Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Re: Криптовалути
Последното DCA го направих на 27 и сега вече мисля само да заделям кеш в случай, че пак върне до примамливи цени. Но ако не върне това ще ми е за този беър маркет.

- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.
Аз смятам, че и 50% печалба в рамките на 2г на вкарани сега пари си заслужава..не знам, интересно е, че всеки има различни виждания.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Аз смятам, че и 50% печалба в рамките на 2г на вкарани сега пари си заслужава..не знам, интересно е, че всеки има различни виждания.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
vixx написа:Купувате ли в момента? На мене покупки на тия цени ми вдигат DCA-то и тоя месец не съм взимал. Абонирах се обаче за златните килчета на Тавекс и взех 2бр да видя какво е, ама там със съвсем друга идея го правя, като инвестиция в старини малко. Мисля да взимам по повече всеки месец до дъртини, или до колкото е казал оня горе.
Аз пък отново мисля да продам малко... Хубава е цената!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.
Аз тия пари ги разкешвам, точно защото не смятам, че мога да предположа какво ще се случва. В момента това, което съм си намислил е да изчакам убедителен bull, и при него да започна да продавам по малко след $35к със стъпка от 10к нагоре. 35к е почти 15к над средната ми цена. Т.е., не искам да предполагам колко би могло да стигне, щото няма да го позная и няма да знам кога да продавам.
sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли?
Аз тия пари ги разкешвам, точно защото не смятам, че мога да предположа какво ще се случва. В момента това, което съм си намислил е да изчакам убедителен bull, и при него да започна да продавам по малко след $35к със стъпка от 10к нагоре. 35к е почти 15к над средната ми цена. Т.е., не искам да предполагам колко би могло да стигне, щото няма да го позная и няма да знам кога да продавам.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.
И това го има, та водя вътрешен спор със себе си

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Логиката ни колега предполагам(и за другите само предполагам
)че произлиза от позициите ни. Това, че почти всеки тука е правил ДЦА година някъде като някои по-агресивно ноември-февруари означава, че позициите в Биткойн отдавна са направени. Естествено, че смятаме отиване на цената минимум по 2 от тия нива, нооооооо...ние вече си имаме достатъчно Сатошита. Аз лично бях решил да вкарам парите, които мога да отделя за цялата 2023 най-късно март. Е, още януари ме удари фомото и ги вкарах. Тоест малко арогантно нахаках парите с които щях да правя ДЦА още известно време, но засега се оказва не лоша позиция. Не успях да уцеля баш дъното(щото не послушах жена ми, че било на 15600 някъде
)но ако имах малко повече опит щях да съм го уцелил. И то на приказки бях, понеже още от преди година аз си бях казал, че ще е ноември.
Но едно е да ги знаеш на приказки, друго е да си го знаеш с парите. Плюс това ми изигра лоша шега, че първоначално мислената сума за ДЦА изведнъж се удвои. Тя мерака ми за БТЦ вече е да го увелича ако може двойно след тоя бул ако придам що годе на време и взема после що годе на време, но ще видим ще успея ли.
Няма да продавам всички със сигурност. Но и да не успея да си удвоя позициите и просто да си ходълвам до 2029 поне ми е все тая ако нещата станат както допускам в малко по-скромен дори вариант. Тогава и аз мога да мисля за злато.
Та няма да купувам БТЦ вероятно повече или поне не много. Ще купувам шиткойни и Етер за търговия и то, понеже Етер за ходълване си имам.
Ставам шиткойнър вече.
Абе дропне ли коня до 25 ще взема да го еВа.
П.п: Първо мисля юни месец да си купя пелети.

Та няма да купувам БТЦ вероятно повече или поне не много. Ще купувам шиткойни и Етер за търговия и то, понеже Етер за ходълване си имам.
Ставам шиткойнър вече.

Абе дропне ли коня до 25 ще взема да го еВа.

П.п: Първо мисля юни месец да си купя пелети.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
sedd написа:Нещо не ви разбирам логиката защо спирате с дца-то на 30к. Смятате да продавате на 40к ли? Щото на следващия булрън като подмине 150к, покупките ви от 30к+ няма да са ви на достатъчно % печалба ли.
Абсолютно си прав, аз не съм спрял с дца-то със сигурност, както казах парите все още всяка седмица си заминават към борсите и рано или късно ще се купува с тях. Просто имам усещането, че може да е на малко по-ниски нива от сегашните. Разбира се може да се лъжа и да купувам на 40К накрая

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
vixx написа:И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.
Аз говорех за златото... Май си ме разбрал погрешно ... или пък аз теб!
Ex: 96' BMW318ti

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ехо, кой кани мацката от чата тука бе, да си признае веднага. 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:vixx написа:И това го мислих, ама няма гаранции, че ще слезе надолу после. Все повече се приближаваме до халвинга, а икономическата обстановка не се нормализира както би трябвало (засега). Май ми идва в повече рискът да продам сега и да се надявам да купя при евентуалния тест, който Бубо спомена.
Аз говорех за златото... Май си ме разбрал погрешно ... или пък аз теб!
За златото подкрепям, щом имаш продавай. И аз бих.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Exclusive89 написа:Exclusive89 написа:Иначе с RIOT, вече играх няколко пъти, веднъж бях леко в ла*ната, но общо взето съм доволен
Да се самоцитирам, отново съм доволен от резултата, само за последните 15 дни резултатът не е никак лош
Riot Platforms

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Да не цапаме повече кризисната тема, ето какво "мисли" chatGPT за спора злато срещу биткойн(2рата половина на статията е интересна, в началото са глупости
):
https://ambcrypto.com/chatgpt-bitcoin-gold-prediction/
Междувременно да живеят фиатките, благодарение на които ни индексират заплатите(от време на време) спрямо инфлацията:

https://ambcrypto.com/chatgpt-bitcoin-gold-prediction/
Междувременно да живеят фиатките, благодарение на които ни индексират заплатите(от време на време) спрямо инфлацията:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В сайт, който се казва крипто нещо си, се пита дали криптото е по-изгодно или не от злато. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
По принцип щеше да си прав, дефакто става дума за чат джи по ти-то какво е казал след запитване. Който познава тоя AI знае, че все пак не става дума за нещо ангажиращо като мнение, а по-скоро интересно в някои случаи и забавно. 
Но няма как да не се съгласим, че в последните години е по-изгодно, друг е въпроса, че има по-голям риск.

Но няма как да не се съгласим, че в последните години е по-изгодно, друг е въпроса, че има по-голям риск.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
И в моите очи криптото е по-изгодно от злато. Ама криптото не е злато. Едното е за да пази стойност дългосрочно, другото е за да му вземеш парите следващата година. Така, че въпроса не е крипто/злато, а крипто+злато.