Маршрутки убийци ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Маршрутки убийци ...

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Фев 2007, 23:51

Днес бях потресен от една маршрутка убиец ... Тия да не карат плод и зеленчук :evil: Светва зелено потеглям бавно в следващия момент поглеждам от дясно и виждам как нафтова печка Хюндай пълна с хора минава на червено с поне 60-70 .... Хубаво че набих спирачки щеше да ме отнесе ... Като е празен да юрка ама пълна с народ да ги утрепе ли иска :evil:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 10 Фев 2007, 23:56

Изроди!!! NO COMENT.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Фев 2007, 0:05

Тъжната действителност е това за съжаление... Трябва да мине мнооооого време докато тръгнат на добре нещата...
Усещам че в темата ще се съзададе още един поток от освирквания и оплювания насочени с-у дръжавата...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Маршрутки убийци ...

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2007, 0:06

Mishel_Vaian написа:...

Без кола съм вече 1 месец точно заради такъв състезател...по-бърз от светлината :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 11 Фев 2007, 0:36

Ще се обърне внимание на проблема с маршрутките едва когато някоя с 20 човека се забие със 100км в някой камион!
Те хората с това си изкарват прехраната, но колко живота застрашават така :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Фев 2007, 1:21

Aiw написа:Ще се обърне внимание на проблема с маршрутките едва когато някоя с 20 човека се забие със 100км в някой камион!
Те хората с това си изкарват прехраната, но колко живота застрашават така :evil:

Ти ква клетва ударИ...! :mhihi:

Имам един колега,бил е маршруткаджия...и ни разправяше:"Най-обичах бате,като стъпя на жълтите павета(зимата)да го пързалям тоя бус с вратите 2-3 метра...."
И при това пълен с народ...зае.и!??? :roll: :mhihi: :roll:
P.S.Някой тук може и да го знае...Ерменко! :mhihi:
Последна промяна titto на 11 Фев 2007, 3:01, променена общо 1 път
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 11 Фев 2007, 2:52

Tvrrr написа:Изроди!!! NO COMENT.....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 11 Фев 2007, 10:07

Не изроди ами ТЪПАНАРИ и това е вярно дето го каза колегата, че трябва да се изтрепят 20 човека заради някой мърляч пързалящ се на жълтите павета та тогава управниците(за тях нямам думи) веднага ще направят промяна в закона :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 11 Фев 2007, 11:09

Преди два дена ми се наложи да ползвам маршрутрка за пръв път в живота ми...и за последен!
Бях си казал, че няма да е качвам при тия убийци и като ес качих мнението ми напълно се затвърди. Тоя не мога да броя до толкова, колкото нарушения направи и колкото коли засече!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Фев 2007, 11:15

То некачването е лесно!!!
Ма нема как те да си карт в един град ,а останалите шофьори в друг!!!
Щот те са мноу добри,щот тва им е раааботата...! И кво разбират останалите ,дето не карат по цел ден!?!!
Уроди - неземни!!! :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Фев 2007, 12:39

Не ги обвинявайте,те не са виновни.Преди време си говорих с един от шефовете на една линия,та той ми каза че всеки шофер си има разписание и ако закъснее с някакви минути го санкционират и тях не ги интересува да ли има задръстване или не,просто има си метод как се кара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Фев 2007, 12:47

evans написа:Не ги обвинявайте,те не са виновни.Преди време си говорих с един от шефовете на една линия,та той ми каза че всеки шофер си има разписание и ако закъснее с някакви минути го санкционират и тях не ги интересува да ли има задръстване или не,просто има си метод как се кара.

не се излагай с това оправдание ...

Тоест те бързат с крайна цел - парите преди хората ! :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 11 Фев 2007, 12:52

Случка от преди 1-2 години нейде:

Стоя и си чакам тролей на спирката на петте кьошета :mhihi:
Изведнъж на 3 метра пред мен маршрутка, веднага пред нея спря и препречи пътя някъв джип, излизат от него едно съвсем младо келешче и господин на средна възраст. Младежа през врата за пътниците влезна и почна да налага шофера на маршрутката като си го и хранеше достопочтенно, маршрутизатора си беше заключил неговата врата и чичката не можа да се включи в търкала и почна само до храни: как бил карал, ще убие някой и т.н.
Абе с две думи улично правосъдие, грозна картинка :shock:
Няква бабе до мен на спирката почна да ме ръчка да съм отишъл да помогна на човека щот го биели, викам и: ама ти нормална ли си ма, тия ей сега ше извадят и пистолетите и ше го застрелят като куче и ще си заминат :wave:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 11 Фев 2007, 15:04

Zapa написа:Случка от преди 1-2 години нейде:

Стоя и си чакам тролей на спирката на петте кьошета :mhihi:
Изведнъж на 3 метра пред мен маршрутка, веднага пред нея спря и препречи пътя някъв джип, излизат от него едно съвсем младо келешче и господин на средна възраст. Младежа през врата за пътниците влезна и почна да налага шофера на маршрутката като си го и хранеше достопочтенно, маршрутизатора си беше заключил неговата врата и чичката не можа да се включи в търкала и почна само до храни: как бил карал, ще убие някой и т.н.
Абе с две думи улично правосъдие, грозна картинка :shock:
Няква бабе до мен на спирката почна да ме ръчка да съм отишъл да помогна на човека щот го биели, викам и: ама ти нормална ли си ма, тия ей сега ше извадят и пистолетите и ше го застрелят като куче и ще си заминат :wave:

Това е оправията :arrow:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 11 Фев 2007, 15:33

Прав си беше инструктора ми,когато преди 2 години ми каза следното: "Най-опасните шофьори на пътя са тези на маршрутните таксита."
И си беше много прав.Като ги гледам направо настръхвам.Карат като луди и спират веднага като ги спре някой.Аз се возя на маршрутки много рядко, но като се кача умирам от страх. Последният път, когато го направих шофьора показа как НЕ трябва да се кара.Разбирате ли, че се бях качила отпред при него.Беше към 20 ч. Шофера реши,че е светло и реши да загаси фаровете си,а то беше тъмница.Така сигурно е карал към 3-4 мин,в които нищо не се виждаше на пътя.В следващия момент явно реши да покаже,че шофирането му е играчка и си изкара единия крак през прозореца,а с другия "пича" си даваше гас....а отзад около 20 човека натъпкани като кисели краставици в буркан.Да не говоря как минаваше през дупките.....Просто нямам коментар!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата