмица, другата нали я блъсна мотоциклет и тя също е в ремонт, няма нищо за миене :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Май 2023, 13:48

Моите ги мие оня отгоре :mhihi: Като гледам прогнозата поне още 10 дена...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Май 2023, 13:55

Е аз сварих само Zката да оправя, че тя е важна :lol:
Утре рано сутрин заминавам и се връщам вторник късно вечерта, а в сряда съм с нея на бал…та няма време кога друг път да я мия. Лъснах в и я прибрах в гаража. Другата пък по спешност ще пътува и само външно на четките мина :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Май 2023, 14:03

Възползвах се от момента, че колата я няма наоколо, боднах една цаца с картофки и биричка за обяд.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Май 2023, 15:40

Аз пък си измих мотора (мотоциклета) най-накрая! Не бях го мил основно от Октомври... Скапаното време ме дразни и мен, но...нищо не можем да направим!

Не знам за времето на Чаушеско, но сега си има мечки в Карпатите и още как! Дори се виждат от пътя, като караш там...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 20 Май 2023, 18:45

Вярно е това за чеушеско, обаче поради липсата на мечки са преобличали затворници осъдени на смърт като мечки и той и жена му са ги отстрелвали. Те после затова и толкова бързо ги осъдиха, не само заради тези им престъпления де и ги разстреляха като кучета. Освен това и правешката тиква/цървул е участвал в такъв лов като му е ходел на гости. :( :( :( :cry: :cry: :cry:
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Май 2023, 19:01

Колко тъп трябва да си помислиш че е мечка затворник облечен като мечка ??!!! Сигурно мечките се обличат като хора приличат на хора и ходят като хора ? Иначе се разхождат край пътя в карпатите ...Абе тоя Чаушеско наистина много тъпо копеле , заслужава си куршума :yes:
Те после затова и толкова бързо ги осъдиха, не само заради тези им престъпления де и ги разстреляха като кучета

Интересно Тошката като е стрелял затворници... ъъъ мечки и той , защо не го облякоха като мечка и да го застрелят като куче да види хубаво ли е да си мечка и де те стрелят :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 20 Май 2023, 20:42

И жена му на Чаушеску варяла после буркани с мечешко, нали :lol: :lol: :lol: :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата