СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: СПАМ ТЕМА
За ботълнеците определено ги подозирам - не казвам, че мрежата е от решаващо значение
И не помня да съм писал, че очаквам да е евтино
Точно затова питам, та да не откривам топлата вода

Добре, като си харесам компоненти може пак да питам, засега мерси, не ми е спешно
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Добре, като си харесам компоненти може пак да питам, засега мерси, не ми е спешно

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:За ботълнеците определено ги подозирам - не казвам, че мрежата е от решаващо значениеИ не помня да съм писал, че очаквам да е евтино
Точно затова питам, та да не откривам топлата вода
![]()
Ботълнеци, компоненти, линукси, вмуеър-и некви… що се занимаваш с глупости ми не си купиш един нас не му забодеш дискове по желание и си ти? Аз преди няколко години строих нас и накрая си купих една кутия на qnap и некви бързи дискове закачих кутията за мрежата, сетнах един амазон глейшър бекъп и забравих че са там….
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Don_Diego написа:Аз точно засядам на тежка маса![]()
Май ще клякам с пръстена пред милото, че много добре кара Zката
Ще береш ядове ми се струва

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
alx написа:що се занимаваш с глупости ми не си купиш един нас не му забодеш дискове по желание и си ти?
Аз NAS си имам, даже имам и тема някъде назад... Та тоя NAS (с магнитни дискове), наред с домашната ми мрежа, която ми е в момента, не мисля, че се справи с това, което искам, от гледна точка на скорост.
А аз искам множество имиджи на виртуални машини (VDIs) да мога да ги пускам на различни PC-та (и други "компютри") локално, в рамките на дома, и всеки VDI да бъде потенциално ъпдейтван в реално време по време на работата на поредното "PC", докопалo се да работи с него.
Не искам конкурентен достъп до тях - когато един VDI бива "отворен" за работа от едно "PC", другите "PC"-та няма да го пипат. Това е.
Та търся що-годе някакъв приличен перформънс, като не очаквам да е като native такъв

Лето две и седемнаесто.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:Аз точно засядам на тежка маса![]()
Щом си и дал да кара Zката, пръстена не трябва да я впечатли повече от това...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Nickelback написа:в рамките на дома
Тогава за какво ти е да ги репликираш навсякъде? Пускай си ги от NAS-a (който може да е просто един стар десктоп ако не ти пука за енергийна ефективност), няма да се скръндзиш и слагаш SSD, гигабитова мрежа и какво ти трябва повече да си усложняваш живота

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Точно от NAS-а искам да ги пускам, не искам да ги репликирам, синхронизирам, мърджвам и т.н. 
Та това ми беше простият, и може би неразбран въпрос - какъв ви е опита с перформънса на така заредени (по-точно network mapped) виртуалки от NAS с по-бързичка мрежа? Поняся ли се или е досадничко?

Та това ми беше простият, и може би неразбран въпрос - какъв ви е опита с перформънса на така заредени (по-точно network mapped) виртуалки от NAS с по-бързичка мрежа? Поняся ли се или е досадничко?
Лето две и седемнаесто.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
BorislavB написа:Don_Diego написа:Аз точно засядам на тежка маса![]()
Щом си и дал да кара Zката, пръстена не трябва да я впечатли повече от това...
Аз клекнах отдавна, но моята още не може да кара бмв-то както трябва, всеки път като ходи с него някъде съм приел че има не малък шанс да му е последното ходене

Но майната му ламарини ....
Абее по повод ламарините, я дайте някоя камера която да мога да монтирам на терасата на 5-тия етаж и да снимам паркинга долу, няма таван на бюджета ще я вали дъжд искам да мога да си я гледам от телефона ( то май вече няма такива които не са wi-fi) и да се вижда все пак и нощно време ( може би с датчик за движение ама толкова далеч дали ще хваща, знам ли )
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Nickelback написа:...
А аз се чудя какви са тия чаршафи изписани по темата... Без SSD ще е много тегаво. Пряк опит за през мрежа нямам освен да ти кажа, че VM на външен диск през USB 2.0 е малко досадно, през USB 3.0 няма драма. Като сметнеш скоростта може да си направиш извод предполагам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
drifty написа:Приключих работната седмица и аз
И аз...миналият петък...

Не,че съм спрял да работя през телефона и за ден,ама поне не съм бил там физически...

- drifty
- младши ентусиаст
-
А ще наредя аз...миналият петък казах,че събота ще сменям гуми...
Жената каза,че не ми се сменят,а ми се ходи на почивка...и вярно не ми се сменяха...
Сега се прибрах...сменят ми се пак,но парите за гуми отидоха...
Та остава да ближа рани,да полирам малко машината утре ако остане време и да монтирам грила,ако намеря из гаража неръждаеми болтове с подходяща дължина...
А и други работи имам по къщата та...ще видим...
Жената каза,че не ми се сменят,а ми се ходи на почивка...и вярно не ми се сменяха...

Сега се прибрах...сменят ми се пак,но парите за гуми отидоха...
Та остава да ближа рани,да полирам малко машината утре ако остане време и да монтирам грила,ако намеря из гаража неръждаеми болтове с подходяща дължина...
А и други работи имам по къщата та...ще видим...

- drifty
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Аз мислех да мятам гумите летните, но то Великден, време за почивка...
А да и това смятах да направя...но онзи ден на Петрохан си имаше доволно сняг...