Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Криптовалути

Мнение от In_Memoriam » 13 Апр 2023, 16:42

Последното DCA го направих на 27 и сега вече мисля само да заделям кеш в случай, че пак върне до примамливи цени. Но ако не върне това ще ми е за този беър маркет.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Детайли за колата: М52B20TU

Мнение от sedd » 13 Апр 2023, 16:56

Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.
Аз смятам, че и 50% печалба в рамките на 2г на вкарани сега пари си заслужава..не знам, интересно е, че всеки има различни виждания.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Апр 2023, 16:59

vixx написа:Купувате ли в момента? На мене покупки на тия цени ми вдигат DCA-то и тоя месец не съм взимал. Абонирах се обаче за златните килчета на Тавекс и взех 2бр да видя какво е, ама там със съвсем друга идея го правя, като инвестиция в старини малко. Мисля да взимам по повече всеки месец до дъртини, или до колкото е казал оня горе.

Аз пък отново мисля да продам малко... Хубава е цената!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Апр 2023, 17:02

И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.

sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли?

Аз тия пари ги разкешвам, точно защото не смятам, че мога да предположа какво ще се случва. В момента това, което съм си намислил е да изчакам убедителен bull, и при него да започна да продавам по малко след $35к със стъпка от 10к нагоре. 35к е почти 15к над средната ми цена. Т.е., не искам да предполагам колко би могло да стигне, щото няма да го позная и няма да знам кога да продавам.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Апр 2023, 17:08

sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.
Аз смятам, че и 50% печалба в рамките на 2г на вкарани сега пари си заслужава..не знам, интересно е, че всеки има различни виждания.

И това го има, та водя вътрешен спор със себе си :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Апр 2023, 17:37

Логиката ни колега предполагам(и за другите само предполагам :mhihi: )че произлиза от позициите ни. Това, че почти всеки тука е правил ДЦА година някъде като някои по-агресивно ноември-февруари означава, че позициите в Биткойн отдавна са направени. Естествено, че смятаме отиване на цената минимум по 2 от тия нива, нооооооо...ние вече си имаме достатъчно Сатошита. Аз лично бях решил да вкарам парите, които мога да отделя за цялата 2023 най-късно март. Е, още януари ме удари фомото и ги вкарах. Тоест малко арогантно нахаках парите с които щях да правя ДЦА още известно време, но засега се оказва не лоша позиция. Не успях да уцеля баш дъното(щото не послушах жена ми, че било на 15600 някъде :ahah: )но ако имах малко повече опит щях да съм го уцелил. И то на приказки бях, понеже още от преди година аз си бях казал, че ще е ноември. :mhihi: Но едно е да ги знаеш на приказки, друго е да си го знаеш с парите. Плюс това ми изигра лоша шега, че първоначално мислената сума за ДЦА изведнъж се удвои. Тя мерака ми за БТЦ вече е да го увелича ако може двойно след тоя бул ако придам що годе на време и взема после що годе на време, но ще видим ще успея ли. :mhihi: Няма да продавам всички със сигурност. Но и да не успея да си удвоя позициите и просто да си ходълвам до 2029 поне ми е все тая ако нещата станат както допускам в малко по-скромен дори вариант. Тогава и аз мога да мисля за злато. :mhihi:
Та няма да купувам БТЦ вероятно повече или поне не много. Ще купувам шиткойни и Етер за търговия и то, понеже Етер за ходълване си имам.
Ставам шиткойнър вече. :ahah:
Абе дропне ли коня до 25 ще взема да го еВа. :mhihi:

П.п: Първо мисля юни месец да си купя пелети. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 13 Апр 2023, 18:47

sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Абсолютно си прав, аз не съм спрял с дца-то със сигурност, както казах парите все още всяка седмица си заминават към борсите и рано или късно ще се купува с тях. Просто имам усещането, че може да е на малко по-ниски нива от сегашните. Разбира се може да се лъжа и да купувам на 40К накрая :mhihi: Общо взето това което правя в момента ми се разминава с философията, да не се правя на по-умен от пазара и да си правя дца, до сега колкото пъти съм го правил все пазара ме е шамарил, та няма да се изненадам и сега да стане така. :mhihi: Иначе дца ще правя поне до нов ATH и преди 150К не мисля да почвам дца излизане, но това ще го мисля когато се случи и според макрото тогава.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Апр 2023, 19:40

vixx написа:И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.

Аз говорех за златото... Май си ме разбрал погрешно ... или пък аз теб!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Апр 2023, 20:38

Ехо, кой кани мацката от чата тука бе, да си признае веднага. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 13 Апр 2023, 21:01

ildivvy написа:
vixx написа:И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.

Аз говорех за златото... Май си ме разбрал погрешно ... или пък аз теб!

За златото подкрепям, щом имаш продавай. И аз бих.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 13 Апр 2023, 21:49

Exclusive89 написа:
Exclusive89 написа:Иначе с RIOT, вече играх няколко пъти, веднъж бях леко в ла*ната, но общо взето съм доволен :)

Да се самоцитирам, отново съм доволен от резултата, само за последните 15 дни резултатът не е никак лош :D

Riot Platforms :ok: За последната седмица 50%, със стабилен ливъридж нещата са още по-красиви :lalala:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Апр 2023, 19:58

Да не цапаме повече кризисната тема, ето какво "мисли" chatGPT за спора злато срещу биткойн(2рата половина на статията е интересна, в началото са глупости :mhihi: ):

https://ambcrypto.com/chatgpt-bitcoin-gold-prediction/

Междувременно да живеят фиатките, благодарение на които ни индексират заплатите(от време на време) спрямо инфлацията:
340955383_801204091627883_3986314350912402408_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Апр 2023, 22:46

В сайт, който се казва крипто нещо си, се пита дали криптото е по-изгодно или не от злато. :D

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Апр 2023, 23:02

По принцип щеше да си прав, дефакто става дума за чат джи по ти-то какво е казал след запитване. Който познава тоя AI знае, че все пак не става дума за нещо ангажиращо като мнение, а по-скоро интересно в някои случаи и забавно. :mhihi:
Но няма как да не се съгласим, че в последните години е по-изгодно, друг е въпроса, че има по-голям риск.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 17 Апр 2023, 23:24

И в моите очи криптото е по-изгодно от злато. Ама криптото не е злато. Едното е за да пази стойност дългосрочно, другото е за да му вземеш парите следващата година. Така, че въпроса не е крипто/злато, а крипто+злато.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата