СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 30 Апр 2023, 9:57

mr_petroff написа:carman-а май го налазиха :D ,прясно разведен , свободен :mhihi: Давай колега , сега ти се е паднало - и да знаеш ,че ние със стабилните/за момента ;) / семейства леееко ти завиждаме . Само да не направиш грешката да се вържеш прибързано .Иначе с интерес чета историите ти с разни девойки :yes:

И на мен са ми интересни историите, но не мисля, че колегата ще се върже прибързано, звучи като да е доста трезво мислещ. Тя любовта не пита, ама като си на 20, като си на 35 почваш да мислиш малко повече. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Апр 2023, 10:26

carmanf1 написа:И на отделно мнение, тая как кара :shock:

Качих се да ме вози до с. Храбрино, че харесала няква стара бабишка къща там.

Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг :mhihi:

Хем беше яко кеф, хем на моменти ме беше яко шубе.

Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта :mhihi:

При спиранията също ми беше много трудно да се удържам за резервоара.

Но си беше яко :D

Откачалница с 2 дъщери :lol:

ПС. Само по-голям страх съм брал с Sb-Moto, че ми беше съсед на времето и ме е возил тоя ненормалник :mhihi:

Запознай ме с нея! И защо изобщо кара по такъв начин с пасажер отзад? Не се прави така! Най-малкото, 100% съм сигурен, че не 'можеш' да се возиш на мотор, особено пък такъв! Това го пиша, не за да се заяждам, а защото не е просто 'качвам се и се возя'! При моторите, пътника участва съвсем реално в управлението!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Апр 2023, 10:56

И защо изобщо кара по такъв начин с пасажер отзад?
Да се изфука че мое да кара ? Демек е яката работа ? :roll:
При моторите, пътника участва съвсем реално в управлението!
Участва , ама зависи от матора ...ако е с кош няма как да управлява от коша :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 30 Апр 2023, 11:12

Винаги може да биеш един шут на шофьора от коша и да се претрепете и двамата :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Апр 2023, 12:16

При мен пък беше голям смях цяла седмица на тези обучения, най-хубавото е че докрая на годината всеки месец ще има няколко такива и ще има приличен страничен доход без много зор :lalala:
и най-накрая да видя файда от тия обучения дето смятах за абсолютно безсмислени :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 30 Апр 2023, 12:39

Тия обучения от работата ти ли са или нещо съвсем странично?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 30 Апр 2023, 13:10

carmanf1 написа:
Поне сега тя е щастлива и свободна с двете си дъщери.

Обещах й да ходим на планина заедно с моите двама кроманьонци и нейните дъщери.

:mrgreen:

Иди, иди..... :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Апр 2023, 14:40

drifty написа:Тия обучения от работата ти ли са или нещо съвсем странично?

От старата работа ме викат за обучения, които правихме преди пандемията но тогава ни подготвяха за това деро правим сега
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Апр 2023, 15:04

Don_Diego написа:

От старата работа ме викат за обучения, които правихме преди пандемията но тогава ни подготвяха за това деро правим сега

Това от онази трубеквената работа ли :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Апр 2023, 15:17

BMW_POWER написа:
alx написа:
carmanf1 написа:И на отделно мнение, тая как кара :shock:

Качих се да ме вози до с. Храбрино, че харесала няква стара бабишка къща там.

Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг :mhihi:

Хем беше яко кеф, хем на моменти ме беше яко шубе.

Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта :mhihi:

При спиранията също ми беше много трудно да се удържам за резервоара.

Но си беше яко :D

Откачалница с 2 дъщери :lol:

ПС. Само по-голям страх съм брал с Sb-Moto, че ми беше съсед на времето и ме е возил тоя ненормалник :mhihi:

Това някой еле пък жена дв ме вози на мотор няма как посмъртно да се случи при мене….

Ти си сексист! Не ти отива. Ще те запозная с едно приятелче, дето жена му кара пистарката си на Серес. Много луда мацка е, както и той де :driving:

Боже, последното нещо дето съм е сексист. Аз в кола ако съм не допускам друг да кара освен ако не съм пил- ти за мотор ми говориш където риска е много по- голям. Просто опре ли до шофиране нямам вяра на никого. Генерално като се замисля- важните и високорискови неща в ежедневието предпочитам да си ги правя сам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Апр 2023, 15:31

Ебати, сейм. Ако някой ме вози трябва да съм сигурен предварително, че е някой караш адекватно и с ниска скорост. Преди време са ме возили, но ме дразнят обикновено и много често предлагам аз да карам и настоявам леко не нахално. Много МРАЗЯ някой да се опитва да ме впечатли с каране. Обикновено ако се опитва се получава обратен ефект, а обичам бързото каране по принцип. :shock: Някак може би е от професията ми, но съм ужасен пасажер и няма да спестя абсолютно нищо на някой ако ме вози по някаква странна причина с риск да бъда досаден, но директно ще го накарам да престане с простотиите ако не мога да го сваля от волана. Способен съм да го накарам да спре за малко и да тръгна пеш, на стоп или каквото и да е, ама да не гледам повече някой да ми се прави на по-голям пилот от мен. Чак като пиша и се дразня почти, смятайте ако ме вози.
П.п: Не ми дреме дали е с пишка между краката или не шофьора в никакъв случай и не подценявам жените зад волана.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Апр 2023, 15:49

alx написа:Боже, последното нещо дето съм е сексист. Аз в кола ако съм не допускам друг да кара освен ако не съм пил- ти за мотор ми говориш където риска е много по- голям. Просто опре ли до шофиране нямам вяра на никого. Генерално като се замисля- важните и високорискови неща в ежедневието предпочитам да си ги правя сам.

Ние пък се караме с жената, кой да кара. Аз и предлагам на нея, тя на мене. Не съм те возил, затова не даваш на друг. В бг-то имам опит с хора, имащи тежки проблеми с вестибуларния апарат. Става им лошо още със сядането в колата. Да не говорим за "тръгни - спри" в трафика или да го качиш до Железница или Ярема да речем.

Като се замисля, ти имаш повече инциденти от мен по пътищата :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Апр 2023, 15:53

c04 написа:
Don_Diego написа:

Не съм бил в трибуквената ама и там правят подобни обучения :lol:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Апр 2023, 16:17

Don_Diego написа:
c04 написа:
Don_Diego написа:

Не съм бил в трибуквената ама и там правят подобни обучения :lol:

"Трибуквената работа" да не е оная работа, дето на спирката пред нея има едно "трибуквено" пожелание :?:

При интерес мога кача снимка :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 30 Апр 2023, 18:27

Не са много двойките, които след раздялата могат да се нарекат щастливо разведени и съответно да си останат приятели, заради доброто старо време.

В Европа, в това число и БГ не знам какво е положението, т.е. процента на т.нар. щастливо разведени обаче в щатите е доста често срещано явление. Просто в един момент и двамата решават, че имат нужда от някаква промяна и си се разделят съвсем нормално като приятели и си остават такива за цял живот. Има случаи дори когато след време се срещнат уж случайно и се изчукат, спомняйки си за доброто старо време, независимо от това, че и двамата вече могат да имат нови семейства. В последно време е много популярно особено в Ню Йорк, пък вече и на други места набира скорост, такива щастливо развеждащи се семейни двойки да поканат приятели, близки и познати на "развод" да почерпят и отпразнуват събитието, така както са ги канили преди това на свадба. Нас също ни бяха канили на един такъв "развод" преди половин година, но не можахме да отидем щото беше точно по времето когато ходихме до Хонолулу, иначе ми беше доста интересно да видим как е и с какво се отличава едно такова събитие от сватба.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата