СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Те има по 50 години ги карат и досега без ремонт , това да не значи че е в топ състояние нов ?Малко глупости и кръчмарски истории написа вуичо ми има етз 150 над 40к км само един ремонт има бутало със сегменти без нови цилиндри и тн
150 не върви , едвам дига 100км с клизма . А мойто 250 беше гедерейско милиционерско , със оригиналните куфари и багажник от двете страни отзад . Купих го от един беше докарал още в началото на демокрацията 2 такива мотора един в насипно състояние един в движение в пълна комплектация .
Пиньон няма в тоя мотор , на зъбчатки е веригата . Не съм му гледал зъбчатките с колко зъба са на моязаводски пиньон и зъбчатка отзад 120 и е максималната скорос

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Тези балканчета, симсонки, мезета и подобни ги помня, като малък се караха под път и над път, щото просто нямаше какво друго. Ама 2023-а... не съм моторджия, ама няма ли нещо по-модерно, някое хонде, кавазаки, ямаха нещо? Какво им е интересното на тези антики?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Еми ретро са си, все едно Е30-ка или другите по-стари БМВ-та. Определено не е за всекидневно ползване, според мен.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз съм ги карал като им е било времето , 1986 -1994 го продадох последното МЗ и приключих с тия недоразумения . Един дойде да ме врънка и му го дадох барабар с една кола части накуп всичко което имах . Имах по него време и едно AWO 250 турист от 1953г то стоеше до преди няколко години на вилата , карах го само из гората ама вече го няма .
А тия симсони S51 ендурото и ETZ 251 бяха такъв кът че се записваха в мототехника със списъци и като дойдат там пред магазина се чакаше по 2-3 дена . Ходих да чакам един път 87 ли е било 88 не помня вече и аз ама не ме огря за такова 251 .
Карат по 20 мотора те отпред чакат 300 човека , като пуснат 5 на познати без ред и свършват .
А тия симсони S51 ендурото и ETZ 251 бяха такъв кът че се записваха в мототехника със списъци и като дойдат там пред магазина се чакаше по 2-3 дена . Ходих да чакам един път 87 ли е било 88 не помня вече и аз ама не ме огря за такова 251 .
Карат по 20 мотора те отпред чакат 300 човека , като пуснат 5 на познати без ред и свършват .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ееее, имаше и Че Зе едно време, и Иже и още бая. В последното бая съм се возил, хем в кош, хем отзад, за малко съм карал даже. Машина си беше, даже още пазим едно. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Към колегите от Калифорния - това някой от вас случайно да го е мернал някъде. Интересно само колко ли $$$ е потрошил за да докара в този му вид.
https://www.youtube.com/watch?v=xpDPwGgpHds&t=85s

https://www.youtube.com/watch?v=xpDPwGgpHds&t=85s
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ееее, имаше и Че Зе едно време, и Иже и още бая. В последното бая съм се возил, хем в кош, хем отзад, за малко съм карал даже. Машина си беше, даже още пазим едно.
Комшията на село имаше такова иже 350 планета с кош . Ходеха на лов за зайци с него вечер като се напият , единия кара и с фара ги осветява другия стреля от коша .

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Какви симсони, какви иже-та...навън днес времето беше трепач за кабрио: слънчево и топло, но не прекалено горещо. Даже въздуха беше окей и не можах да събера много прах по таблото и седалките
И за капак аха да остана без Zка, че на единственото място дето реших да дам газ хванах лигав асфалт и като почна едно пързаляне

И за капак аха да остана без Zка, че на единственото място дето реших да дам газ хванах лигав асфалт и като почна едно пързаляне

- BorislavB
- ентусиаст
-
Don_Diego написа:Какви симсони, какви иже-та...навън днес времето беше трепач за кабрио: слънчево и топло, но не прекалено горещо. Даже въздуха беше окей и не можах да събера много прах по таблото и седалките![]()
Като се замислиш с кабриото също може да се ходи на лов за зайци...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз направих един лек преход от нас през старото околовръстно,после Костинброд,Бучин проход,Шума,Годеч,Летница,Драгоман.
От там обратно към София,пак старото околовръстно и накрая у нас.
Добре беше.Раздвижихме техниката.
Ама вече съм сигурен,че трябва да си намеря тапите за уши,че това го направих без спиране и като спрях пред нас някак не чувах чибауата както преди да тръгна.
От там обратно към София,пак старото околовръстно и накрая у нас.
Добре беше.Раздвижихме техниката.
Ама вече съм сигурен,че трябва да си намеря тапите за уши,че това го направих без спиране и като спрях пред нас някак не чувах чибауата както преди да тръгна.

- BorislavB
- ентусиаст
-
Моджо написа:Искаш да кажеш зайкини.
Според вкуса...

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Измих неска колата. Хубаво време, на двора с биричка. Удоволствие ми е.
Снощи бях на гости на един от най-добрите ми приятели с моята лИбовница.
Тръгнахме си към 2 часа, ама то навън топло, и й казах тръгваме пешачката, разходка.
Тръгнахме, ама по едно време ни запука дъжд.
Ми, перфектно ни се получи в тоя дъжд
щот и нея не я слуша главата, като мен
Снощи бях на гости на един от най-добрите ми приятели с моята лИбовница.
Тръгнахме си към 2 часа, ама то навън топло, и й казах тръгваме пешачката, разходка.
Тръгнахме, ама по едно време ни запука дъжд.
Ми, перфектно ни се получи в тоя дъжд

щот и нея не я слуша главата, като мен

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз цял ден сях картофи, та чак в 5 вечерта изкарах нещата за миене на колата. То бая миене беше, пролетно почистване направо си беше, но не успях да довърша, стъмни се, остана ми да почистя кожения салон, щото успях да мина само моята седалка, после да подхраня целия салон и накрая да мина пластмасите, да са и те защитени от слънцето. Абе само на мен ми ми отнема часове и то не малко са измия колата вън/вътре?
Джордане, МЗ 251то по някаква причина ми е много на сърце, адски много ми харесва как изглежда и от много години ми се иска да имам такова. Нямам обяснение защо това е така, но факт. Иначе 150-го е много по-надежно от 250/251, щото съединителя на 251то е на колянов вал, което до колкото знам си е инженерна грешка, при 150то си има зъбно колело, което предава мощността към друг вал, на който е съединителя. Ама е слабичко и няма да ми върши работа.
Джордане, МЗ 251то по някаква причина ми е много на сърце, адски много ми харесва как изглежда и от много години ми се иска да имам такова. Нямам обяснение защо това е така, но факт. Иначе 150-го е много по-надежно от 250/251, щото съединителя на 251то е на колянов вал, което до колкото знам си е инженерна грешка, при 150то си има зъбно колело, което предава мощността към друг вал, на който е съединителя. Ама е слабичко и няма да ми върши работа.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На нормална кола, седан под 4 часа не падам на миене
Zката предвид, че е наполовина на всички други коли я мия супер бързо, в рамките на 2 часа и малко съм в лъснал от-до барабар със забърсване на моторния отсег

Zката предвид, че е наполовина на всички други коли я мия супер бързо, в рамките на 2 часа и малко съм в лъснал от-до барабар със забърсване на моторния отсег