СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от spirco » 15 Май 2023, 0:58

Нещо не разбирам за мъката. Палатката си е много удобна и единственият ми проблем е, че нямам време да довърша автомобила, на който е предвидено да се вози. Буквално спираш някъде, нивелираш колата с някой камък и за минута разпъваш. Не те бърка камънак ли е, мокро/кално ли е ... завивки и възглавници са вътре - блага работа. Стига само да не я гледаш тъжно подпряна на стената една година както правя аз.

Замисълът миналата година беше с лаптопчето под мишница, палатката на покрива и да си пърпоря из наще планини зелени. Къде малко отпуска, къде работа (нямам толкова отпуска) да изкарам 2 месеца лятото. Лошото е, че като гледам и това лято няма да мога а това ми е последният шанс за такова "ергенско" пътуване. Даже хладилник си взех на 12волта да има къде да возя сланината и мръвките. И той не е излизал от кашона.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Май 2023, 10:07

Комшията си взе някакъв бус Ивеко мисля, огромен товарен , май е бил ТИР, защото има табелка от пред, която е сгъната , като на камионите, дето , когато не извършват ТИР дейност я сгъват.
Прилично работи, за много прилични пари , някъде за около 3-4к лева на някакъв търг.
Замислил е да направи буса кемпер.
Казвам всички тези неща, защото през моята гледна точка е по-добре да се направи нещо такова на кемпер с удобствата на палатка, отколкото да се разпъва палатка върху автомобил.
Все пак да кажа, аз не съм къмпингар :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 15 Май 2023, 10:30

С това Ивеко няма да стигнеш там, където ще стигнеш с Ленд Крузер с палатка на покрива. С Крузерчето пък няма да занесеш толкова, колкото с Ивекото.
Въпрос на вкусове, нужди и възможности. :bchug:
Roof-top-tent е част от решението "едно возило за всичко".

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Май 2023, 11:07

Днес трафика беше ужасен....трябваше да посрещна милото на летище в 8:30...54 минути пътувах от Горна баня до летище при това с всякакви зулуми по пътя като предреждане и тн :angel: . Преди по същия маршрут (през тангентата - казичане - бусманци) за 35 минути стигах без значение по кое време на деня, днес беше ад. Не знам дали е заради ремонта на Владая, но на Околовръстното и Тангентата беше море от коли :censored: . Добре, че метановото ауди пак си е при мен, та се возя без пари :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Май 2023, 17:15

Don_Diego написа:Днес трафика беше ужасен....трябваше да посрещна милото на летище в 8:30...54 минути пътувах от Горна баня до летище при това с всякакви зулуми по пътя като предреждане и тн :angel: . Преди по същия маршрут (през тангентата - казичане - бусманци) за 35 минути стигах без значение по кое време на деня, днес беше ад. Не знам дали е заради ремонта на Владая, но на Околовръстното и Тангентата беше море от коли :censored: . Добре, че метановото ауди пак си е при мен, та се возя без пари :ok:

Цяла София беше затрупана
:yes:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 15 Май 2023, 20:54

Около 8 часа имаше самокатастрофирала инкасо кола на северната тангента.
За съжаление имаше разпиляни брони вместо кинти.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Май 2023, 8:26

В това време, дето сега пече, след час вали порой, нормално всички да са по колите. Оня ден си ходих пеша до село (50 минути - час е пеша), беше задухал един вятър и се намръщи небето, викам си ще ме завали някъде по пътя, но извадих късмет. Даже и на обратно се върнах, вече с колелото и не заваля.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 16 Май 2023, 15:56

Само при мен ли е лудница в работата...нещо от няколко седмици насам само се трупа все повече и повече работа :conf: . Отделно някакви пътувания изникват постоянно...следващите седмици ще се отпътувам :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 16 Май 2023, 15:59

Тъй е, като не ме взехте да отмятам работа :Д

При нас тия дни е умерено, но последно време също се засили, а и тия дни освободихме новия колега, който щеше да поеме част от работата, още не знам дали по негово или наше желание обаче, щото продължаваме да търсим човек.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 16 Май 2023, 16:41

Е тя е административна…одити, документи, нови фирми и още и още :lol:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Май 2023, 3:26

Top Gun Maverick написа:...Канада, прекалено много споменаваш Моллов в постовете си, да си знаеш само. :mhihi: Да не говорим, че никой не го е страх от появата му, не е страшен и определено не яде хора...

Баси, къф си лицемер :idea: Пишеш му на фамилия, пък той "не яде хора" ... и телефона му имаш, и бизнес въртите, а ние простолюдието патки пасем :conf: :conf:

Top Gun Maverick написа:...Богданов...

Познато ли ти е? Никой друг не Го нарича така :OT: И никога не Го е наричал така :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 17 Май 2023, 6:59

Относно къмпингуването - там 100% важи лафът чуждата кокошка патка . Дали си с кемпер ,палатка на покрива ,каравана ,обикновена палатка - всяко си има предимства и недостатъци .Трябва да избереш кое е твоето . Аз съм с кемпер , но се замислям за тези палатки за покрив - това е една друга мобилност и възможност да стигнеш там където с кемпера не можеш :yes: Но комфорта на кемпера пък е на друго ниво ...Така че май най добре и двете :D ,ей тъй да има за всички случаи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 17 Май 2023, 7:42

Щях да питам нещо тук, но забравих какво :D :ok: :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Май 2023, 7:56

Аз такава палатка за покрива обмислям да си взема като си взема кемпер /това още не съм го обмислил/....ако ми дойдат гости в кемпера да ги сложа в палатката за гости на покрива на кемпера :lalala:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Май 2023, 8:27

BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:...Канада, прекалено много споменаваш Моллов в постовете си, да си знаеш само. :mhihi: Да не говорим, че никой не го е страх от появата му, не е страшен и определено не яде хора...

Баси, къф си лицемер :idea: Пишеш му на фамилия, пък той "не яде хора" ... и телефона му имаш, и бизнес въртите, а ние простолюдието патки пасем :conf: :conf:

Top Gun Maverick написа:...Богданов...

Познато ли ти е? Никой друг не Го нарича така :OT: И никога не Го е наричал така :idea:

Ами...приятел е с жената във Фейсбук даже. :mhihi: Ама ти вадиш неща от контекста, кой знае пак е било нещо с твой пост. :mhihi:
Що се касае до бизнеса, не въртим, ние сме в нещо общо в което сме още десетина поне съфорумци. :yes: Всички ние сме Сатоши дето се вика.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата