СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 06 Апр 2023, 11:28

Прав си! Бъркаш, защото не ме познаваш! Винаги подхождам с нормално и човешко отношение, както писах по-горе! Въпроса е, че тези хора явно са натрупали нещо в себе си (може би заради работата си с другата част от хората) и почти не им се вярва, когато някой подходи 'човешки' (пиша го като обобщение на това, което всички включваме в думата) ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 06 Апр 2023, 11:46

Казах, че е предположение. Нищо лично! Не се познаваме! И това е вярно, че ако преди теб на опашката единия е бил примат, а после ромка си е платила услуга с вмирисана на потна цица пара и се получава, че после ти има плащаш цената, което не е редно, но..... Затова аз винаги подхождам с усмивка и уважение, пък каквото дойде

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 06 Апр 2023, 12:11

Като стана дума за администрация да споделя пресен опит с РЗОК, на колегите с малки деца от София може да им е полезно. Трябваше да извадя на моето здравна книжка, от тия сините, че зъболекарката много държеше да има такава (подозирам ще се пробва да точи от здравната каса, ама да видим). Та отивам в офиса на РЗОК на ул.Енос в най-големия дъжд онзи ден, щото като типичен българин чаках да стане последния момент :mhihi: Посреща ме охраната на вратата, Добър ден, знаете ли за какво сте дошли?, на което аз леко зачуден отговарям утвърдително ... и си мисля Тоя пък какво ме пита, много ясно, че знам за какво съм отишъл. Заповядайте тогава да си вземете билетче от машината. Гледам аз на екрана и моето нещо го няма, затова натискам Комплексно обслужване с идеята, че щом е комплексно значи е за всичко останало. Чакам 5-6 минути, идва ми реда и отивам на съответното гише, сядам, поздравявам, казвам за какво съм и жената отсреща с огромно учудване ме изгледа и каза, че това не било при нея. Извиних се, че съм я притеснил и попитах дали случайно може да ме упъти към правилното гише, на което с още по-учуден поглед ми казва, че няма представа. Ставам да си ходя и в тоя момент някъде отзад друга леля се провиква Вие за какво сте? Казвам си пак, тя ме пита Ама охраната не ви ли каза къде се вадят здравните книжки? Ами не, отговарям аз, като тактично премълчах, че не съм го и питал, за да не изляза аз виновен :lol: И онази изстрелва "6753". Аз гледам тъпо и неразбиращо, тя пак повтаря "6753!". Пак тъпа усмивка и вдигане на рамене от моя страна и вече наистина искам да си ходя, щото цялостно се чувствам, че съм попаднал на грешното място. Онази се смили явно и реши да употреби малко повече думи - Отвън има два телефона на масата, обаждате се на 6753 и кажете, че искате здравна книжка. Вече просветлен благодарих на лелята сърдечно, излязох, звъннах, отсреща само ме питаха за ЕГН и дали нося акт за раждане и ми казаха да се качвам в стая 406 да взема документа. Докато се кача вече служителката беше излязла да ме пресрещне и да ми я даде. Не знам как останах толкова спокоен и културен през цялото време, предполагам защото докато чаках се нагледах на болни хора, инвалиди, една жена дори ѝ прилоша и я свестяваха, та през повечето време си мислех Добре че съм дошъл за някакъв безмислен документ, а не да моля да ми отпуснат милостиня да се лекувам.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 06 Апр 2023, 12:58

ceco_kd написа:Казах, че е предположение. Нищо лично! Не се познаваме! И това е вярно, че ако преди теб на опашката единия е бил примат, а после ромка си е платила услуга с вмирисана на потна цица пара и се получава, че после ти има плащаш цената, което не е редно, но..... Затова аз винаги подхождам с усмивка и уважение, пък каквото дойде

Ето :ok: ! Сега вече говорим на един език :bchug: !

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Апр 2023, 14:39

ivanski_2 написа:
ceco_kd написа:
alx написа:......

ако го даваш по- спокойно- шансовете ти за екцесии на пътя са по- малко...

И аз съм убеден и твърдя същото! Сега, че има изключения от всяко правило и това е така...,винаги можеш да попаднеш на някой, който дори да се мъчиш всячески да му избегнеш опитите за спор, това да не е възможно. Но шанса значително намалява, ако си спокоен и подминаваш опитите за създаване на конфликт. Така, че колкото по-добър е човек с останалите, толкова и те би трябвало да са по-добри....

Каква е тайната? ЕЙ богу опитвам се, и до 10 броя и към небето гледам ( да няма визуален контакт ), но просто когато се почувствам застрашен пряко, аз и живота ми откачам направо....сигурно с годините ще ми мине....

тайната е много проста и сам стигнах до нея преди доста години- трябва да гледаш на тези хора "отгоре" и с манталитета "тоз накъдето се е забързал аз вече съм бил там, направил съм това за което съм отишъл, върнал съм се и съм забравил".... като си го набиеш в главата и... някой като те засече само ще се усмихваш ларж. работи като караш стара ръждива астра и с63 амг- разлики няма. всичко е въпрос на светоусещане.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 06 Апр 2023, 14:50

alx написа:.......

Това само, че с други думи казано е мисленето на баща ми. И той му се случват ситуации, но по една на 5 години. При мен да речем по една на месец, което означава че имам върху какво да поработя още. Намалих скоростта си, пресмятам си пътуването с еди си колко минути аванс, дъщеря ми ми подари една кръгла усмивчица, която залепих върху логото БМВ на волана си. Първо на е36-та, сега и на е83-та и ето че ситуациите са драстично по-малко от преди и то в пъти. А като стане нещо гледам да си го изместя в другия крачол независимо дали виновника ще махне да ми се извини или не....АЛХ е прав в мнението си, просто човек трябва да надрастне ситуациите и те стават незначителни като брой и като качество, че да им обърне човек внимание!

П.С. на аватара ми ако се вижда е именно волана на е36-та.

Последна промяна ceco_kd на 06 Апр 2023, 14:54, променена общо 1 път
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Апр 2023, 14:52

alx написа:тайната е много проста и сам стигнах до нея преди доста години- трябва да гледаш на тези хора "отгоре" и с манталитета "тоз накъдето се е забързал аз вече съм бил там, направил съм това за което съм отишъл, върнал съм се и съм забравил".... като си го набиеш в главата и... някой като те засече само ще се усмихваш ларж. работи като караш стара ръждива астра и с63 амг- разлики няма. всичко е въпрос на светоусещане.

Някой от по-рядко пишещите във форума имаше в подписа си нещо подобно за бързащите сутрин, че не са мандръсали снощи и за това са нервни. :mhihi:
Аз също гледам тотално отгоре на бързащите и нарпаво ги съжалявам на моменти, но такова ми е ежедневието, че нииииикога не ми се налага за бързам за нищо. Не само с колата, а изобщо. Всичко е въпрос на правилно планиране!
"Бързам" за кеф, но доста умерено и в редките случаи, когато съм сам на планински път. Останалото е чисто безумие, което дори не води до по-бързо пристигане, ама върви им го обясни!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Апр 2023, 15:02

ceco_kd написа:
alx написа:.......

Това само, че с други думи казано е мисленето на баща ми. И той му се случват ситуации, но по една на 5 години. При мен да речем по една на месец, което означава че имам върху какво да поработя още. Намалих скоростта си, пресмятам си пътуването с еди си колко минути аванс, дъщеря ми ми подари една кръгла усмивчица, която залепих върху логото БМВ на волана си. Първо на е36-та, сега и на е83-та и ето че ситуациите са драстично по-малко от преди и то в пъти. А като стане нещо гледам да си го изместя в другия крачол независимо дали виновника ще махне да ми се извини или не....АЛХ е прав в мнението си, просто човек трябва да надрастне ситуациите и те стават незначителни като брой и като качество, че да им обърне човек внимание!

П.С. на аватара ми ако се вижда е именно волана на е36-та.

ми... аз съвсем честно не помня кога за последен път съм бил в ситуация където е трябвало да взимам крути мерки да не стане сакатлък- карам много скучно и не обръщам внимание на никого общо взето. гледам няколко секунди напред във времето и като видя, че се готви някаква пътна салата - отстъпвам и давам място на майстор готвача да бяга напред - където вече аз съм бил както писах по-горе. това да се разпсувам и да жестикулирам - не ми се с случвало с години.

и така. работиш върху себе си- дишаш дълбоко, гледаш отгоре и не се сещаш за комплексите си и... всичко си идва на мястото.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Апр 2023, 18:58

Колеги я дайте мнение за това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rxrsxw

Или да търся от Америка, Канада да си докарвам?

ПС. Джантите са ясни, че ще ги махна на момента при евентуална сделка.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Апр 2023, 19:01

Ти питай за колко ще ти докарат приблизително от САЩ и Канада, пък после правиш сметка дали ти се чака 2-3 месеца. Мисля си, че бая по-евтино излизат от там. Супер кола си си харесал :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Апр 2023, 19:34

ivanski_2 написа:Каква е тайната? ЕЙ богу опитвам се, и до 10 броя и към небето гледам ( да няма визуален контакт ), но просто когато се почувствам застрашен пряко, аз и живота ми откачам направо....сигурно с годините ще ми мине....

Не става с броене, не става от веднъж. Трябва да си развиеш емоционалния интелект, да разбереш сигналите на тялото и на какво се дължат. Почваш със свалянето на базовия стрес и тревожност. Ако спането не е бетон(по едно и също време да ставаш без часовник), почваш от там. Ако пиеш - намаляваш силно или спираш. Ако пиеш кафе, то спри по обяд. Тренировки, разходки, диета са ясни. Ако или след като това е на лице и имаш още тревожност, трябва да идентифицираш от къде е(работа, хора около теб, жена) и да го решиш. Ако отлагаш някакви проблеми или задачи - реши ги. И помни тия две неща:

- ядосването на някой, си е проблем в твоя телевизор. Не можеш да промениш какво ти се случва, можеш да промениш как реагираш
- всеки си е в неговия свят, с неговите проблеми и неговите реакции на тях

Оти да се косим, като че ми мине?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Апр 2023, 19:43

carmanf1 написа:Колеги я дайте мнение за това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rxrsxw

Удрян или поне добре подпрян е бил отпред…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 06 Апр 2023, 20:13

Това с бързането също си има 'рецепта' - Ако бързаш да стигнеш някъде на време, просто тръгни по-рано :yes: ! Съгласен съм и с мнението за 'базовия стрес' ! Страшно нещо е... Обърква много неща!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Апр 2023, 20:46

alx написа:
carmanf1 написа:Колеги я дайте мнение за това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=rxrsxw

Удрян или поне добре подпрян е бил отпред…

Дай ми малко жокери де, какво и къде да гледам, да се науча и аз.

Как го разбра? Наистина, дай съвет какво да гледам. Да се науча на тия американки.

Че са ми страст, ама хич не им разбирам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Апр 2023, 21:00

Удряна друг път , просто те гъбарка че не е нова колата както бъзикаше и Дон Диего за колата на милото че била евтина :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата