СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Един колега кара 330и на газ и си е бая доволен.
На мен ми е тясно там,та не ги гледам...
Но последно време гледам много евтин дубайски внос на американки излезе и...що пък не един чарджър,камаро или мустанг...
Останаха си прости и здрави коли като цяло на фона на всичкото европейски бълвоч...
На мен ми е тясно там,та не ги гледам...
Но последно време гледам много евтин дубайски внос на американки излезе и...що пък не един чарджър,камаро или мустанг...
Останаха си прости и здрави коли като цяло на фона на всичкото европейски бълвоч...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Останаха ли си? До коя година това и за всички двигатели ли говориш или?
Значи това Мустанг Екобуст като го чуеш и бягаш с 200, пък някой може да ти го хвали колко е...здрав.
П.п: Не всички двигатели от 330и стават на газ, както и не всички от 530и при Е60!
Да не се охълца някой, че съм виждал разби да си купуват и после айде мъките. Мъки защото са я купили с ясната цел газифициране, иначе нищо им няма на колите.

Значи това Мустанг Екобуст като го чуеш и бягаш с 200, пък някой може да ти го хвали колко е...здрав.

П.п: Не всички двигатели от 330и стават на газ, както и не всички от 530и при Е60!

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Бях мярнал навремето един лаф, някъде из раздел Страхотни истории мисля беше - БМВ на газ е като айфон на ваучер 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В София къде правят тънки пици на дървени въглища?
Напоследък изгубих дирите на добрите пицарии.
Може би Виктория?
Може би Виктория?

- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
barty написа:В София къде правят тънки пици на дървени въглища?
Може би Виктория?
Franco's pizza

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Там мисля е на газ пещта, но наистина са им топ пиците.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Виждал съм, но няма хубави пици в София
Франкоса е отврат вече, от как разшириха бизнеса и направиха нови локации са само надолу според мен. Последно в тази до Витошка имаше хлебарки по масата като седнахме…е не седнахме де, веднага избягахме с 200
. В тази в Дианабад една пица я връщам три пъти, че са я препекли - четири пъти ми носят нов въглен…силна била пещта
Преди няколко седмици ходихме с приятели в Ла Тера…по-безвкусна пица не бях ял

Франкоса е отврат вече, от как разшириха бизнеса и направиха нови локации са само надолу според мен. Последно в тази до Витошка имаше хлебарки по масата като седнахме…е не седнахме де, веднага избягахме с 200

Преди няколко седмици ходихме с приятели в Ла Тера…по-безвкусна пица не бях ял
Виктория и Мис Каприз биват
На Франкос като че ли пицарията на Орлов мост е най-читавата, но като цяло навсякъде има какво да се желае

На Франкос като че ли пицарията на Орлов мост е най-читавата, но като цяло навсякъде има какво да се желае
Спамъри, получих снимки от пещерата на Аладин. Щял да си тунингова килимчето 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Добро утро ставайте .....
Абе нали сме форума на $ $$$ $$$, няма как някой от вас да няма 5-6 свободни гаража в Бояна и да ми даде единият под наем че се местя там та да държа в двора бмв-то, а за късмет държах гараж на същата улица която се местя, който продадох малко преди войната
Абе нали сме форума на $ $$$ $$$, няма как някой от вас да няма 5-6 свободни гаража в Бояна и да ми даде единият под наем че се местя там та да държа в двора бмв-то, а за късмет държах гараж на същата улица която се местя, който продадох малко преди войната

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Виктория за пица е абсурд. Ебаси прехвалените пици за 20+ лева
В Младост, на Малинов, срещу Билла хотела - отдолу в ресторанта един италианец прави. В Ринг мол също има хубави. Във Франко също са хубави, но такава случка с хлебарки за втори път чувам 

Don_Diego написа:Виждал съм, но няма хубави пици в София![]()
da Bono на Дойран са топ и моя фаворит, най-доброто куатро формаджи в София според мен. Техните пици са с малко по-дебело тесто и печени на фурна.
А тънка пица на дърва - на гърба на централата на Уникредит има една малка пицария, Olio d'oliva. Пиците им са феноменални. Уикенда без резервация няма да стане.
И на двете места продуктите за пиците са внос от Италия, може би това е разковничето.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Последна промяна smamf на 11 Апр 2023, 11:06, променена общо 1 път
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Миналият уикенд сядах за първи път в Бричоле на А.Кънчев. Препоръчвам с две ръце пиците. Иначе и аз бях фен на Франкос, но наистина като се разшириха падна качеството