СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Има китайска предна и май задна шелби броня, най-малко. Ако е американка и била до скоро тук, задължително и гледаш карфакса.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
carmanf1 написа:Колеги я дайте мнение за това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rxrsxw
Или да търся от Америка, Канада да си докарвам?
ПС. Джантите са ясни, че ще ги махна на момента при евентуална сделка.
Щатите или канада няма смисъл, хубавите екземпляри са си скъпи, а рисковете и чакането са за твоя сметка, не си струва. Из немско и европа е пълно с идентични коли на абсолютно същите пари. Само я гледаш да е регистрирана т.е. с минат ТЮВ, а не маркирана за експорт. От България не бих си взел употребявана кола за повече от 20к лв.....даже и тва е много, ама карай
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И на мен да ми слабост американците и мустанга в частност, но на мен ми допадат по-стария модел - 2007-2008.
Не разбирам само защо такава играчка се търси автоматик обаче?

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Като видях, че е автомат веднага за теб се сетихdrifty написа:И на мен да ми слабост американците и мустанга в частност, но на мен ми допадат по-стария модел - 2007-2008.

пс:за Мустанг и аз ппц бих предпочел ръчката сякаш
drifty написа:И на мен да ми слабост американците и мустанга в частност, но на мен ми допадат по-стария модел - 2007-2008.
Дискутирания е доста прилична модерна спортна кола, предния е лайно. Ръчка е по-фън, автомата сигурно по-бърз. Цената ми се вижда много висока, при положение, че толкова е била чисто нова в щатите 2016та...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Spunky написа:ivanski_2 написа:Каква е тайната? ЕЙ богу опитвам се, и до 10 броя и към небето гледам ( да няма визуален контакт ), но просто когато се почувствам застрашен пряко, аз и живота ми откачам направо....сигурно с годините ще ми мине....
Не става с броене, не става от веднъж. Трябва да си развиеш емоционалния интелект, да разбереш сигналите на тялото и на какво се дължат. Почваш със свалянето на базовия стрес и тревожност. Ако спането не е бетон(по едно и също време да ставаш без часовник), почваш от там. Ако пиеш - намаляваш силно или спираш. Ако пиеш кафе, то спри по обяд. Тренировки, разходки, диета са ясни. Ако или след като това е на лице и имаш още тревожност, трябва да идентифицираш от къде е(работа, хора около теб, жена) и да го решиш. Ако отлагаш някакви проблеми или задачи - реши ги. И помни тия две неща:
- ядосването на някой, си е проблем в твоя телевизор. Не можеш да промениш какво ти се случва, можеш да промениш как реагираш
- всеки си е в неговия свят, с неговите проблеми и неговите реакции на тях
Оти да се косим, като че ми мине?
Имаш право !
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
ivanski_2 написа:Spunky написа:....Ако пиеш - намаляваш силно или спираш....
Имаш право !
Това са първите признаци на одъртяването. Спираш да се връзваш на глупости, започваш да гледаш с други очи на ставащото около теб, започваш да търсиш начини, да не се ядосваш ... После откриваш, че няма да можеш да промениш Света и просто го оставяш да прави каквото си иска ...
След това идват докторите и започват. "Спирай с пиенето, спирай с цигарите, леко секса, защото сърцето...". И накрая си купуваш самобръсначка, защото от всички мъжки удоволствия ти е останало само бръсненето
Майтап, да не ме налазите сега
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Дайте някой апп за ксайоми с който мога да вържа техния кантар и walking pad-a им търсих 30 минути и нищо ...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
carmanf1 написа:Колеги я дайте мнение за това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rxrsxw
Или да търся от Америка, Канада да си докарвам?
ПС. Джантите са ясни, че ще ги махна на момента при евентуална сделка.
Ако ти се чака 5-6 месеца от покупката до вкарването на пътя на леко ударен автомобил - за тези пари можеш да си вземеш и по-добро, или поне ще имаш по-голям избор. За тази най-добрата проверка, кяото можеш да направиш е да видиш карфакс-а й по VIN номера. От там ще се изяснят нещата и ще даде насока на следващата стъпка

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Та по темата за тези тримата (или колкото са там) , дето ги разнясят по новините.
На тези това им беше целта, да станат по-популярни и изневиделица получиха още по-голямо внимание , което за тях е супер!
Вероятно присъдите или ще са , че няма доказателство за извършено престъпление или някаква глоба и евентуално пробация.
Но това е търсеният ефект, каналите им или там, където се появяват ще се увеличи посещенията, ще направят така наречената "монетизация" на постъпките си.
С две думи, ще получат повече, много повече от това, което са дали и целта, "скандала" който търсят ще са постигнали на 1 милион процента.
Върти ми се в главата идея за книга.
За сега съм измислил само заглавието и за момента е :
"Силата на малкият човек, или защо в социалните мрежи е пълно с тъпанари"
Разбира се, това е работно заглавие, предстои да го изгладя и да го направя "полит-коректно".
На тези това им беше целта, да станат по-популярни и изневиделица получиха още по-голямо внимание , което за тях е супер!
Вероятно присъдите или ще са , че няма доказателство за извършено престъпление или някаква глоба и евентуално пробация.
Но това е търсеният ефект, каналите им или там, където се появяват ще се увеличи посещенията, ще направят така наречената "монетизация" на постъпките си.
С две думи, ще получат повече, много повече от това, което са дали и целта, "скандала" който търсят ще са постигнали на 1 милион процента.
Върти ми се в главата идея за книга.
За сега съм измислил само заглавието и за момента е :
"Силата на малкият човек, или защо в социалните мрежи е пълно с тъпанари"
Разбира се, това е работно заглавие, предстои да го изгладя и да го направя "полит-коректно".
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
ivanski_2 написа:Дайте някой апп за ксайоми с който мога да вържа техния кантар и walking pad-a им търсих 30 минути и нищо ...
zepp life се казва приложението.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
СПАМ ТЕМА
empar написа:ivanski_2 написа:Дайте някой апп за ксайоми с който мога да вържа техния кантар и walking pad-a им търсих 30 минути и нищо ...
zepp life се казва приложението.
Няма как да вържа тук пада

Ивайло, няма го за айос
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Не разбирам само защо такава играчка се търси автоматик обаче?
Щото е мазало със скоростите при тези мустанги. Преди фейса са 6 ръчни или 6 автоматични, и двете зле, но все пак ръчката е за предпочитане, щото проблема се лекува сравнително лесно с нов афтърмаркет съединител. Ако ще е автомат трябва да е след фейса 2018 и нагоре. Там вече е 10 степенен автомат, но пък койота става с директна спринцовка....с всичките му предимства и недостатъци...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ivanski няма начин да вържеш IOS с андроид машина еле па Шаоми пътека или фитнес гривна .