СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Е щом заспиваш може и някаво друго повтарящо се смущение да е , самолет, шум от комшия който точно тогава си прави кафе и скърца/трака.....
Защото имам много работа( не само на работа ) а денят е само 24 часа и ако спя повече от 5 не ми стига
Защото имам много работа( не само на работа ) а денят е само 24 часа и ако спя повече от 5 не ми стига

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Брей, аз като съм сменял термостата и не заложих на ориджинал и сега като чета как Вие сте спокойни и сигурно от довечера почвам нощно време да не спя и да го мисля какво и що да правя....ужасТ. Пък и ми поскръцват задните накладки, дали означава, че ако реша да летя ниско с 240 км/ч и някой изведнъж пред мен с 90 едвам си пъпли като бУболечка и по-добре да не натискам спирачки, щото няма смисъл дори, все пак Джурид ли беше Паджит ли беше(всъщност хич не ме и интересува какво беше) не е БъМъВъ и няма да намаля явно. Еее аз и не карам с 240, но то е сигурно, защото карам дърт кенеф с афтърмаркет части, както между другото и около 80% от хората във форума.....Сега се сещам, че едно време беше голяма драма дали да си слагам газ на Е36-та или да го запазя да е истинско БМВ все пак. Еми не знам, ама смятам, че и тогава прецених, че ми е по-важно на други неща да наблегна от колкото на нещо дето няма душа в буквалния смисъл на думата. И всеки си преценява. Не съдя никой. Ама ми звучи несериозно някой явно да си мисли, че е по-кола колата му, защото всичко ѝ било оригинално...само дето обаче оригиналното от завода държало 15 години, пък после що не може да изкара още 15 години, хм....ай сетете се колко е оригинално това дето е оригинално сега....малко като оная реклама, дето се опитва да ме убеди да й купя продукта, че бил и той като от едно време и мммм вкусно като на баба
. Хайде със здраве и само да споделя, че от едно време hd meyle нещата дето съм слагал държат още, ама ми казаха, че май и там нещата не стояли вече като едно време.
П.С. айде надминах топ гън-а
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Карам бавно! Стигам Бързо!
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Аз по това познах, че одъртявам...., но това мисля, че не важи все още за теб. Пък и ти заспиваш после, т.е. не си се наспал.drifty написа:Четвърта сутрин поред се будя точно в 4, плюс-
минус няколко минути, странно
Карам бавно! Стигам Бързо!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ceco_kd написа:Брей, аз като съм сменял термостата и не заложих на ориджинал и сега като чета как Вие сте спокойни и сигурно от довечера почвам нощно време да не спя и да го мисля какво и що да правя....ужасТ. Пък и ми поскръцват задните накладки, дали означава, че ако реша да летя ниско с 240 км/ч и някой изведнъж пред мен с 90 едвам си пъпли като бУболечка и по-добре да не натискам спирачки, щото няма смисъл дори, все пак Джурид ли беше Паджит ли беше(всъщност хич не ме и интересува какво беше) не е БъМъВъ и няма да намаля явно. Еее аз и не карам с 240, но то е сигурно, защото карам дърт кенеф с афтърмаркет части, както между другото и около 80% от хората във форума.....Сега се сещам, че едно време беше голяма драма дали да си слагам газ на Е36-та или да го запазя да е истинско БМВ все пак. Еми не знам, ама смятам, че и тогава прецених, че ми е по-важно на други неща да наблегна от колкото на нещо дето няма душа в буквалния смисъл на думата. И всеки си преценява. Не съдя никой. Ама ми звучи несериозно някой явно да си мисли, че е по-кола колата му, защото всичко ѝ било оригинално...само дето обаче оригиналното от завода държало 15 години, пък после що не може да изкара още 15 години, хм....ай сетете се колко е оригинално това дето е оригинално сега....малко като оная реклама, дето се опитва да ме убеди да й купя продукта, че бил и той като от едно време и мммм вкусно като на баба Хайде със здраве и само да споделя, че от едно време hd meyle нещата дето съм слагал държат още, ама ми казаха, че май и там нещата не стояли вече като едно време.
"Ама ми звучи несериозно някой явно да си мисли, че е по-кола колата му, защото всичко ѝ било оригинално...само дето обаче оригиналното от завода държало 15 години, пък после що не може да изкара още 15 години, хм....ай сетете се колко е оригинално това дето е оригинално сега....малко като оная реклама, дето се опитва да ме убеди да й купя продукта, че бил и той като от едно време и мммм вкусно като на баба "
1/ Не е до ''по-кола'', просто имаш 2 варианта слагаш нещо си и се надяваш че този термостат примерно ще отваря и работи както се очаква, да може да имаш късмет и да е ок, но защо трябва да разчиташ на късмета

И къде видя да се чудя що не можело да изкара 15 години

Ако трябва някой да спре аварийно зад теб на магистралата докато возиш децата си с какво предпочиташ да е 10 годишни гуми и някакви си там дискове по евтинки щото те си стават, или с ОЕМ дискове и Мишелин спорт ? Не ми отговаряй, отговори на себе си

2/ Някои хора ни дразни дисковете и ремъците да свирят като на пасат 2 , но явно за теб е напълно ок

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ceco_kd написа:Аз по това познах, че одъртявам...., но това мисля, че не важи все още за теб. Пък и ти заспиваш после, т.е. не си се наспал.drifty написа:Четвърта сутрин поред се будя точно в 4, плюс-
Не съм се наспал, да. Единия от едните легнах доста късно и пак се събудих в 4 и бях като сгазен при второто бъдене към 7 и нещо. И четирите сутрини дето се будя призори ми е жега и съм изпотен, първите три го отдавах на климатика, че е хладно тук и го пускам вечер като влизам за душ да не мръзна после, но снощи не съм го пускал, та май не е от него. А иначе особено последните месеци спя доста добре.

ceco_kd написа:Аз по това познах, че одъртявам...., но това мисля, че не важи все още за теб. Пък и ти заспиваш после, т.е. не си се наспал.drifty написа:Четвърта сутрин поред се будя точно в 4, плюс-
Не. Буденето в 4ам е стрес- особено ако след това можеш да задремеш пак- виж какво те тревожи и го адресирай
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На 5 май имаше пълнолуние ...върколака в тебе се пробужда затова не ти се спиИ четирите сутрини дето се будя призори ми е жега и съм изпотен

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Това с ОЕМ частите ми се струва такава мания само тук. В немския форум за масла, пак ентусиасти нали, слагат главно Ferodo / Brembo / TRW / Zimmermann / ATE, рядко ОЕМ. И от тези коли също има тежки, както и карани по писти. И рядко ъпгрейдват към EBC, на запад не им се кефят толкова много. Аз също слагам оригинални дискове отпред, оригиналните накладки не са по-различни от афтермаркет. Имам и наблюдения над кола карана на ринга с ATE power (купувани в Германия) без проблем.
Има ли доволни от препарат за възстановяване на черните пластмаси (лайстни)?
Има ли доволни от препарат за възстановяване на черните пластмаси (лайстни)?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Бюджетен вариант, който трябва да нанасяш през някакво време (аз го правя през 2-3 месеца защото обичам да е наситен цвета на пластмасите) Koch Chemie Pss Plast Star
Най-доброто дето съм ползвал обаче е Nanolex Trim Rejuvenator
Минах преди малко да взема А5та от сервиза, беше за масла филтри и накладки…сипали каквото си пише в книжката 0w20
. Хвана ме яд, че не отидох аз да я оставя та поне 0w30 да бях поискал
Най-доброто дето съм ползвал обаче е Nanolex Trim Rejuvenator
Минах преди малко да взема А5та от сервиза, беше за масла филтри и накладки…сипали каквото си пише в книжката 0w20

Последна промяна Don_Diego на 12 Май 2023, 14:33, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Очевидно на някаква кола, която и 14ки ще влязат на дисковете е безсмислено да се ъпрегйдва каквото и да в било. А немците е ясно, че са фанатици и нищо друго освен родното не признават.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
drifty написа:се будя призори ми е жега и съм изпотен, първите три го отдавах на климатика, че е хладно тук и го пускам вечер като влизам за душ да не мръзна после, но снощи не съм го пускал, та май не е от него. А иначе особено последните месеци спя доста добре.
Я вземи почни да си мериш кръвното… и виж предишния ми пост- нещо си се стресирал
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Не се сещам за нещо ново, стрес си имам доволно количество от край време, но от доста време си спя добре, въпреки това. Мога да измеря кръвното, но по принцип нямам проблеми с него, какво очакваш да покаже?

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Изпразвай дисагите преди лягане, помага за здрав сън 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И не само за здрав сън, доста неща в организма се регулират при редовен кекс
Ако сам ги празниш обаче не е пълен на 100% ефекта

Ако сам ги празниш обаче не е пълен на 100% ефекта

drifty написа:Не се сещам за нещо ново, стрес си имам доволно количество от край време, но от доста време си спя добре, въпреки това. Мога да измеря кръвното, но по принцип нямам проблеми с него, какво очакваш да покаже?
И аз бях с желязно кръвно и без оплаквания докато един ден не го измерих като ме болеше главата и беше 100/200… От тогава се научих да го усещам когато го вдигам и си го свалям сам с медитация основно щото генерално съм здрав, но ми опъват нервите. Та мисълта ми е че може да правиш кръвно и да не знаеш щото ако не знаеш кво да гледаш и не се познаваш- може да не го усетиш че си го вдигнал. Особено ако си мислиш че кръвно не вдигаш.
След 35-40 мъжете трябва да си мерят кръвното периодично. Ако след 5 минути покой си над 120-130 / 75-80 - имаш проблем на който трябва да обърнеш внимание.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила