СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 03 Май 2023, 16:39

Одеве ми звъни моторджийката.

Вчера следобяд, бившия й я издебнал до детската градина на малката и най-демонстративно и разрязъл и 4-те гуми на колата.

И я заплашил, че следващия път ще й вземе мотора. И изчезнал. Кви хора има :banghead:

Тя, че не е ангел и цвете за мирисане, не е, ама такива работи да правиш на жена с малко дете пред детската градина, ебаси майна. :evil:

Той отдавна имал ограничителна заповед да не се приближава до нея и детето, и сега го издирват.

Отделно не е плащал издръжки вече 2+ години, тя имала изпълнителен лист за запор на заплатата му, ама той няма официални доходи.
Ходи си ги взимай ...

Викам й, тоя мотор да не го е плащал той и ти да си го взела при развода щот те кефи, а той да си го иска.

Казва не, от 3 години не били заедно, а мотора си го е купила чисто нов миналата година от Германия.

И я питах, дай фирма за докарване от Германия, че и аз имам разни тъпи идеи, ама ми трябва още мънинко време - вика, никва фирма, пуснах си отпуска, отидох и си го купих.
Оставих децата на майка ми и баща ми, и си направих една разходка из Европа - пълна откачалка. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 16:45

Какво искаш да караш? Пецата пътува редовно и може да ти свърши работа. Помогнал е на много хора тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Май 2023, 16:47

Одеве ми звъни моторджийката

Струва ми се че вярваш на женките повече от необходимия здравословен минимум . Бас хващам че половината от тия неща около тая моторджийка не са баш такива или скалъпени с бели конци лъжи . И скоро ще има нова интрига да и влезеш в положението . Успех с такива .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Май 2023, 16:54

carmanf1 написа: никва фирма, пуснах си отпуска, отидох и си го купих.
Оставих децата на майка ми и баща ми, и си направих една разходка из Европа - пълна откачалка. :mhihi:

И ние така направихме с жената..ама с кола :mhihi: 1800к км-4 дена, баси кефа.Изобщо не е откачалка,ами се е изкефила на макс на покупката си!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2023, 16:59

kiko написа:

И ние така направихме с жената..ама с кола :mhihi: 1800к км-4 дена, баси кефа.Изобщо не е откачалка,ами се е изкефила на макс на покупката си!

Това е най- готиния начин да си купуваш играчки…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Май 2023, 17:15

BMW_POWER написа:Какво искаш да караш? Пецата пътува редовно и може да ти свърши работа. Помогнал е на много хора тук.

Мустанг, и го исках възможно най-скоро :twisted:

Ама адвоката като чу и ми сви сармите :oops: , трябвало да изчакам още малко. И го слушам, и чакам, кво да правя :ok:

А кой е Пецата?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2023, 17:16

Aз понеже не искаха да продават на чужденец трябваше да ползвам местни агенти ама също отидох сам да си взема кабриото. Яд ме е само, че не можах да съчетая прибирането към България с трип надолу през Алпите
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 17:19

carmanf1 написа:
BMW_POWER написа:Какво искаш да караш? Пецата пътува редовно и може да ти свърши работа. Помогнал е на много хора тук.

Мустанг, и го исках възможно най-скоро :twisted:

А кой е Пецата?

https://m.facebook.com/madpetio

Не мога да му намеря телефона. Булито го има, Ацалов сигурно също. Той отдавна не пише тук.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Май 2023, 17:28

kiko написа:

Съгласен съм за кола, ама цяла Европа, сама жена с пистарка, малко ми е откачено :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Май 2023, 17:36

Със сигурност не я слуша много главата,ама за мен би било много по опасно за сама жена с мотор от София до Бургас например отколкото по хубавите пътища и културни шофери по Европата
А това с мустанга ще е грехота да го метнеш скучно на камиона, вместо да го разтъркаш по аутобаните към България :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 03 Май 2023, 18:02

Don_Diego написа:Aз понеже не искаха да продават на чужденец трябваше да ползвам местни агенти ама също отидох сам да си взема кабриото. Яд ме е само, че не можах да съчетая прибирането към България с трип надолу през Алпите

Възможно ли е частно лице ( с обява за кола) от западна Европа да не еб@ва да отговаря на БГ номер ? Помолих приятел , който живее е Германия да звъни... и на него не му вдига. Пратихме съобщение през аутоскаута....нищо....Ебаси :dunno:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Май 2023, 18:15

kiko написа:Със сигурност не я слуша много главата,ама за мен би било много по опасно за сама жена с мотор от София до Бургас например отколкото по хубавите пътища и културни шофери по Европата
А това с мустанга ще е грехота да го метнеш скучно на камиона, вместо да го разтъркаш по аутобаните към България :twisted:

Аре ся, нова муха ми пусна в главата :D - ама ме кефи яко идеята да си го докарам понито сам :yes:
Само време за допълнителна отпуска ще трябва да намеря :roll:

Тя Бургас - София си ги прави най-редовно :lol: Кога спре в Пловдив, кога не. Идиотка е :mhihi:

И се обзалагам, че трудно някой ще познае какво работи. В голяма корпоративна компания е и е хоум офис.
Ама такива като ги видиш в офиса с костюми за някви срещи, никога не можеш да предположиш, кви откачалки са :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Май 2023, 18:20

Виждал съм проститука която не е хоум офис а край пътя , костюмирана като бизнес дама "в голяма корпорация" така че външния вид понякога лъже :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2023, 18:46

немо написа:
Don_Diego написа:Aз понеже не искаха да продават на чужденец трябваше да ползвам местни агенти ама също отидох сам да си взема кабриото. Яд ме е само, че не можах да съчетая прибирането към България с трип надолу през Алпите

Възможно ли е частно лице ( с обява за кола) от западна Европа да не еб@ва да отговаря на БГ номер ? Помолих приятел , който живее е Германия да звъни... и на него не му вдига. Пратихме съобщение през аутоскаута....нищо....Ебаси :dunno:

Аз голям зор видях да се свържа с продавача на мойта, може би на третия мейл ми отговориха и то чак когато пратих от служебния където е обявена някаква позиция, компания и тн. И отговора беше любезен отказ разбира се :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Май 2023, 19:53

Jordana написа:
Одеве ми звъни моторджийката

Струва ми се че вярваш на женките повече от необходимия здравословен минимум . Бас хващам че половината от тия неща около тая моторджийка не са баш такива или скалъпени с бели конци лъжи . И скоро ще има нова интрига да и влезеш в положението . Успех с такива .

Не съм чак толкова тъпичък. :lol:

Теб ти се струват разни работи и често си прав в мненията си, ама аз видях снимки на колата и говорих по телефона с дъщеричката й, и чух какво е направил “тате”.

Бели конци няма.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата