СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Може да крадът пури от мострите , виж чеченеца е продал вече 2 комплекта мостри от тия ножове 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Колеги я кажете как ви се струва 500 лв, за дамско подстригване с боядисване?
Снощи бяхме излезли с компания и “моята” приятелка с още една си говорят за тва. И аз така
Викам им, ама тва с оправяне ли е или и някви други екстри включва
Никви глупости не включвало, тва била нормалната цена за качествено боядисване, с не знам си кви бои там
Казах им, че са чисто откачени и луди. Ама в прав текст. Едната се засегна
Било фул макс при тоя със записване след седмици. Откачени хора майна, честно
Щяли да ми запазят и на мен час, да съм видел какво означава качествено подстригване.
Мъжкото било 50 кинта.
аз плащам 12 тук в квартала и си мислех, че е много
Викам хубаво, аре да го видя тоя гей, ама вие плащате. Съгласиха се, те плащат.
Та, ще отида да го видя, ама с камък в джоба за всеки случай
Снощи бяхме излезли с компания и “моята” приятелка с още една си говорят за тва. И аз така
Викам им, ама тва с оправяне ли е или и някви други екстри включва
Никви глупости не включвало, тва била нормалната цена за качествено боядисване, с не знам си кви бои там
Казах им, че са чисто откачени и луди. Ама в прав текст. Едната се засегна
Било фул макс при тоя със записване след седмици. Откачени хора майна, честно
Щяли да ми запазят и на мен час, да съм видел какво означава качествено подстригване.
Мъжкото било 50 кинта.
Викам хубаво, аре да го видя тоя гей, ама вие плащате. Съгласиха се, те плащат.
Та, ще отида да го видя, ама с камък в джоба за всеки случай
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Един приятел щеше да гони неговата от вкъщи задето платила 250 за боя, стригане и прическа
После се оказа, че я били натоварили в салона, че сме приятели със собственичката на веригата и такава цена почти било невъзможно да стигнат
Всякакви луди има, лъжат се хората по хубава реклама и лъскав салон и плащат като побъркани
Аз за стригане и измиване давам 25 с доволен бакшиш на един дядо
После се оказа, че я били натоварили в салона, че сме приятели със собственичката на веригата и такава цена почти било невъзможно да стигнат
Всякакви луди има, лъжат се хората по хубава реклама и лъскав салон и плащат като побъркани
Аз за стригане и измиване давам 25 с доволен бакшиш на един дядо
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Може би на 6 или 7лв беше за най-обикновено късо, когато реших, че е твърде много и то винаги трябваше да чакам, в кварталната, когато си купих за 25лв една машинка на 220В от Метро (Филипс) преди няколко години... Подстригваме се с баща ми на терасата! Колкото - толкова! Поне е в удобно за нас време..., ако не друго!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Абе Джордане, хубаво, ама няма дата за доставка, та пише 4.08 доставка, плюс 16.80 за ножовете и пак съм 20.88, напред съм.
Колега, тоя не беше с Е60, Астра Н със старозагорски номер. Той ми викаше колкото дам и искаше 20 лв. на езика ми беше 10 давам, ама той така се молеше завалията...
Не ми приличаше на мангал, говореше руски бе, кой манго говори руски?
В смисъл той пак мангал ми изглеждаше, ама не български, тамън чеченец.
Другият път ще го тормозя като дойде.
П.п: Абе аз какво съм ревнал за тия 20 лв. какви са тия 250-500 за...и те не знаят за какво?
Жената преди 2 години даваше по 40 кинта за подстригване, боядисване и изсушаване. И това беше нейна цена, а имаше и по-скъпи салони, обаче и тоя се водеше хубав. Но понеже русото се боядисва макс през две седмици...та така. Сега си се подстригва доста добре и сама, боядисва се сама също с хубави професионални бои и т.н. ама парите предпочита да ги дава за други неща.
Една нейна приятелка се чудех преди време защо от София като дойде тука да живее си ходеше веднъж седмично за да си изпълнява часовете за фризьор там, клиентките и я чакаха, а то какво било. Ще емигрирам там май, жената си е супер фризьор, а като ви слушам какъв глад има за бакшиши, гладни няма да умрем.
Вярно напоследък тука салоните станаха в пъти повече от банките, офисите за бързи кредити, аптеките и кафетата, а мислех, че това е невъзможно. Не знам от къде ги вземат тия пари хората за толкова много глупости. Всяка втора стана фризьорка и маникюристка.
Колега, тоя не беше с Е60, Астра Н със старозагорски номер. Той ми викаше колкото дам и искаше 20 лв. на езика ми беше 10 давам, ама той така се молеше завалията...
Другият път ще го тормозя като дойде.
П.п: Абе аз какво съм ревнал за тия 20 лв. какви са тия 250-500 за...и те не знаят за какво?
Жената преди 2 години даваше по 40 кинта за подстригване, боядисване и изсушаване. И това беше нейна цена, а имаше и по-скъпи салони, обаче и тоя се водеше хубав. Но понеже русото се боядисва макс през две седмици...та така. Сега си се подстригва доста добре и сама, боядисва се сама също с хубави професионални бои и т.н. ама парите предпочита да ги дава за други неща.
Една нейна приятелка се чудех преди време защо от София като дойде тука да живее си ходеше веднъж седмично за да си изпълнява часовете за фризьор там, клиентките и я чакаха, а то какво било. Ще емигрирам там май, жената си е супер фризьор, а като ви слушам какъв глад има за бакшиши, гладни няма да умрем.
Вярно напоследък тука салоните станаха в пъти повече от банките, офисите за бързи кредити, аптеките и кафетата, а мислех, че това е невъзможно. Не знам от къде ги вземат тия пари хората за толкова много глупости. Всяка втора стана фризьорка и маникюристка.
Последна промяна Top Gun Maverick на 02 Апр 2023, 19:30, променена общо 3 пъти
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
OKАбе Джордане, хубаво, ама няма дата за доставка, та пише 4.08 доставка, плюс 16.80 за ножовете и пак съм 20.88, напред съм.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Днес пак хванах хубаво време следобеда. Сутринта беше доста ветровито и студено и щях да го пиша дъждовен и да отметна нещо у дома като задачка, но към 2 вятъра утихна, та се пуснах до къщата да продължа с гаража, каквото не успях вчера да подредя. Имах 7 рафта с инструменти, препарати, бои, шкурки, разклонители, маркучи и т.н да подредя и почистя, справих се с 4, но станаха супер, като аптека, останалите 3 ще са бързи, че там са основно инструменти в кашони, куфари с инструменти и маркучи за въздух + разклонители, докато на горните имаше всякакви дребни неща от флакони с боя, brake cleaner и други от тоя род до шкурки, инструменти единични - клещи, ножици, телени четки и т.н, които си отнеха време да ги забърша от праха, натрупал се през зимата.
Вечерта направих една 7км разходка и една лека тренировка и съм щастлив.
Вечерта направих една 7км разходка и една лека тренировка и съм щастлив.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Top Gun Maverick написа:Вярно напоследък тука салоните станаха в пъти повече от банките, офисите за бързи кредити, аптеките и кафетата, а мислех, че това е невъзможно. Не знам от къде ги вземат тия пари хората за толкова много глупости. Всяка втора стана фризьорка и маникюристка.
Хора за стригане винаги ще има (в буквален и в преносен смисъл)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Абе вярно и тук в Русето много салони за красота има.... Ама като има явно клиентела така ще е. Една приятелка на жена ми и тя...дала 250 лв. за подстригване и боя. Изгорили и косата обаче, че жена ми я пратила при една дето я знае и тя за 120 лв. я боядисала....и приятелката ѝ доволна, че и евтино било. Пък аз се чудя как да дам 120 лв. за накладки и накрая давам 70 лв., защото и с такива дето не са с надпис БМВ пак ще спира... Абе това "жената" няма ограничител ми се струва. Аз се стрига от точно 20 години вече сам пред огледалото....ма къде са ми спестените пари 
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Карам бавно! Стигам Бързо!
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
ceco_kd написа:Абе вярно и тук в Русето много салони за красота има.... Ама като има явно клиентела така ще е. Една приятелка на жена ми и тя...дала 250 лв. за подстригване и боя. Изгорили и косата обаче, че жена ми я пратила при една дето я знае и тя за 120 лв. я боядисала....и приятелката ѝ доволна, че и евтино било. Пък аз се чудя как да дам 120 лв. за накладки и накрая давам 70 лв., защото и с такива дето не са с надпис БМВ пак ще спира... Абе това "жената" няма ограничител ми се струва. Аз се стрига от точно 20 години вече сам пред огледалото....ма къде са ми спестените пари
Спестените ти пари са за накладки, а тя като не трябва да купува накладки дава по сума ти и пари за прическа
От над 10г се подстригвам при една жена започнах на 3лв. в момента съм на 6лв - доволен.

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Честито Дрътио!....
Голем да ти порастне...на лихва депозита!....
И най-вече жив и здрав.

Голем да ти порастне...на лихва депозита!....
И най-вече жив и здрав.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Хм,хм...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ааа Повер, чистито ... жив и здрав