СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 25 Апр 2023, 10:32

ildivvy написа:Късметлии! Тази седмица ставам в 04.43ч ...

Аз за момента мога да се определя като щастливец, аламата ми през седмицаа е в 7:30, уикенда в 8:35. Лятото ги променям към по-рано, но зимата като е хладно и сега дори, не функционирам добре като ми е студено..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 25 Апр 2023, 13:30

Така е ..., щастливец си! Това с 'функционирането' на студено... Не си ходил в казарма, нали? Упс, гршен въпрос, извинявам се, ако засягам някой (не теб 'дрифти')!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Апр 2023, 13:33

6am всяка сутрин без изключение. Лятото може би ще почна в 430ам. Харесва ми сутрин. Тихо е и мога да си събера мислите, да си поиграя с кучето, да си направя кафето на спокойствие…
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Апр 2023, 14:15

Аз си ставам 5:20 всяка сутрин, сътина и неделя в 6:20, та не виждам проблем. :dunno:

А за казармата, друго си е ефрейтора в новобранския център да влезе в спалното към 5, да светне лампите и да се развика все едно трябва за война да ставате, а то...просто физ зарядка. :mhihi: Ако някой реши да се прави на нечул, отива и му рита леглото, а като си сънен познай как действа. :mhihi: И няма значение вънка минус 10 ли е, ще си подскачаш, подтичваш раздвижваш и т.н.
Но най-хубавото, че после идва закуската. :mhihi:
И на студът някой да не помисли, че може да излезеш с яке? Никакъв шанс ако ще да е минус 20 щом е физ зарядка. Евентуално може да се смили някой да не си гол до кръста и да сложиш тениската. :mhihi: За ввъхната риза няма спомен вече дали я разрешаваха ако е много съдени, но май не, макс тениска.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Апр 2023, 14:25

Ако някой реши да се прави на нечул, отива и му рита леглото, а като си сънен познай как действа.
Такива ги обръщаха с леглото при нас . Познай после как бързо се научават да излизат в точното време голи да кръста за кросче 3км на -10 :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Апр 2023, 14:37

А в колко ставате, обзалагам се че тези (жицата) дето ставате в 5:20 не лягате в 2 :D :D :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Апр 2023, 15:17

Искаш да кажеш в колко лягаме? :mhihi: Защото си написал два пъти ставате. Аз лягам много различно, няма точен час, обикновено 10-11. Но някои път като снощи припаднах сигурно в 20:30-21:00...защото предната вечер не легнах когато горе-долу трябва.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 25 Апр 2023, 15:21

ildivvy написа:Така е ..., щастливец си! Това с 'функционирането' на студено... Не си ходил в казарма, нали? Упс, гршен въпрос, извинявам се, ако засягам някой (не теб 'дрифти')!

За добро или лошо - не съм.
Но наистина, ако трябва да правя нещо на студено с ръце - вкочаняват се, после трябва да ги размразявам на гореща вода известно време.
Две вечери вися в гаража, що годе приятно е времето ама пак към 10 и нещо вече започва да захладнява. Нямам търпение да дойдат юлските вечери да си човъркам на топло с кеф.

Днес ходих във военния завод тук - шокиран съм - толкова печени хора, като почнеш от пазача, през администрацията, КПП-тата из завода, та до работниците в галваниката, барабар с началника. Истинско удоволствие беше да си приказвам с тия хора. С началника на галваниката си поприкавахме за процеса на полагаме на хром-никелово покритие, че за това ходих като клиент. Надявам се и самата услуга да е на такова ниво!

За лягането - преди 12 се случва 1 път в месеца, обикновено все към 1 :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Апр 2023, 7:53

Top Gun Maverick написа:Искаш да кажеш в колко лягаме? :mhihi: Защото си написал два пъти ставате. Аз лягам много различно, няма точен час, обикновено 10-11. Но някои път като снощи припаднах сигурно в 20:30-21:00...защото предната вечер не легнах когато горе-долу трябва.

Да в колко си лягате, понякога правя много неща едновременно и така става :D

Иначе още не съм спрял да съм както колегата каза като морско свинче и всеки ден поне по час ходя на walking pada докато бачкам, таргета ми е да го вдигна до 2:30, но напоследък трябва да съм много съсредоточен та даже и музиката или филма който ми върви докато работя спирам....
Единственият минус е че нещо вестибуларният ми апарат..... като спра да вървя и за 1-2 секунди ми се вие свят леко, но нищо, та ако някой се чуди- да не се чуди и да взима смело.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 26 Апр 2023, 8:00

Днес мисля да се разходя до офиса, че ще ми забравят физиономията :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Апр 2023, 8:06

drifty написа:Днес мисля да се разходя до офиса, че ще ми забравят физиономията :ok:

Аз се преместих в Бояна и вече ходя само когато е слънчево, че с кола не искам да си го причинявам а метро вече нямам до нас, та като ме питат кога ще идваш им казвам гледайте синпотика там пише :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Апр 2023, 8:32

Абе и вашето е една работа... :mhihi:
Сещам се за ковида.
Тия хоум офис, ония хоум офис, а ние дето трябва да идем физически на обекта и да се видим с Х различни хора всеки ден... няма хоум офис... :ok:
Ама кой за каквото е учил или го влече... :dummy:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Апр 2023, 8:45

https://blitz.bg/regioni/opasni-zverove ... 50102.html
То пък голямо заглавие, опасни зверове. :mhihi: Все едно стръвници са хукнали. Там съм се разхождал доста пъти край този ВЕЦ, но виждайки моста, това е доста по-надолу. Ако не дразниш глигана, няма кой да налети на агресия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Апр 2023, 8:49

От една страна домашен офис е добре от друга страна е лошо.
Аз се преместих в къща и до някъде е добре, имам двор и ми помага да се разхождам.
От друга страна един вид постоянно съм пред компютъра и постоянно звънят, щото "нали съм си в къщи" и работното време според някой не е така дефинирано.
Обедна почивка при "хоум офис" не е дефинирана, тоест няма разлика но аз лично когато имам работа около обяд, а клиентите тогава се сещат и звънят, обядвам когато има време.
При жената е още по-зле, стои до 22 часа пред компютъра.
Дали е от друго или защото съм повече пред компютъра, сложих очила за на близо, че почнах да не виждам, даже вече имам и корекция на горе на очилата с поне половин диоптър.
Обаче, ако живеех в апартамента и съм "работа от в къщи", сигурно щях да се бъгна сериозно.
Някой колеги обаче използват ситуацията и са направили някакъв вид "хибриден" модел, който според мен е нахален.
Сутрин до към 10 часа е "хоум офис", после пали колата и отива в офиса и там до около 15-16 часа , а работното време е от 8:80 до 17:30.
Към 15-16 часа потегля от офиса и се прибира в така нареченият "хоум офис:, като разбира се обедната почивка не се пропуска.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 26 Апр 2023, 9:22

Аз съм в апартамент и да, малко е кофти хоум офиса, макар че последните две седмици вали нон стоп, та е все тая. Иначе си работя от офиса, но като хвана някоя настинка/грип и се прибирам у нас за 2 седмици поне.

Иначе мен да пътувам до офиса не ми тежи, днес тръгнах в 8:44 и бях в офиса в 8:54 примерно, даже имах време да хапна. :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата