СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Top Gun Maverick написа:Зарежи това фолио, я дай за палатките, че стана интересно. Тия големите на Купъра и Е34-ката много яко изглеждат. Дали побират четири човека? И какви пари са?
Извинявам се че чак сега пиша, просто много задачки.
4 човека няма шанс, макс 2 ма + 1 дете, но самото побиране не мисля че е проблема по скоро КГ ...
spirco, прочетох ти поста и ме накара сериозно да се замисля. Аз след като я взех и монтирах на покрива си ( още си стои там даже и като обикалям в София всички ме гледат супер странно), реших да я пробвам, но изобщо не се замислих че съм тежък.
Едно време имах оригинални непречни греди, но след като продадох е46 -цата не мислих че някога ще притежавам отново такава и ги продадох, отивам да купувам палатката и разбирам че няма как да я кача понеже си трябват греди, отварял олх- в София събота нямаше от къде да купя, отидох до железарията взех П образни профили и си направих сам греди, и ми се сториха доста здраваи ( ще видим довечера ако стигне до Пловдив цяла значи е здрава наистина

Идеята ми хареса, но се замислих дали с оригиналните греди ще имам проблем, като погледнах спецификите -75 кг което значи че съм далеч от този вариант понеже съм си едричък и почнах да разглеждам къстам греди, също си намерих и палатка в Пловдив на МНОГООО дообра цена , но по-рано от днес не можех да ида да я видя а той онзи ден я е продал и до тук приключва моята история с тези палатки, ще ползвам тази която е на моя човек когато ми се прииска и толкова, баси златните палатки

Довечера ще ти снимам гредите колко са дълги, но палатката на моя човек е не повече от 35кг.
dhtj написа:ivanski_2 написа:Звучи интересно, имаш ли снимки как е станало и трудно ли се слага, че за съжаление не се славя със своята сръчност![]()
http://store.picbg.net/pubpic/E5/F1/d2a ... eee5f1.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E4/2A/5f4 ... f8e42a.jpg
Слага се на чиста повърхност, помага се с горещ въздух за криви форми и завойчета. Ако направиш балонче някъде или разлепваш ако го видиш навреме, или дупваш с карфица и няма да си личи. Пак духваш с горещия въздух да слегне и всичко е 6. Има милион клипчета в нета, а и все ще намериш някой приятел, който вече е слагал, да ти помогне.
Toза че си падам по ОЕМ нещата си има причина и тя е кофти

Преди години когато имах други автомобили (не бмв) бях студент и парите не стигаха до ниъкде, съответно слагах каквото ми падне и всичките ми коли не спираха да се чупят

Иначе фолиото итнересно, май ще купя и наистина ще си облепя едната греда да видя как ще стои.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Много сте изнежени тука ми се струва
Като говорим за палатки и прочие имам предвид
От известно време следя ето този младеж. На другия край на света от не знам вече колко месеца са в подобна палатка:

Съмнява ме някой тука да мисли да спи повече от 1-2 седмици в подобна палатка, а човека от месеци спи и не го видях да се оплаче нещо. Пък и в крайна сметка все си мисля, че подобно "съоръжение" се взима, слага и ползва заради самото приключение, самото преживяване, а не с цел да замести пълноценна спалня

Съмнява ме някой тука да мисли да спи повече от 1-2 седмици в подобна палатка, а човека от месеци спи и не го видях да се оплаче нещо. Пък и в крайна сметка все си мисля, че подобно "съоръжение" се взима, слага и ползва заради самото приключение, самото преживяване, а не с цел да замести пълноценна спалня

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Има ли шанс ако си сънен или зацапал свещи, като ти се припикае посред нощ да се изсипеш от покрива/палатката?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Lenco написа:Има ли шанс ако си сънен или зацапал свещи, като ти се припикае посред нощ да се изсипеш от покрива/палатката?
Явно още не съм се събудил... това първоначално го прочетох по различен начин...

Top Gun Maverick и BMW_POWER - като ще става дума за мен, поне ме викайте и аз да участвам

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-

Тия се гъбаркат нещо

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ще ти се обадим на един такъв ден, който е празник и за магаретата.
Това с изписването на БМВ не знам доколко е законно, все пак е запазена марка, но то ще се чуе ако бързо изчезне.

Това с изписването на БМВ не знам доколко е законно, все пак е запазена марка, но то ще се чуе ако бързо изчезне.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
madafaka_donkele написа:От известно време следя ето този младеж
Този е голям ентусиаст. Изчел съм му цялата тема за ребилда на LandCruiser-a в Офроуд форума.
HDJ100 - Baseline и подготовка за пътешествия

Top Gun Maverick написа:...приятел е с жената във Фейсбук даже....
Любопитно ми е, с колко жени на съфорумци е приятел Горският

не ми влиза и в работата де
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:И, да, Моллов не ми е фамилията...И, да, и друг път са ми казвали "Богданов"
Малко като от "ония" признания звучи

П/п
И аз не съм по фамилия Димитров
Някой друг с такива леки или по-тежки признания

Като сте се рег-вали едно време сигурно сте били Моллов и Димитров… ама кат сте се омъжили сте си сменили фамилиите с тези на жените ви- знам аз… и сега тука на хиените ни мажете ските 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:Като сте се рег-вали едно време сигурно сте били Моллов и Димитров… ама кат сте се омъжили сте си сменили фамилиите с тези на жените ви- знам аз… и сега тука на хиените ни мажете ските

Аз познавам един къде си смени фамилията с тази на жена му и после 2 пъти излиза в бащинство

Съвсем сериозно. И от горе на всичко е мега як, изчистен от мазнини.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
carmanf1 написа:alx написа:Като сте се рег-вали едно време сигурно сте били Моллов и Димитров… ама кат сте се омъжили сте си сменили фамилиите с тези на жените ви- знам аз… и сега тука на хиените ни мажете ските
![]()
Аз познавам един къде си смени фамилията с тази на жена му и после 2 пъти излиза в бащинство![]()

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
carmanf1 написа:
Да не е поел и кърменето?

---