СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от MrManson » 22 Мар 2023, 11:23

Здравейте! Искам да помоля за съвет - при по-висока скорост се чува едно свистене от задна лява врата, статичния прозорец. Вероятно уплътнението е заминало, ако натиснеш с пръст и шумът изчезва. Имам и полза все пак, действа като бял шум за бебока :)
Къде в София бихте ми препоръчали да отида?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Мар 2023, 12:28

За някой стъклар си.Кобра на 1ва Българска армия ще ти свършат бързо работа,но са малко мърлячи.Близко до тях са сим пет сим на пилкинтон някви представители.Сменял съм челно стъкло при тях и съм доволен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 22 Мар 2023, 12:32

В България не съм чувал за случай да е дадено на бащата.

Аз го видях, не съм много запознат знам само, че тоя пиеше като прасе и комар цъкаше, а майката си бачкаше, бачка и сега здраво и отговорно, но тоя взе детето и сега тя плаща издръжка.
Може нещо да е имало друго, което не знам, че хич не ми е работа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 22 Мар 2023, 12:39

TNT написа:В България не съм чувал за случай да е дадено на бащата. В интерес на истината повечето бащи не се и борят де.

Не е вярно това. Лично познавам човек с две деца, на който жена му изведнъж откри "голямата любов" и изостави всичко след себе си. Не си спомням дали голямото дете имаше и 10 години. И бащата остана да се грижи за децата. А човека има фирма, добре е материално. Последно мисля се бореше съдебно жена му да няма достъп въобще до децата, след като и дошъл някакъв акъл след няколко години.

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 22 Мар 2023, 12:46

kiko написа:За някой стъклар си.Кобра на 1ва Българска армия ще ти свършат бързо работа,но са малко мърлячи.Близко до тях са сим пет сим на пилкинтон някви представители.Сменял съм челно стъкло при тях и съм доволен.

Благодаря! За Кобра и аз съм чувал, че работата там е на късмет. Ще опитам със СПС :bchug:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Мар 2023, 12:53

Като ги е изоставила и е духнала на някъде е съвсем друго.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Мар 2023, 15:13

ID A написа:
TNT написа:В България не съм чувал за случай да е дадено на бащата. В интерес на истината повечето бащи не се и борят де.

Не е вярно това. Лично познавам човек с две деца, на който жена му изведнъж откри "голямата любов" и изостави всичко след себе си. Не си спомням дали голямото дете имаше и 10 години. И бащата остана да се грижи за децата. А човека има фирма, добре е материално. Последно мисля се бореше съдебно жена му да няма достъп въобще до децата, след като и дошъл някакъв акъл след няколко години.

+1. Жената превъртя на +50г и хукна с треньора на голямото дете. А оня май е на около 33-35г. Заева всичко. Дадоха децата на бащата.

Знам за само един такъв, дето си взе детето, но там нещата са на по-различно ниво. Майката беше заплашена с едва ли не убийство, кофти работа.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Мар 2023, 15:15

Доколкото знам има възможност майката да се откаже доброволно от права върху децата при развод и тогава ги взима бащата :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Мар 2023, 15:26

Аз не говоря за някой си хукнал и не се прибрал повече. Имах едно гадже, майка й излезнала за цигари и не се прибрала повече. Тогава ясно, че са при бащата. Да се влезне в съд обаче, двамата родители да искат права и да са дадени на бащата - аз за такъв случай не знам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Мар 2023, 15:46

Знам за доста положения, където са присъдили детето/децата на мъжа.
И нито мъжа е мафиот, нито жената е някаква пройдоха.
Явно, бащата е вдъхнал повече увереност на съда, отколкото майката.
Даже последно има някакъв артист от "комиците" , дето се жалеше, че жена му се хванала с някакъв местен кебапчия и човека сам отглежда децата.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Мар 2023, 16:09

Е.Димитров написа:Знам за доста положения, където са присъдили детето/децата на мъжа.
И нито мъжа е мафиот, нито жената е някаква пройдоха.
Явно, бащата е вдъхнал повече увереност на съда, отколкото майката.
Даже последно има някакъв артист от "комиците" , дето се жалеше, че жена му се хванала с някакъв местен кебапчия и човека сам отглежда децата.

единствения начин това да стане е ако жената не желае да гледа децата- тогава се дават на... който желае. но както каза колегата по-горе - и двамата родители да желаят попечителство над децата и да отидат при бащата- такъв филм няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 22 Мар 2023, 20:36

Спамери, ако вържа телефона (iphone) с колата (Z4 с Professional) през aux дали ще пуска музика? Писна ми да се занимавам с флашки, а не приема музика през синият зъб :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Мар 2023, 20:57

TNT написа:Аз не говоря за някой си хукнал и не се прибрал повече. Имах едно гадже, майка й излезнала за цигари и не се прибрала повече. Тогава ясно, че са при бащата. Да се влезне в съд обаче, двамата родители да искат права и да са дадени на бащата - аз за такъв случай не знам.

При комшиите, с които живеехме врата до врата, ситуацията беше същата, но на обратно :mhihi: ! Прибират се от море, мъжа слиза да купи хляб и ... няма повече връщане удома!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Мар 2023, 21:19

Don_Diego написа:Спамери, ако вържа телефона (iphone) с колата (Z4 с Professional) през aux дали ще пуска музика? Писна ми да се занимавам с флашки, а не приема музика през синият зъб :dunno:

айфон ама трябва да има аналогов изход за слушалки... старите имаха, новите нямат и трябва адаптер от лайтнинг до женско аналогово жак-че за слушалки. от там мъжко - мъжко кабелче до колата... примерно айфон 12 идваше с такова адаптерче...

а може и едно блутут- адаптерче от блутут до аux на колата и си ти...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 22 Мар 2023, 21:37

Aз защото видях няколко опции за кабел от lightning към aux и се зачудих дали ще стане тази гимнастика, никога не съм го ползвал този вариант. С блутут адаптер няма ли да загубя блутут връзката към колата?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата