СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Ще паднеш на нивото на нас, плебеите хахах
ИТ колангите, имате ли наблюдения над фирма на име Luxoft? Че една млада булка ми е писала за позиция там, звучи интересно, макар че малко ме е надценила, ма кво пъкИмат доста проекти в автомобилния свят.
Само ако ти се работи основно с украйнци, руснаци, сърби и поляци, които не могат да вържат 2 изречения на английски.

Лично аз не бих си го причинил. Опитах веднъж в украйнска компания и изкарах точно 6 седмици преди да избягам с писъци!
Март-април в сезона на чифтосването пуйките стават дори агресивни. Имаше някъде видео, как се опитват да кълват хората по туристическа пътека.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Спамъри, другият месец ще трябва да купувам айфон 13 или 14 не съм решил още( разликата в цената 200лв май та по-скоро 14), някакви предложения от къде да го взема
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Колегата carmanf1 каза че ще лети до щатите за около седмица-две, ако вече не е ходил. Та виж се свържи с него и ако не го бърка да ти донесе от там, ще ти е много по изгодно. Имат и гаранция която важи във всеки apple store в Европа, за БГ не знам. Пък ще го черпиш едно шише уиски, коняк или там каквото пие, пак ще си доста напред.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
alx написа:BorislavB написа:dankata написа:Ивайло Димов написа:Ивански ,това е ерес .....да напишеш във форума на БМВ ,че Опела е на сухо в гаража а бавареца навън .....
Съвсем логично е. Поне два пъти месечно трябва да преседява Опелта за по няколко дни, за да абсорбира натрупаната влага![]()
Някой ден като имам голям гараж с няколко ретро класики вътре, задължително ще има и един Опел да ги пази от ръждата.
Един вид ще го ползваш, като влагоуловител...
умрях![]()
по темата - аз държа играчките в гаражите, нормалните коли - навън- без значение на колко струват. вторите също така никога не се мият. никога. каквото такова. затова са или сиви или бели щото носи на мръсно
Шшшшш, я внимавайте с Опела бе, ви аги човек трябва да има един, че да има кола когато безценното БМВ се счупи за пореден път.

Моля хора, които не са имали сериозен допир с Опел да не пишат хуморески.
Плюс това Опела е толкова бърз за да не го хване ръждата.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Ще пътувам до Турция и ще влизам през ГКПП Капитан Андреево, и да ме светнете от къде да си купя каквото там му се вика на турците за ТОЛ системата им?
И какво зареждам някакви пари и то си дърпа от тях, така ли?
Има ли няккави известни проблеми с плащането с карта?
ИИИ последно, каква "прима" да си взема, гледах че има Vodafone и Turkcel?

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Благодаря за предложението , но не съм такъв човек , неудобно ми е да искам от непознати услуги.peshehodetz написа:Колегата carmanf1 каза че ще лети до щатите за около седмица-две, ако вече не е ходил. Та виж се свържи с него и ако не го бърка да ти донесе от там, ще ти е много по изгодно. Имат и гаранция която важи във всеки apple store в Европа, за БГ не знам. Пък ще го черпиш едно шише уиски, коняк или там каквото пие, пак ще си доста напред.
Та ако някой има легитимен магазин с добра цена да свирка.
Технотата - цената е по-висока, но май ще е от там
I style - на тея педе**** стотинка няма да дам , от както ме преебаха с батерията на 8 цата , даже сега батерията на 13 -ката ми е за смяна но чакам да ида някъде на почивка в чужбина и да имам малко време да я сменя там.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Luxoft?
Твърдо нье

anttonev написа:Ще пътувам до Турция и ще влизам през ГКПП Капитан Андреево, и да ме светнете от къде да си купя каквото там му се вика на турците за ТОЛ системата им?
Винетката им се нарича HGS, жълто стикерче дето се лепи в най-горно положение, в средата на челното стъкло. Купува се от РТТ, техните пощи или от всяко място с табели HGS, няма как да ги пропуснеш, те са няколко едно след друго на главния път преди отбивката за одрин. Зареждаш с лири, то си ги дърпа автоматично при всяко минаване. Карта взимаш тюрксел, по-евтинки и по-голямо и по-добро покритие.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Онова без ейърбеци ще се окаже бетър в някои случаи май:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... -do-2006-g
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... -do-2006-g

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Top Gun Maverick написа: И ръждясваха едно време, ама въпреки това като гледам автопарка, бая Е30-ки, 34-ки, 9-ки и всичко от 80-те и 90-те изгни преди Опелите.![]()
Моля хора, които не са имали сериозен допир с Опел да не пишат хуморески.
Плюс това Опела е толкова бърз за да не го хване ръждата.
Пак се изказваш "странно", последните два дни видях 3 е30-ки, двете в топ състояние в София .... Опел Кадет-капка не съм виждал от години.
Днес София-Димитровград-Бургас видях 2 е23-ки (едната беше тъжна), а Опел Сенатор???? Тва последното 2/3 от настоящия форум не са го виждали.
А, че се чупят БМВ-тата си прав.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Моята 39ка е 2000г, но явно не я обхваща тая акция, проверих днес в бенве.
Дай малко инфо де
madafaka_donkele написа:drifty написа:Luxoft?
Твърдо ньеПропусни смело
![]()
Дай малко инфо де

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами и аз съм виждал много читави Е30-ки, обаче хайде да се замислиш колко маниаци знаеш, които са разглобили до болче на купето Е30, изкърпили са го, грундирани, боядисали и айде става като ново и колко такива случаи с Кадет?
Кадетът се хвърля и толкова. Несравними са нещата. А постът ми беше по-скоро хумористичен.
Но винаги съм се чудел защо хората толкова подценяват Опел като кола за всеки ден спряно много други коли. Ама не е чак за чудене, всякакви неща може да чуеш в негативен аспект за всяка марка, а за БМВ още повече ни плюят. За мен всяка кола си има някакво предназначение, ама Опела от това, което аз съм видял от много модели, ами имат много здрави модели. Днес един ми вика, че не щял да чуе Опел повече, аз пък му казвам, че друга кола за голяма експлоатация не искам да чуя...предполагам е кой, каквото е видял. Те тука ги вкарват на реални 140к всичките, а са може би милионерки масово и незнайно как са сменяли маслата...

Но винаги съм се чудел защо хората толкова подценяват Опел като кола за всеки ден спряно много други коли. Ама не е чак за чудене, всякакви неща може да чуеш в негативен аспект за всяка марка, а за БМВ още повече ни плюят. За мен всяка кола си има някакво предназначение, ама Опела от това, което аз съм видял от много модели, ами имат много здрави модели. Днес един ми вика, че не щял да чуе Опел повече, аз пък му казвам, че друга кола за голяма експлоатация не искам да чуя...предполагам е кой, каквото е видял. Те тука ги вкарват на реални 140к всичките, а са може би милионерки масово и незнайно как са сменяли маслата...

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Аз не казвам, че Опел е лоша марка, даже съм се заглеждал навремето по Аскона ГТЕ и Кадет ГСИ, но много хора ги хвалят, даже голям форум си имат, но както казваш, възстановяват е28, е30 ...... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Благодаря за предложението , но не съм такъв човек , неудобно ми е да искам от непознати услуги.peshehodetz написа:Колегата carmanf1 каза че ще лети до щатите за около седмица-две, ако вече не е ходил. Та виж се свържи с него и ако не го бърка да ти донесе от там, ще ти е много по изгодно. Имат и гаранция която важи във всеки apple store в Европа, за БГ не знам. Пък ще го черпиш едно шише уиски, коняк или там каквото пие, пак ще си доста напред.
Няма проблем колега.
Сега съм си в БГ, но съм носил ракийка в Америка и в Канада.
И луканка съм носил на там, и лютеница, и кори за баница

Има БГ магазини там навсякъде, ама не било същото, кво да ги правя

Връщал съм към България и уиски и лаптопи и телефони.
Колегите в щатите по едно време почнаха да ме базикат, the smuggler

Щот на бюрото ми в офиса идваха кусурнайсе неща от куриери, кой кво поръчал идва на мойто бюро или при офис асистентката.
Ама да си кажа честно и аз си поръчах часовник с доставка, бюрото на шефката ми, щот знаех че ще идва в Прага