Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
Убавец си ти деа..
да не ни излезе някоя модерна нотка де...
Аз одеве прибрах маторя от сервиза ма снимки нямам,че ...късно и няма кой да снима...
Масла,филтри,спирачна течност навсякъде включае съединител.Накладки имало.Свещи иридиум,че...такива бяха и такива сложиха пак.
Какво още.Датчика на неутрална,че не работеше като хората да не кажа ич.
Свалиха ми и музиката,че друг има желание да и се радва...поне свещите да си платя...
Остава да сменям гумите,че предната стара,а задната...си е за оставяне пред нас преди смяна...
Антифриза и той подновен.Маслото на кардана и то.
Добре понавървява душицата...ама ми се въртят еретични мисли за ротрекс ама не в оригинал,че е лабав и не струва тия пари дето му искат...
Как и да е...
Снимки като го мина през младежите да му ударят една паста и махнат идиотската лепенка.
А и да му дойде новата решетка за пред радиатора да се познаваме.

Аз одеве прибрах маторя от сервиза ма снимки нямам,че ...късно и няма кой да снима...
Масла,филтри,спирачна течност навсякъде включае съединител.Накладки имало.Свещи иридиум,че...такива бяха и такива сложиха пак.
Какво още.Датчика на неутрална,че не работеше като хората да не кажа ич.
Свалиха ми и музиката,че друг има желание да и се радва...поне свещите да си платя...

Остава да сменям гумите,че предната стара,а задната...си е за оставяне пред нас преди смяна...
Антифриза и той подновен.Маслото на кардана и то.
Добре понавървява душицата...ама ми се въртят еретични мисли за ротрекс ама не в оригинал,че е лабав и не струва тия пари дето му искат...

Как и да е...
Снимки като го мина през младежите да му ударят една паста и махнат идиотската лепенка.
А и да му дойде новата решетка за пред радиатора да се познаваме.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
На мен почват да ми се въртят еретични мисли да хвърлям тая 600ка и да си взема едно Дюкче като на Бум бум. Вече все по-рядко излизам да карам извън града, а в градски условия е доста непрактично с тая пистарка. И реално толкова го и карам тоя мотор, а скоро ще сменям работата и пътя до новата ще ми е сигурно 2 пъти по-бърз с мотор. Та Бум бум, ако решиш да го сменяш даже няма да те питам колко пари искаш.. 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
slatanic написа:Пропуснал си,че той мина от 390 на 890...Ма нищо...![]()
Вярно е изпуснал съм го това.

nero_ написа:Имам 2018 Duke 390 за продан
Хмм сериозно ме вкара в размисъл, айде искам да предвижа едни неща да ми се махнат от главата и като минат ще ти пиша да видя стои ли.
Сега отворих мобилето, най-евтиния мотор като моя е по-скъп отколкото дадох за него 2015та

Я дайте идеи за гуми,че трябва да сменям на прасето.Нещо дето да стъпва добре и на мокро и с повечко сцепление на нашият асфалт.
Не че искам да карам в дъжда,но като се наложи да не му треперя хептем.
А сега вие сте.
Не че искам да карам в дъжда,но като се наложи да не му треперя хептем.
А сега вие сте.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
С какъв размер са гумите? Търси Мишелин-ки ...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Предна 130 70 18,задна 180 70 16 като при нея се чудя дали да не мина на вариант 200.
Ама от завода с това е излязло предполагам та и тска трябва да е ок за момента с размера
Ама от завода с това е излязло предполагам та и тска трябва да е ок за момента с размера
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
На моя мотор, понеже е по-стар нямах много избор. Размерът, който ми трябваше за предна гума се предлагаше само от Метцелер, Дънлоп и Бриджстон. Старата беше Metzeler ME888 Marathon Ultra и сега пак взех същата, класика при круизърите/чопър. Ако се насочиш към Metzeler, обърни внимание къде е произведена, защото марката има завод в Китай. Моята е произведена в Бразилия.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Сега ги гледам в 'гуми7', просто за пример, и няма много избор...
Това са с 'предния' размер, като повечето са задни (профила е друг, нали знаете): https://www.gumi7.com/bg/moto-atv-gumi/ ... gJJG_D_BwE
Това са със 'задния' размер: https://www.gumi7.com/bg/moto-atv-gumi/ ... gJJG_D_BwE
Моя съвет е да си вземеш 'шосейни' гуми, а не типичните за чопър, ако имаш такава възможност! Но с тези размери, предлагането е просто ужасно!
Това са с 'предния' размер, като повечето са задни (профила е друг, нали знаете): https://www.gumi7.com/bg/moto-atv-gumi/ ... gJJG_D_BwE
Това са със 'задния' размер: https://www.gumi7.com/bg/moto-atv-gumi/ ... gJJG_D_BwE
Моя съвет е да си вземеш 'шосейни' гуми, а не типичните за чопър, ако имаш такава възможност! Но с тези размери, предлагането е просто ужасно!

Говорил съм...човека каза донеси едни пари И или ще стигнат или ще додадеш още една стотачка...
Та тая събота няма да стане ама поне другата дано минем и от там.
Тамън в края на другата седмица се оказа,че и решетката пред радиатора ще е готова та ако имам време и да го закарам за полиране ще си стане готов.
Само едни дисаги ще останат де...

Та тая събота няма да стане ама поне другата дано минем и от там.
Тамън в края на другата седмица се оказа,че и решетката пред радиатора ще е готова та ако имам време и да го закарам за полиране ще си стане готов.
Само едни дисаги ще останат де...

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Ако си мислиш, че по един мотор 'нещата' имат край, много се лъжеш
! Би трябвало да го знаеш де, уж си 'стар' моторист...

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Колеги, някой знае ли къде мога да изпратя спици от капли, които да бъдат възстановени /никелирани/ ? Трябва ми място, където мога просто да ги изпратя, без да се занимавам с подготовка. Знам, че и нови мога да си купя, но ми се иска първо да проуча възможността да запазя моите.

- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
По спомен, за експлоатация при атмосферни условия необходимите покрития са мед, никел и хром с определена дебелина, а случая е още по-тежък…ако ще се кара.Преди около 20г. го правих това упражнение с едни спици в Пловдив в “Мони М”, до Изгрев.Тогава май още не беше станало “Мони М”.Резултата е не малко ръждиви точки, като мотора от години си стои в един външен гараж.Според мен по-добре вземи нови, щом ги има.Аз си играх тогава, защото скъсявах спици.