СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 12 Май 2023, 23:13

mr_petroff написа:За части като стана дума - вчера си поръчах задна чистачка за Е91-та , че съм изгубил някъде старата :mhihi: Дойде ми Бош за 36 лв. / платих я 23 /, че нямало други в наличност. ОК ,всичко е точно - ама не мога да разбера защо същата чистачка в Германия е 7,50 евро без отстъпка . Значи че сме по богати ясно , или пък сме балъци :dunno:
И не е само чистачката ...Баси и стандарта в таз държава :mhihi:

Напълно вярно. Имам чувството, че всичко е по-евтино там.

- преди 3-4 години купувах за предното бмв, кутия за покрива. Че децата бяха още малки и по почивки се мъкнеха и бебешка количка и чудеса. А аз упорито отказвах да кУпвам жипка, щот не ме кефят.
Тук в БМВ беше към 2000, поръчах я от БМВ УК и дойде на 1100лв, заедно с транспорта на тая обемна кутия.

- поръчвал съм бмв джанти 19’ ОЕМ от Германия, пак мнооого по-евтини от тук, заедно с транспорта.

- поръчвал съм TPMS пак ОЕМ. Тук ми искаха за 4-те, към 550 лв. От Германия ми дойдоха на 110 евро.

- за дрехи, маратонки и други дреболии - тук даже не знам къде са магазините. Всичко поръчвам от там, само сравнявам онлайн цените.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 12 Май 2023, 23:39

Spunky написа:
STEVAL написа:
c04 написа:Случвало ми се е, имаше период в продължение на седмица се будех около 6 без 10 всяка сутрин, после отмина. Беше ми супер странно как точно в толкова с точност до минути...

https://www.youtube.com/watch?v=k7nZQoPCh7Y

Мислех и аз така да отговоря одеве, но съм по-културен от теб и само си го изтромпетирах на уста :mhihi:

Петък вечер е все пак. Уж спам тема, а то само за коли и накладки се говори.

:bchug:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Май 2023, 0:10

STEVAL написа:
c04 написа:Случвало ми се е, имаше период в продължение на седмица се будех около 6 без 10 всяка сутрин, после отмина. Беше ми супер странно как точно в толкова с точност до минути...

https://www.youtube.com/watch?v=k7nZQoPCh7Y

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Май 2023, 15:51

Препоръчайте ми бояджия София/Пловдив/Смолян че след днешните ми приключения трябва да боядисвам тавана Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Май 2023, 16:25

LittlePaintJob :yes: :bowdown:
Ама е трудно вредяването там, че много желаещи за неговите услуги
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 13 Май 2023, 17:29

Аз чаках само 1 седмица, бях за 3 детайла :dunno: Вярно, че някой се беше отказал и ме вмъкнаха на негово място, но явно не е чак толкова дълъг списъка с чакащи. Просто се ходи на място, прави се оглед и се говори, не по телефон или чат.
Този е бивш негов служител, повече на джантите набляга, но и коли боядисва - https://www.facebook.com/profile.php?id=100066496425180 . Познавам го от Е36 сбирките навремето, но не помня как му беше ника във форума.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Май 2023, 17:55

Може да ида да пробвам дали ще имам късмет , колко взима на детайл и доволен ли си ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 13 Май 2023, 18:03

Явор (LittlePaintJob) направи отлично Zката, не можеш да разбереш, че е боядисвана при все че прави предна броня и прагове от “ръб до ръб” без преливане :bchug:

Направих каско днес…бях забравил как те карат да се чувстваш като престъпник тия от пункта за маркиране :censored: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 13 Май 2023, 18:09

В Литълпейнт около 350 лв е сега за детайл. Аз съм ходил преди 2 години и съм повече от доволен. Доста се бяха позанимавали да докарат точния нюанс.

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2023, 18:27

Don_Diego написа:Явор (LittlePaintJob) направи отлично Zката, не можеш да разбереш, че е боядисвана при все че прави предна броня и прагове от “ръб до ръб” без преливане :bchug:

Направих каско днес…бях забравил как те карат да се чувстваш като престъпник тия от пункта за маркиране :censored: :ranting:

… винаги можеш да разбереш с просто (тренирано) око че е боядисвана. За всички други дето нямат набито око си има микрометри ако има съмнение… това разбира се не означава, че няма факири които да боядисат нещо прекрасно и без забележки… но винаги си личи за които знае как да гледа… дори има елементи като предния капак които ако е боядисван може да се познае със затворени очи- буквално :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 13 Май 2023, 18:32

Това е ясно, но масово хора тук гледат дали цвета е излязъл...при мен е 1 към 1. Важно уточнение е, че моята кола никога не е била пребоядисване :bchug:
Има разлика, но се вижда само при определени обстоятелства, аз като човек работил като колорист съм го видял и много ме дразни, но и знам че много малко други хора биха я хванали тази разлика :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yordanovdir » 13 Май 2023, 19:07

Абе няма ли да се обърка нещо на тая страница.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 13 Май 2023, 21:24

yordanovdir написа:Абе няма ли да се обърка нещо на тая страница.

Що к'во и е? Всеки си излива чувствата тука иначе ако ги таиш в себе си ще се агресираш и ще дадеш гас на беенвето и ще упукаш някой бордюр и айдеее... спами тука кажи си к'во ти е на душата и карай беенвето на оборот яваш яваш... :lol:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 13 Май 2023, 22:55

Днес се чудих къде да се возя с кабриото ей така за кеф след като си отметнах задачите :ok:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2023, 22:58

Като каза бнв-то… вчера имах възмжност да засиля едно почти ново м4 кабрио. Ми хареса ми като динамика ако и да идваше малко тежко и волана да имаше електронно усещане… като визия също ми хареса особено отзад, но отпред още ме плаши като го погледна внезапно.

Ама всичко е от относително де

Преди седмица две видях новото хм на пътя- ми още ми държи уплах- по- грозна предница мисля, че в момента няма в индустрията. Хем струва доста пари…
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата