СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Готови ли ги взимате? Един колега си е сглобил такова, но си поръчва частите и си го сглоби, а каквото счупи си го принтира на 3д принтера. Мисля, че е около 2 киловата като мощност, доста понавървява 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
На живо от Прага
Наливна чешка бира Козел.....космос

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
barty написа:На живо от Прага![]()
И аз бях на караваната до нас до преди малко( и цаца вече има

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ivanski_2 написа:И аз бях на караваната до нас до преди малко( и цаца вече има) и си взех наливна пак от Прага ( не се сещам името) от бирарията до нас за вкъщи
![]()
Направо не знам кето батките как живеят без цаца с бира или картофки със сирене и бира през лятото... Или без уиски с шоколади/бонбони през цялата година.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
dhtj написа:ivanski_2 написа:И аз бях на караваната до нас до преди малко( и цаца вече има) и си взех наливна пак от Прага ( не се сещам името) от бирарията до нас за вкъщи
![]()
Направо не знам кето батките как живеят без цаца с бира или картофки със сирене и бира през лятото... Или без уиски с шоколади/бонбони през цялата година.
Да ти кажа откровенно едва ли им е зле като им липсва тази топка пред коремните си мускули която имам аз

Моят мотор ще живее на открито от другата седмица вече, препоръчайте добро покривало, това си харесах но ако някой предложи нещо по-добро ....
https://todortodorov.store/product/pokr ... -neverland
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
dhtj написа:Направо не знам кето батките как живеят без цаца с бира или картофки със сирене и бира през лятото... Или без уиски с шоколади/бонбони през цялата година.
Не съм батка ама от изброените неща само сирене употребявам и другите грам не ми липсват по всяко време от годината. И цаца бих хапвал, ама тя не се яде от сол братче, ако някъде я правят с някакви поносими количества без да горчи чак от солта кажете.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Цацата в кръчмите не горчи от солта а от гранясалото олио в което я пържат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Кетото било гадно, яденето на шоколад било гадно, не яденето пак ..... сега и цацата гадна, добре бе нещо дето да не мрънка някой че не става има ли, независимо какво 

dhtj написа:Или без уиски с шоколади/бонбони през цялата година.
Тия баш са позволени(без захар), както и по света има лоу-карб бира, която поне до скоро я нямаше в БГ, но ще дойде. Цацата и тя може да е кето, сиреньето е ясно и една порция картофи няма те бутне.
drifty написа:Готови ли ги взимате? Един колега си е сглобил такова, но си поръчва частите и си го сглоби, а каквото счупи си го принтира на 3д принтера. Мисля, че е около 2 киловата като мощност, доста понавървява
Почваш с готови, но това е само входната такса

- drifty
- младши ентусиаст
-
Имам едно, но не знам дали по това време е била "модифицирана". А и е само шаси, няма каросерия да и тежи. Иначе мисля по споен, че колегата каза, че може да стигне до около 100км/ч.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
drifty написа:Имам едно, но не знам дали по това време е била "модифицирана". А и е само шаси, няма каросерия да и тежи. Иначе мисля по споен, че колегата каза, че може да стигне до около 100км/ч.
Сигурно е Дачия...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
b_u_b_o написа:Миналата седмица ходих да закрия сезона, до Боровец, а и нагоре, сняг по пътя няма. То и отстрани е рядкост. Ако не е супер рано и да е студен асфалта не мисля, че ще ти е проблем с летните гуми. Особено щом не минаваш през Панчарево, щото там може и да заледи някой завой. Аз също обикновено ходя по магистралата и после Дупница-Самоков и пътя си е чук.
Сезона продължава

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drifty написа:...около 2 киловата като мощност, доста понавървява
Ибааааааси, тва 3кс. бре, 1/5 ли е тва? Crawler-ите и на мен ми допадат. Едно от следващите ще е нещо такова. Башърчето го имам, замислил съм някой on-road, но може би маааалко по-голямо, 1/10 например, едно дрифтче пак 1/10 или 1/16 и ще завърша комплекта с crawler за зимата

- drifty
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:drifty написа:...около 2 киловата като мощност, доста понавървява
Ибааааааси, тва 3кс. бре, 1/5 ли е тва? Crawler-ите и на мен ми допадат. Едно от следващите ще е нещо такова. Башърчето го имам, замислил съм някой on-road, но може би маааалко по-голямо, 1/10 например, едно дрифтче пак 1/10 или 1/16 и ще завърша комплекта с crawler за зимата
Нямам идея, грубо ми се види като твоето като размер. Не сме го мерили на Дино, но си понавървява