СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:Абе тия дето продават каишки за Apple watch не познават парите…200+ за що годе прилична каишка е пладнешки обир![]()
Че то това е скъпото в крайния продукт

Don_Diego написа:То тука е скрит Дачия форум…във всяка тема за нова кола рано или късно се стига до предложение за Дачия![]()
Абе тия дето продават каишки за Apple watch не познават парите…200+ за що годе прилична каишка е пладнешки обир![]()
Всичко хубаво в родината е доста по- скъпо от в останалия свят. Няма да коментирам защо, но факт.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами това е защото в усато на никой не му пука какъв ти е телефона или ако го забележи случайно то е по съвсем други от първичните тука. Значи каишка, маишка, калъфче, друго е да има ябълка на него.
Гледам някои си слагат такива лъскави ябълки на калъфите, явно негърска мода ще има скоро. Добре, че подобната с Жантите и фолиата на колите отмина.
Абе вярно забелязвам напоследък тенденция и по някои тукашни курници да има Инстаграм профили.
Някой беше споменал из форума.

Абе вярно забелязвам напоследък тенденция и по някои тукашни курници да има Инстаграм профили.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз го бях отбелязал това с инстаграм профилите
А за каишките - то има евтини, има и скъпи ама и двете ги няма налични
А тези скъпите с няколко изключения не се различават по нищо освен марката с евтините

А за каишките - то има евтини, има и скъпи ама и двете ги няма налични

А тези скъпите с няколко изключения не се различават по нищо освен марката с евтините
Don_Diego написа:Аз го бях отбелязал това с инстаграм профилите![]()
А за каишките - то има евтини, има и скъпи ама и двете ги няма налични![]()
ти обаче определено си по- мъж от мене.. аз понеже съм изтъкан от комплекси и нито в з4 ще ме видиш, нито с айчасовник... комплексар шибан съм си и така...

всъщност сетих се за едно нещо дето не компенсирам с него - много си падам по сиг п365 и го намирам за идеалния за носене като трябва... а го водят микро пищовче.. та не всяка надежда е загубена...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз 6 години карах пунто на цената на което сестра ми си купи диван тогава. 
Алтернативата беше да дам още 400лв отгоре и да направя Е30ката на газ, а си купих фиат 1.1 с газ.
100К км имам с тази кола и съм водил малката от както се роди къде ли не за без пари тогава.
Та от едни комплекси как така е30ка на газ... ей на къде отидох...

Алтернативата беше да дам още 400лв отгоре и да направя Е30ката на газ, а си купих фиат 1.1 с газ.

100К км имам с тази кола и съм водил малката от както се роди къде ли не за без пари тогава.
Та от едни комплекси как така е30ка на газ... ей на къде отидох...

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:Don_Diego написа:Аз го бях отбелязал това с инстаграм профилите![]()
А за каишките - то има евтини, има и скъпи ама и двете ги няма налични![]()
ти обаче определено си по- мъж от мене.. аз понеже съм изтъкан от комплекси и нито в з4 ще ме видиш, нито с айчасовник... комплексар шибан съм си и така...![]()
всъщност сетих се за едно нещо дето не компенсирам с него - много си падам по сиг п365 и го намирам за идеалния за носене като трябва... а го водят микро пищовче.. та не всяка надежда е загубена...
'ич ми не е какво мислят и говорят за мен, важното е като се обърна да мълчат

Ай часовника е подарък от милото...искам-неискам трябва да го нося

Предвид безбройните модофикации дето може да си направиш - за ежедневен часовник става, но никога няма да замести хубавите часовници, които имам

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:всъщност сетих се за едно нещо дето не компенсирам с него - много си падам по сиг п365 и го намирам за идеалния за носене като трябва...
То оставаше S&W 500 да си носиш на кръста... шериф Рей Оуенс

dhtj написа:alx написа:всъщност сетих се за едно нещо дето не компенсирам с него - много си падам по сиг п365 и го намирам за идеалния за носене като трябва...
То оставаше S&W 500 да си носиш на кръста... шериф Рей Оуенс
Пробвах. Ама като го мушна в гащите и и пишока се заглавя в цевта и много болезнено

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:Пробвах. Ама като го мушна в гащите и и пишока се заглавя в цевта и много болезнено
Фен съм ти вече

Трудно ли се стреля с тая пушка, чупи ли китки и носове

И можеш ли като бате Арни да гърмиш с една ръка?

Ми… зависи. Въпрос на техника и сила… и не е като да ги нямам та н мене не ми е проблем стрелбата с една ръка. А и много зависи с каква муниция стреляш. Един куршум 350 грейна не е като един 600-700 грейна който ако не знаеш как да го държиш ще ти строши китките или най- малкото ще те удари по главата… Заряда също много зависи- може да варира в големи граници… също зависи от дължината на цевта и дали е компенсирана… този които го снимах е със 8.5 инча цев (най- дългата) и с вграден компенсатор. Това е най “спокойния”… но примерно тази платформа ама с 3.5 инча цев без компенсатор е стриктно за мазохисти дори с 350 грейна куршум.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Огнестрелно ли ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не е проблемът ние дали бихме носили, а кои други бихме искали да носят. 

In God we trust, all others we track.