СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: СПАМ ТЕМА
Идеален е !.Имай предвид ,че естествената кожа когато е чиста скърца яко ,за това се ползва вакса която хем я защитава хем подхранва и пази от слънце и мръсотия .В седалката има пружини има механизъм за движение нагоре и надолу ,обикновено те скърцат .Тоя спрей може да го ползваш и за смазване на уплътненията на вратите ,и за механизма на колана ако се прибира бавно 
Преди да сваляш седалката огледай под нея за всички кабели ако имаш въздушни възглавници и подгрев .

Преди да сваляш седалката огледай под нея за всички кабели ако имаш въздушни възглавници и подгрев .
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
При мен скърца ако не подхранвам кожата редовно
Силиконов спрей имам от Лидъл, върши чудесна работа за много неща.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Лидълския го ползвам за пантите на вратите у дома по всички шкафове .И той става и е 4-5 лева но не винаги го има ,проблема е късата сламка ....не винаги е подходящ за колата
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:При мен скърца ако не подхранвам кожата редовно![]()
Дай предложение с какво я подхранваш ?
Готов съм да пробвам всичко че това скърцане ме дразни много сериозно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Кожа се маже само с Koch Chemie LS Leather star
Лично аз съм ползвал какво ли не за кожа: евтини, скъпи, кучи марки, топ марки...LS ми допада най-много като начин на работа, ефект и цена. Като бонус го ползвам и за зимните кожени обувки - мажеш на богато и освен подхранване получаваш и известна импрегнация

Лично аз съм ползвал какво ли не за кожа: евтини, скъпи, кучи марки, топ марки...LS ми допада най-много като начин на работа, ефект и цена. Като бонус го ползвам и за зимните кожени обувки - мажеш на богато и освен подхранване получаваш и известна импрегнация

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз взех същия препарат по препоръка на Дон Диего, а и от други места съм чел хубави отзиви за Koch Chemie, много лесно се нанася на кожата и доста бързо. Не е необходимо дори да забърсваш после, но може, ако желаеш.
Ако се разхождаш към Търново, пиши да ти дам да пробваш.
ДОН Диего, черпиш ли яко салона с това? Аз слагах скоро, но ми се струва, че трябва малко по-обилно да мина, че кожата не бях я пипал отдавна.
Иначе при мен основно почва да скърца около задните врати кожата, досадно е наистина.
Ако се разхождаш към Търново, пиши да ти дам да пробваш.

ДОН Диего, черпиш ли яко салона с това? Аз слагах скоро, но ми се струва, че трябва малко по-обилно да мина, че кожата не бях я пипал отдавна.
Иначе при мен основно почва да скърца около задните врати кожата, досадно е наистина.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Някога като носех кожено яке го мажех с обикновен хидратиращ крем за ръце ,кожата ставаше много мека .
- Don_Diego
- ентусиаст
-
drifty написа:Аз взех същия препарат по препоръка на Дон Диего, а и от други места съм чел хубави отзиви за Koch Chemie, много лесно се нанася на кожата и доста бързо. Не е необходимо дори да забърсваш после, но може, ако желаеш.
Ако се разхождаш към Търново, пиши да ти дам да пробваш.![]()
Ако дълго време не си мазал си трябват едно-две по-обилни мазания през по-малък период от време

Кабриото предвид, че доста го карам без таван и слънцето го пече яко, салона и таблото ги мажа богато по 1 път всеки месец.
Отивам да подушкам малко парфюми...дано не купя нищо

Don_Diego написа:
Отивам да подушкам малко парфюми...дано не купя нищо
Сигурно само аз не ти бях задавал въпрос за парфюми, но дойде и моя ред. Имам желание да сменя с нещо дългогодишните изпробвани аромати, но се обривам и вече ми омръзна руската рулетка да купувам нещо, да се обривам и да подарявам на ред. До момента нямам проблеми с Versace eau fraiche, CK Eternity, като изкарах късмет и с Armani Code

Имаш ли идея какво е общото между ароматите, с които нямам проблем, и тези с които имам? Идеята е да знам към какво да се насоча
Live it like you Love it
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Пффф счупи ми главата
Според мен се дължи на някаква съставка, която кожата ти не харесва и реагира с обрив. Имал съм същия проблем като взимах разни отливки и бъркочи от типа на Рефан и тн (не се смейте, всички сме били бедни ученици искащи да миришат добре
).
Доста време след това ако ползвах парфюм дори нишов го пръсках на дрехите и избягвах всякакъв контакт с кожата. Постепенно започнах да пръскам и на кожата и сега вече нямам проблем.
Към какво точно реагираш обаче нямам представа, не знам и как да разбереш като цяло
.
Сравнявал ли си им състава на тези, които си подарил и тези, които ползваш без проблем?

Според мен се дължи на някаква съставка, която кожата ти не харесва и реагира с обрив. Имал съм същия проблем като взимах разни отливки и бъркочи от типа на Рефан и тн (не се смейте, всички сме били бедни ученици искащи да миришат добре

Доста време след това ако ползвах парфюм дори нишов го пръсках на дрехите и избягвах всякакъв контакт с кожата. Постепенно започнах да пръскам и на кожата и сега вече нямам проблем.
Към какво точно реагираш обаче нямам представа, не знам и как да разбереш като цяло

Сравнявал ли си им състава на тези, които си подарил и тези, които ползваш без проблем?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Парфюми не се пръскат на кожата , писал съм го поне 5 пъти в оная тема за парфюмите . В парфюмите има десетки и стотици синтетични химикали и животински продукти че е наистина руска рулетка да не получиш алергия . Освен това имат и срок на годност и се променят с времето при съхранение . От парфюм пръснат на кожата особено на лицето и шията може да получиш тежка алергия , обриви , гнойни пъпки и още куп прекрасни фичъри за които си платил не малко пари 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Да ама се губи смисъла на фразата "да останеш само по парфюм"... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Аз взех същия препарат по препоръка на Дон Диего, а и от други места съм чел хубави отзиви за Koch Chemie, много лесно се нанася на кожата и доста бързо. Не е необходимо дори да забърсваш после, но може, ако желаеш.
Ако се разхождаш към Търново, пиши да ти дам да пробваш.![]()
Мерси ще взема една опаковка да го пробвам.
Иначе ще минавам живот и здраве на 19-ти ще минавам през Търново но ще е около 5 сутринта и няма да имам време никакво че ще продължавам към Бран и по-навреме искам да стигна.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
BorislavB написа:Да ама се губи смисъла на фразата "да останеш само по парфюм"...
Плюс това като е на кожата и му се променя миризмата от топлината и потенето, колкото и да е миниатюрно. Не разбирам тая мания с парфюмите. Натуралният аромат на кожата когато един човек не мирише лошо е в пъти по-хубав. Говоря ако трябва да душиш някоя кака е далеч по-добре да и усетиш натуралния аромат, а не той да е прикрит с есенции.

Да не говорим, че половете се привличат от аромата също и с тия бъркочи може само да намалите този ефект.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Ма в салона на колите имало кожа? … и я мажете с некви помади на всичкото отгоре? Луди хора…
Като го слушам дон Диего как си обгрижва пантофа и усещам как съм подминал една цяла тема в живота

Като го слушам дон Диего как си обгрижва пантофа и усещам как съм подминал една цяла тема в живота

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила