СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 21 Апр 2023, 15:41

alx написа:
ildivvy написа:'Кука'-та са супер скапани роботи.., само да вметна...

глупости. толкоз и разбираш.
...
...
...

щом еталона в автомобилостроенето го ползва (дачия) значи е най- доброто.

Дай снимки :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Апр 2023, 15:44

Не виждаш ли, че това е Дачия на снимките :mhihi:

Нещо "майсторите" ги е хванала липсата в тия снимки... явно им остава да садят домати (докато не им отнемат и това). Въпреки, че толкова сложна работа... едва ли ще стане в нашия живот.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Апр 2023, 15:48

Колегата от ЛА да каже, ама там не беше ли забранено да гледаш зеленчуци в задния си двор?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Апр 2023, 15:52

alx написа:
ildivvy написа:'Кука'-та са супер скапани роботи.., само да вметна...

глупости. толкоз и разбираш.
...
...
...

щом еталона в автомобилостроенето го ползва (дачия) значи е най- доброто.

Не знам за тях, но при нас има и са 'скапани'! Фанук-а е къде-къде по всички параграфи... Тук говоря и за стабилност и безпроблемност във времето! Тези ги използват, защото са 'немски', а те винаги използват 'немското', освен ако няма налично такова!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 21 Апр 2023, 15:57

Няма ли SIEMENS отгоре да го управлява, не ми го хвалете.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 21 Апр 2023, 17:22

BMW_POWER написа:Колегата от ЛА да каже, ама там не беше ли забранено да гледаш зеленчуци в задния си двор?

Едва ли е. Бая е масово, особено по време на ковид.

Хората в динголфинг са по-надолу, след боята. За сега :twisted:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Апр 2023, 17:59

Имаше някакви ограничения с поливането, ама нямам идея, дали важат още. 2019 с това ни шашнаха, за градините. В същото време береш портокали от дървото в двора :ok:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 21 Апр 2023, 18:29

steeN написа:Не виждаш ли, че това е Дачия на снимките :mhihi:

То като им гледаш външния вид, верно приличат :conf:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 21 Апр 2023, 23:10

Дали според вас утре по обяд ще има график на границата с Турция?
Мисля да тръгна от София около 9:15-30 ( по рано не мога ), та нали сега им е Байряма дали пътуват или вече са там и празнуват :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Апр 2023, 23:17

ivanski_2 написа:Дали според вас утре по обяд ще има график на границата с Турция?

100000000000000000% ще си отвисиш някой и друг час.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 21 Апр 2023, 23:48

madafaka_donkele написа:
ivanski_2 написа:Дали според вас утре по обяд ще има график на границата с Турция?

100000000000000000% ще си отвисиш някой и друг час.

Защо ? :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 22 Апр 2023, 7:34

Eдна врътка която съм правил мога да ти предложа - влизам в Гърция през Свиленград , а след това в Турция през Пазаркуле .Спестявал съм часове така и в двете посоки , само че гаранция няма - малко е на късмет , а и трябва задграничен паспорт .Като разстояние е същото 5-6 км разлика :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Апр 2023, 7:36

По време на Байрама едва ли нещо ще го спаси. Фесовете също знаят този път, но може и да извади късмет. Ако беше в неделя, щеше да го яде големия, но днес има малко повече шанс според мен. :mhihi:
Но на летният курбан Байрам предполагам е по-зле. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 22 Апр 2023, 11:58

mr_petroff написа:Eдна врътка която съм правил мога да ти предложа - влизам в Гърция през Свиленград , а след това в Турция през Пазаркуле .Спестявал съм часове така и в двете посоки , само че гаранция няма - малко е на късмет , а и трябва задграничен паспорт .Като разстояние е същото 5-6 км разлика :yes:

Последния път отвисях цифром и словом около 5-6ч. с тази врътка :mhihi: А и пътя е по-гаден. Сега си цепя по магистралата директно на капитан андреево и когат' тогава. Като държа да отбележа, че и тогава, като си отвисях, и другите пъти като си вися на капитан андреево и по принцип цялото висене, което се получава абсолютно и винаги на 10000000000000000000000% е причинено НАРОЧНО от шибаните турски митничари. Нарочно бавят, заяждат се. Последните два пъти, като ходих супер сериозно се скарахме или айде, повишихме си стабилно тон, особено последния път, когато с една мърша бяхме на косъм от това да се препсуваме, но се разминахме само до отбиване на колата встрани и заобикаляне на същата от поне едно 10-на митничара, услужливо "притекли се на помощ" на "горката" им тъпа колежка :mhihi: И в одрин веднъж се драчихме с полицията, че незнайно защо бяха блокирали целия град и няма излизане, бяхме сигурно над 50 случайно събрали се коли. Един знае един изход, тръгваме натам, оп блокирано, връщайте се, друг знае друг изход, айде натам, оп пак блокирано. След поредния опит и може би 3 часа обикаляне на одрин, се озовахме на малко по-централно място и пак блокаж, обаче вече ми беше писнало на оная работа и се изстрелях с колата между 2 патрулки на 10-на метра след тях и реално излязох на една оживена улица, която не беше блокирана. Спрях колата по средата блокирайки на свой ред улицата, дръпнах ръчната и слязох, куките вече бяха откопчали кобурите, готови да вадят патлаците, но все пак ошашавени, не знаят какво става, каква е тази кола с български номера, кой е тоя вътре и т.н. въобще не очакваха нещо подобно. Със слизането вдигнах ръце и им се развиках, викам ако искате ме гръмнете, ама тая кола оттук няма да мръдне докато някой не ни разреши да си тръгнем от шибания ви град. И куките така :shock: През въпросните няколко секунди, докато трае цялата патардия всичко живо вече е извадило телефоните и снима. Като се прибрах после търси в тубата, тиктока, ама нищо не намерих :mhihi: Та след първоначалния шок, мисля един там от по-главните, че имаше доста неща по пагоните, ама не им разбирам ми се развика в стил "кой си ти ве....къде си мислиш, че отиваш ве...." и разни такива, на мен вече ми е кипнало и ми е през оная работа кво ше става не му останах длъжен и му отговарям на още по-висок тон, абе направо си крещим един на друг. Дойдоха разбира се куките и от съседните патрулки, щото бяха през 20-30 метра самите патрулки, колите, които аз блокирах надуват клаксоните, абе страшна патардия стана. И трагикомично донякъде, щото 10-на куки, всичките по кинта и двайсе, аз 1.90 стърча, като хОй над всички и тоя главния, дето ми се кара ме гледа, като кученце вирнал глава, пък при мен обратното, надвел съм се над него :mhihi: Дойдоха и хора от колите с български регистрации де, окуражиха се и те почнаха да им викат на куките. Обаче тоя главния се жегна супер много, че едва ли не съм предизвикал преврат и ме преградиха/изолираха от другите. Тръгна да ме заплашва, вика искаш ли сега да те вкарам за няколко дена на топло, заплаха за националната сигурност, а, у :mhihi: Кипна ми още повече, на косъм бях да му вкарам една глава, ултра изнервен до краен предел бях. Е, "обясних" му някои неща на разбираем и за него език, използвайки възможно най-цветущия език, за който можех да се сетя към него момент, без да спестявам или да се самоцензурирам за каквото и да било. Физиономията на тоя главния се промени много бързо от :ranting: на :shock: разбраха, че нито съм заплаха, нито съм някакъв криминален тип, а просто бесен софийски дришльо, дето иска да си ходи. Няколко от по-младшите куки му казаха нещо на уше на тоя главния, дръпнаха се малко встрани, дойде някакъв друг младши, пита ме имам ли навигация, извадих телефона и начертах с негова помощ маршрут по който няма блокажи и тръгнахме 50+ коли вече към капитан андреево. Естествено младшия не пропусна да каже, че ме пускат с много, много условности и само с много, много сериозно предупреждение, защото ми "влизат" в положението, отдават "изцепката" ми на факта, че просто съм бил супер афектиран, но тва е било първо и последно изключение и другия път щяло да има много, много по-сериозни последствия и било силно препоръчително дори да не си помислям да правя нещо подобно занапред. И все пак ми пожела приятен път и ме покани отново да дойда в одрин.
И long story short, вече ходя по-рядко до одрин и турция, като цяло :mhihi: След въпросната случка с куките ходих още два пъти, единия път пак случката с митничарката и реално само последния път мина безпроблемно. Идната седмица мисля да ходя, обаче доста се чудя дали или, че случките ми се понасъбраха доста, да не взема да се изпусна и да направя истинска беля, че тогава вече ше си еве майката for real :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 22 Апр 2023, 12:11

Най-комичното в цялата история е колко си горд от цялата работа :)

Аз за Турция винаги се възползвам от възможността да си пътувам от Бургас през Малко Търново и да избягвам калабалъка (see what I did there). Явно е ад на другите КПП-та.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата