Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Криптовалути
Това защо дропва сега? Ще дропва ли още, или да влизам със свежи кинти?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Тия дни кристалната ми топка не работи, сори...ще я връщам по гаранция
Дропва щото няма как да върви само нагоре. Колко още ще падне...божа работа. А аз си възстанових DCA-то, някак далеч по-приятно ми е да купувам в червени дни...сигурно ми има нещо. 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Мирише си на покупки отвсякъде. Пък и от тоя тъп експеримент с liquidity provide-ването съм почти готов да изляза на чисто, само още хилядарка надолу искам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Зак, задаваш си въпросът кога ще те е яд повече ако дропне до 25-20 сега и си купил на 27 или ако изпомпи до 35 и вземаш решение. И то ако изпомпи няма да стане с магическа пръчка, а ще е едно бааавно за да може на всяка хилядарка да си викаш защо не си взел по-рано и в крайна сметка да прави решението ти за покупка все по-трудно. По принцип е по-лесно за мен сякаш да купувам на червени кендъли, макар основното да го купих на зелен
но в най-особения момент от целия беър и с това се оправдавам пред себе си.
Ако ще държиш след като купиш, трябва да се решиш в някакъв момент просто да купиш и толкова. Ако ще правиш като на vixx стратегията е все тая кога, стига да е червено, просто купуваш на червено и продаваш на някакво зелено, после пак същото без значение каква е цената когато купуваш и така през целия бул, по този начин почти изцяло елиминираш възможността да си назад във фиат.
П.п: В единият случай може да вземеш повече сатошита със същото количество фиат, но в другия да си останеш ноукойнър за незнайно колко време като психологията на пазара (тоест на китовете)ще те натиска и в двете посоки.

Ако ще държиш след като купиш, трябва да се решиш в някакъв момент просто да купиш и толкова. Ако ще правиш като на vixx стратегията е все тая кога, стига да е червено, просто купуваш на червено и продаваш на някакво зелено, после пак същото без значение каква е цената когато купуваш и така през целия бул, по този начин почти изцяло елиминираш възможността да си назад във фиат.
П.п: В единият случай може да вземеш повече сатошита със същото количество фиат, но в другия да си останеш ноукойнър за незнайно колко време като психологията на пазара (тоест на китовете)ще те натиска и в двете посоки.

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Влизам в темата с два лаишки въпроса.
Един приятел ме пита, тъй като се водя "компютърно грамотен", обясних му че нямам опит с крипто, но държи да му помогна.
1. Иска да си пробва късмета с някакви шиткойни, каза че с няколко хиляди лева ще влезе, надява се да скочат няколко пъти, гледа сравнително дългосрочно - мисли да тегли след 5+ години. Препоръчах му да налива в Биткойн, но каза че не иска, според него е изпуснал влака, другото което му казах е Доге, каза че ще си помисли, дайте още предложения за "нови" алткойни, които се предполага че могат да скочат някога.
2. Иска да си държи койните, които си купи "на флашка", нямам идея за какво говори, но иска някакъв физически портфейл, препоръчайте нещо пак.
Мерси.
Един приятел ме пита, тъй като се водя "компютърно грамотен", обясних му че нямам опит с крипто, но държи да му помогна.

1. Иска да си пробва късмета с някакви шиткойни, каза че с няколко хиляди лева ще влезе, надява се да скочат няколко пъти, гледа сравнително дългосрочно - мисли да тегли след 5+ години. Препоръчах му да налива в Биткойн, но каза че не иска, според него е изпуснал влака, другото което му казах е Доге, каза че ще си помисли, дайте още предложения за "нови" алткойни, които се предполага че могат да скочат някога.
2. Иска да си държи койните, които си купи "на флашка", нямам идея за какво говори, но иска някакъв физически портфейл, препоръчайте нещо пак.
Мерси.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
2. Леджър е най-масовото, почти всеки в темата тука има такава флашка, модел Х е супер, тоя новия, който прилича на телефон нещо не съм чул някой да му се радва.
Ето ти линкове с това подробно как да работи с него, плюс такъв за поръчка да вземе някой смешен лев и моя човек от клипа.
Все пак пуска безплатно съдържание как работи и е изгубил време да го направи. Задължително поръчва все пак така от официалния сайт, никакви такива олх или някой продавал.
300 лева струва сега както е видно. Други видеа как работи не му трябват, тубърите пускат такива с платено съдържание, тука е БЕЗПЛАТНО обяснено всичко, което ще го вълнува и като за малоумни, може да си спира на пауза стъпка по стъпка.
Купува от тука:
https://shop.ledger.com/products/ledger ... a682953fc3
Гледа как работи от тука:
https://youtu.be/2qi63_IPT20
1.........
Кажи му да ми даде той на мен някои предложения за нещо, което ще скочи няколко пъти през следващите няколко години.
Аз мога да му дам - Биткойн!
На 99%-та ще скочи няколко пъти през следващите 2.5 години.
Диляне, Диляне, слушай сега какво да му кажеш сериозно, кажи му...Биткойн!!!
Пак казвам Биткойн! Какъв влак е изтървал бе? На всеки му се иска да го е хванал на 1 долар, даже и на ноукойнърите, ама тогава сме си чоплели носовете и сме го смятали за пирамида.
Гледай сега, аз имам флашка някаква и на нея само Биткойн и Етер, а имам някой шиткойн, ама го държа на борсата като на тоя модел флашка горе, мога да метна колкото си искам шиткойни или поне толкова, колкото няма да купя никога! Та смятай колко ми дреме за шиткойните. Имам съвсем малко от всичко от топ 10 май до Авеланж, пускал съм скрийншот даже в темата.
Как ще гледа тоя човек 5+ години и ще иска шиткойни за това време? Та ние сме в някакви безвремие и не се знае от водещите шиткойни някой дали няма да умре още тази година преди халвинга, а какво остава за беъра през 2026.
Тогава на 99% някой от водещите шиткойни ще умре както стана с Луната преди една година докато беше ВОДЕЩ шиткойн с ебахти обещаващото бъдеще ако съдиш по новините.
Да не говорим, че някои стари шиткойни като Лайткойн да речем и Рипъл са практически мъртви от много години, съплая им е изкупен отдавна от някой и не правят нещо кой знае какво, дори възвръщаемостта в Биткойн е по-голяма. То всъщност с всички шитове досега в историята, които правят втори цикъл е била по-малка с изключение на Етер и Доге. Ще видим този цикъл как ще е, но твоя човек ще стреля в тъмното в сфера където много неща са тъмни и неясни. Между другото вероятно без да искаш си му казал шиткойн, който няма да умре скоро.
Да не ме разбере някой погрешно, за мен Догето е тотален шиткойн, но не чак много повече от една Солана да кажем съвсем примерно. Догето няма да умре тоя цикъл и докато мАск си го лансира ще прави скокове. Сега колко големи един Бог и един мАск знаят.
И няколко адреса с много койни.
От водещите мога да препоръчам тия в които виждам нещо - Кардано, Полигон, Полкадот, Доге и любимия ми Авеланж. Може би и Солана. Сега кой и какво ще скочи както казах не знаем, но със сигурност знаем, че колкото и да скочат към края на 2025 и 2026 ги чака секира, тоест твоя човек ще трябва да продава каквото и да е купил. Да не говорим, че предстоят някакви регулации, които може и да убият или поне спънат някой от водещите шиткойни. И това е шиткойн човек, зад него стоят няколко човека или един и утре ако решат да дръпнат парите навън - край! Пак казвам вижте Луната какво стана с графиката и само преди една година! А имаше супер силен хайп покрай това. Голямата възвръщаемост ако я търси твоя човек ще е от проект, който ще се роди тоя цикъл и още не го знаем, така е ставало в миналото.
Ако иска малко повече риск и шиткойн, да си купи Етериум, там може да има повече Х нагоре и си е шиткойн това, но има голяма разлика с всички други, доста повече неща на светло, супер силен хайп и супер много умни хора работещи над него. Но е шиткойн!
Кажи му съвсем приятелски, каквото и да купува е задължително да има и някакъв Биткойн, това му е застраховката ако нещо се обърка, че няма да изгуби всичко и ще направи няколко Х нагоре! Щом гледа 5 години да гледа 6, това ще са два цикъла и за мен минимум цена за Биткойн 2029 500к, което го слагай 20х от тук нагоре, малко ли му е за относителна сигурност? Съвсем сериозно казвай му 50% от парите си да слага в Биткойн, 20-30 в Етериум и другото в шиткойни каквито си иска. След една година като се интересува и чете ще открие сам свои нови пътища, това е от мен.
И забравих накрая, а е много важно - ДА СИ КУПИ БИТКОЙН!!!
Това, което съм написал да не се приема като финансов или инвестиционен съвет, мнението ми е твърде възможно да води до финансови загуби.
На всичко отгоре има един въпрос КОГА да купи тези неща, там умишлено нищо не съм написал защото няма как да знам кога е топ момента, а съдейки по това, че твоя човек се смята за закъснял за Биткойн, то вероятно ще е от тези, които искат да влезнат баш на дъното на нещата (а то май мина)и това ще го отведе до една стратегия чакане на добрия момент, който момент може никога да не дойде и да влезе в грешния. А реално няма правилен и грешен що се касае за Биткойн обаче, ама човек трябва да е изживял някакви неща за да осмисли какво значи това понеже и да го кажа няма как да се разбере ако не си го живял. Нещо като корейската ми любима поговорка "да видиш нещо сто пъти не е като да го изживееш веднъж".
И за финал на финала, нека твоят човек да си купи Биткойн.
Ако търси начин да влиза без да минава през банки може да ми пишете на лично.
За борса мога да говоря само за Кракен и друга няма как да препоръчам аз, но пък мога само хубави неща да кажа за нея засега. Казвам засега понеже нищо не е сигурно в крипто, а не защото очаквам да я сполетят лоши неща, даже напротив.
https://www.kraken.com/
Верификацията става лесно с фактура от телефонна сметка и лична карта.
https://youtu.be/CtaNDGhzb7c
Да гледа малко видеа на Иван Иванов, умишлено ти пускам това точно. До 13-та минута са нещата, които биха го вълнували приятеля ти.
Това също, по-кратичко и от по-скоро:
https://youtu.be/RzXtHoJuSEQ
Биткойн не обещава много Х уж, но самия факт, че го купуват все повече големи хора(корпорации с пари)трябва да говори много на твоя човек и да се запита защо има още големи, които чакат Биткойн да стане още по-скъп за да почнат да го купуват още повече, а не обратно.

Ето ти линкове с това подробно как да работи с него, плюс такъв за поръчка да вземе някой смешен лев и моя човек от клипа.

Купува от тука:
https://shop.ledger.com/products/ledger ... a682953fc3
Гледа как работи от тука:
https://youtu.be/2qi63_IPT20
1.........

Диляне, Диляне, слушай сега какво да му кажеш сериозно, кажи му...Биткойн!!!

Гледай сега, аз имам флашка някаква и на нея само Биткойн и Етер, а имам някой шиткойн, ама го държа на борсата като на тоя модел флашка горе, мога да метна колкото си искам шиткойни или поне толкова, колкото няма да купя никога! Та смятай колко ми дреме за шиткойните. Имам съвсем малко от всичко от топ 10 май до Авеланж, пускал съм скрийншот даже в темата.
Как ще гледа тоя човек 5+ години и ще иска шиткойни за това време? Та ние сме в някакви безвремие и не се знае от водещите шиткойни някой дали няма да умре още тази година преди халвинга, а какво остава за беъра през 2026.

От водещите мога да препоръчам тия в които виждам нещо - Кардано, Полигон, Полкадот, Доге и любимия ми Авеланж. Може би и Солана. Сега кой и какво ще скочи както казах не знаем, но със сигурност знаем, че колкото и да скочат към края на 2025 и 2026 ги чака секира, тоест твоя човек ще трябва да продава каквото и да е купил. Да не говорим, че предстоят някакви регулации, които може и да убият или поне спънат някой от водещите шиткойни. И това е шиткойн човек, зад него стоят няколко човека или един и утре ако решат да дръпнат парите навън - край! Пак казвам вижте Луната какво стана с графиката и само преди една година! А имаше супер силен хайп покрай това. Голямата възвръщаемост ако я търси твоя човек ще е от проект, който ще се роди тоя цикъл и още не го знаем, така е ставало в миналото.
Ако иска малко повече риск и шиткойн, да си купи Етериум, там може да има повече Х нагоре и си е шиткойн това, но има голяма разлика с всички други, доста повече неща на светло, супер силен хайп и супер много умни хора работещи над него. Но е шиткойн!
Кажи му съвсем приятелски, каквото и да купува е задължително да има и някакъв Биткойн, това му е застраховката ако нещо се обърка, че няма да изгуби всичко и ще направи няколко Х нагоре! Щом гледа 5 години да гледа 6, това ще са два цикъла и за мен минимум цена за Биткойн 2029 500к, което го слагай 20х от тук нагоре, малко ли му е за относителна сигурност? Съвсем сериозно казвай му 50% от парите си да слага в Биткойн, 20-30 в Етериум и другото в шиткойни каквито си иска. След една година като се интересува и чете ще открие сам свои нови пътища, това е от мен.
И забравих накрая, а е много важно - ДА СИ КУПИ БИТКОЙН!!!

Това, което съм написал да не се приема като финансов или инвестиционен съвет, мнението ми е твърде възможно да води до финансови загуби.

И за финал на финала, нека твоят човек да си купи Биткойн.

Ако търси начин да влиза без да минава през банки може да ми пишете на лично.
За борса мога да говоря само за Кракен и друга няма как да препоръчам аз, но пък мога само хубави неща да кажа за нея засега. Казвам засега понеже нищо не е сигурно в крипто, а не защото очаквам да я сполетят лоши неща, даже напротив.
https://www.kraken.com/
Верификацията става лесно с фактура от телефонна сметка и лична карта.
https://youtu.be/CtaNDGhzb7c
Да гледа малко видеа на Иван Иванов, умишлено ти пускам това точно. До 13-та минута са нещата, които биха го вълнували приятеля ти.
Това също, по-кратичко и от по-скоро:
https://youtu.be/RzXtHoJuSEQ
Биткойн не обещава много Х уж, но самия факт, че го купуват все повече големи хора(корпорации с пари)трябва да говори много на твоя човек и да се запита защо има още големи, които чакат Биткойн да стане още по-скъп за да почнат да го купуват още повече, а не обратно.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
dhtj написа:...
Кажи му на твоя приятел, че шиткойните са лотарийни билетчета. Да, може да удариш някой х100, ама шанса да се занулиш е далеч по-голям. А без да отдели време да се образова по въпроса шансовете стават огромни. Ако има желание да чете/слуша информация ще го насочим, ако държи да си троши главата нямам как да му помогна.

Steen подозирам, че ти си единствения тук който би имал някаква идея какво значи тая графика. Имаш ли теория защо се случва това(за пръв път в историята до колкото разбирам)?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Специално за истинските маниаци 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Криптовалути
b_u_b_o написа:...
Вероятно страничен ефект от операциите свързани управлението на дълга покрай драмата с debt ceiling. Не бих вадил някакви заключения от цялата работа... а и на lyn alden глупостите...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Белгийското ХаЛуди е супер.
https://youtu.be/AXMa-LrkxLw
Айде за всички ноукойнъри, които се чудят дали или. Както казва за 500 лева си е финансов съвет, понеже иначе винаги казва, че не е.
Качвайте се на влака, имате няколко месеца да мислите, догодина няма да е тук влака или ще е, но билета вече много по-скъп, криза все пак, инфлация, лихви, у-а...

https://youtu.be/AXMa-LrkxLw
Айде за всички ноукойнъри, които се чудят дали или. Както казва за 500 лева си е финансов съвет, понеже иначе винаги казва, че не е.

Качвайте се на влака, имате няколко месеца да мислите, догодина няма да е тук влака или ще е, но билета вече много по-скъп, криза все пак, инфлация, лихви, у-а...

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Ебаси точното измъкване направих от Liqudity pool-a вчера
На късмет, разбира се. Повече няма да се занимавам с такива тъпотии.

На късмет, разбира се. Повече няма да се занимавам с такива тъпотии.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мда, нещо мръдна пак умрелият кон.
Аз на 30 се чудих за малко количество, ама още на 28 щях да взема пак и реших, че риска не си струва защото ако беше паднал на 25 и имаше голям шанс да почна да чакам 21, което да не дойде.
Като задържа известно време на 27 и викам дотука беше падането. Засега поне.
Та гледам си като статист и си "водя записки" за 2027-ма.

Та гледам си като статист и си "водя записки" за 2027-ма.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Стига я гледахте тая цена, от толкова взиране освен някоя глупост друго няма какво да измислите.
Ето ви една много интересна статия A Look at the Lightning Network
Който не му се отделят 2-3 часа за четене като мен, има я в youtube за слушане.(Part1, Part2 и Part3)

Ето ви една много интересна статия A Look at the Lightning Network
Който не му се отделят 2-3 часа за четене като мен, има я в youtube за слушане.(Part1, Part2 и Part3)
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Айде още един съфорумец ще се качва на влака. Ама ще го оставя той да си каже когато иска и като е взел нещичко. 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Top Gun Maverick написа:Айде още един съфорумец ще се качва на влака. Ама ще го оставя той да си каже когато иска и като е взел нещичко.

Ей го на - новака в криптото . С огромната помощ на Top Gun Maverick

Толкова ми помогна и ми обясни,че с двуседмично четене не разбрах толкова. Уж съм икономист, но съм толкова на "Вие" с криптото,че няма на къде повече. Та ще питам тук някои въпроси - и няма да се смеете . С питане - нали знаете : стига се до където поискаш

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа