СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Mollov » 21 Мар 2023, 19:19

Kroki написа:Бях забравил какво е да пиеш до 5 сутринта и в 8 да станеш за работа. :banghead:

Остаряваш :D :D :D

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Мар 2023, 19:29

Така е, ей го други ден ставам на 30 :cry:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Мар 2023, 19:35

Къде ще се събираме да почерпиш? :bchug:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2023, 20:39

Kroki написа:Така е, ей го други ден ставам на 30 :cry:

:doublefacepalm:

:bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Мар 2023, 22:12

TNT написа:
carmanf1 написа:Причината е, много сериозни разминавания относно възпитанието на децата, които са момчета.
Няма начин да приема, децата да се възпитават по “модерния” феминистки, джендърски, подход. Няма начин просто. Абсурд да позволя подобно нещо.

Другата сериозна причина е, че нея я няма 3-4 денонощия всяка седмица.
Аз се оправям сам с децата. Което не ми пречи, но децата виждат, че нея я няма.

За изневяра не става въпрос, никой, никого не е хванал.
Макар, че това няма значение в случая.

Т.е. не се следите, за да не се хванете :lol:

А ти к'во малко тролче си, не е истина :ok:

Стоиш от страни и само дебнеш да избазикаш някой. И тва не е само сега в конкретния случай.

Твоето е тенденция, нон-стоп базикаш/тролиш някой.

Гледай само и на теб да не ти дойдат на главата някои неща :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Мар 2023, 22:27

Kroki написа:
BMW_POWER написа:
Kroki написа:Бях забравил какво е да пиеш до 5 сутринта и в 8 да станеш за работа. :banghead:

Колко пъти седмично?

Е 1.5 че понеделник вечерта беше до 12 само.

...:

Това какво ще рече? Дългата вечер петък срещу понеделник ли :mhihi: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Мар 2023, 22:53

Един ден пих три дена :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Мар 2023, 23:21

Основният форум явно не се чете, та да пробвам и в най-четената тема :mhihi:

От тези как мога да си поръчам нещо?
https://cruxinterfacing.com/

През сайта им не става...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Мар 2023, 23:49

Цецо, филмът съм го гледал, забавен е наистина и съдържа истини. :mhihi:
Иначе мерси за базика, смях се искрено одеве. :mhihi:
BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:
BMW_POWER написа:Всеки развод е сам за себе си, та трудно могат да се навържат два еднакви. Общото е, че мъжете сме преевани във всички случаи.

Извинявай, ама така трябва да бъде. Всички останали варианти са в ущърб на еволюцията. Детето е на МАЙКАТА, не на бащата. ......

Прочетох до тук и надолу дори не погледнах. Ти, като теоретик (не си мисли, че можеш да стигнеш Стинката :idea: ), как би коментирал следната ситуация:

Жената (зло)употребява с алкохол, пуши като комин, не се прибира с дни, не се интересува от детето си.

Под "(зло)употребява" имам впредвид следното. 95% от хората сутрин си правят кафе, а тя си отваря бира. Това, че пиянството и е агресивно, го оставяме настрана.

Та ти, като съдия, при един развод, на кого би дал петгодишното дете в случая?

Ами ти си си отговорил. Ако беше чел целия ми пост щеше да знаеш. Там пиша, че някакви 5%-та случаи, които са изключения няма как да изместят другите 95. Покрай сухото гори и мокрото чувал ли си го да кажа така? Няма как човек, съдията трябва да е сигурен, че майката не е с всичкия си за да го даде на бащата.
А сигурният колега за наркоманката, не знам твоят адвокат колко топ е както го каза, но ще се изненадаш как ги дават и на наркоманки. :mhihi: В момента имам един познат случай където мъжа се мъчи да я изкара наркоманка и пиянка, ами пак удря на камък. Регистрирана или не...не може да лишаваш детето от майка му, разберете го. Тя може да е лоша майка, но е майка бе, толкова ли е трудно да го проумеете? Бащата няма да стане майка и майката винаги е една, а бащите не е ясно дали не могат да бъдат много. И пак казвам, не визирам твоя случай, не съм компетентен по него, но на мен ми стига това, че 3-4 денонощия я нямало и то редовно. Морално са о заради това бих ти ги дал на теб, но съдията едва ли.
Той трябва да е сигурен, че тя е неспособна. Наркоманката не е задължително да е неспособна. Особено с твоята издръжка ако е достатъчно висока може да му се види много способна. Но по принцип съдиите слагат смешни издръжки. Вече кофти момента е колко вземаш по закон ти и по тая логика какво ще реши съдията. И пак си мисля, че той ще реши ДОСТА по-малко от това, което иска жена ти.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Мар 2023, 1:04

Top Gun Maverick написа:Регистрирана или не...не може да лишаваш детето от майка му, разберете го. Тя може да е лоша майка, но е майка бе, толкова ли е трудно да го проумеете? Бащата няма да стане майка и майката винаги е една, а бащите не е ясно дали не могат да бъдат много.

:shock: :shock: :shock:
Ти сериозно ли :shock:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Мар 2023, 4:57

Адвокатът с който се консултирах е от тези, които в съд не влизат. Той урежда всичко предварително и не се занимава с губене на време. Аз мога да докажа, че тя е бла бла бла, но и тя може да докара 10 човека, да кажат същото за мен. Ще ти спомена само, че бившият ми тъст е бил подсъдим по Дело N7, а бившата ми тъща (и двамата са полковници от МВР) е била избирана за "Следовател на годината" (преди 89-та).... Оня кратунковец, прокурор Николай Колев (дето го гръмнаха) беше завел дело да ми отнемат сина ... Не знаеш, за какво става въпрос. Затова понякога контактувай с бургаския корифей и го слушай, какви ги каканиже. Той за всичко има теории. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде :idea:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 22 Мар 2023, 7:57

drago_pavlov написа:Основният форум явно не се чете, та да пробвам и в най-четената тема :mhihi:

От тези как мога да си поръчам нещо?
https://cruxinterfacing.com/

През сайта им не става...

Пише си го откъде
Our authorized online retailers are Crutchfield and Sonic Electronix.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Мар 2023, 9:16

Драго, казвам ти как го вижда съда точно ей това цитираното, не аз. Така си го извадил от контекста. Моето мнение за майка наркоманка е ясно, че е точно противоположното.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Мар 2023, 10:45

carmanf1 написа:
А ти к'во малко тролче си, не е истина :ok:

От всичките писания по темата, като гледам и други, това разбрах - че е имало хващане в крачка :bchug:

А пък и при някои двойки си го има това :dunno: Жената се прави, че не намира чужди косми в колата, мъжа се прави и той на луд, за да не го питат и него :dunno:

drago_pavlov написа:
Top Gun Maverick написа:Регистрирана или не...не може да лишаваш детето от майка му, разберете го. Тя може да е лоша майка, но е майка бе, толкова ли е трудно да го проумеете? Бащата няма да стане майка и майката винаги е една, а бащите не е ясно дали не могат да бъдат много.

:shock: :shock: :shock:
Ти сериозно ли :shock:

В България не съм чувал за случай да е дадено на бащата. В интерес на истината повечето бащи не се и борят де. Но от гледна точка на съда две неща са сбъркани. Винаги на майката и минимум издръжка. Т.е. няма значение кой какъв е, кой виновен, кой кво може и има - чаветата на майката (каквато и да е) плюс минимална издръжка :dunno: Ако смесим темите във форума, на някой майстор с 5-6к доход, но осигурен на минимална... да отиде някоя майка да му търси издръжка. После пък много майки си приемат издръжката за децата... като издръжка за тях самите и каквото остане - за децата. На децата винаги може да се купи карта за фитнес, да се платят уроците и да се напазаруват дрехи. Но кеша мине ли през жената - контрол няма. Сега и да няма други жени/мъже, след 2-3 години може да се появят. В комбинация и с доведени деца. Ако днеска парите ще ходят за момчетата, след 2-3 години не е сигурно.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Мар 2023, 10:57

ildivvy написа:
Kroki написа:
BMW_POWER написа:

Колко пъти седмично?

Е 1.5 че понеделник вечерта беше до 12 само.

...:

Това какво ще рече? Дългата вечер петък срещу понеделник ли :mhihi: ?

Тц пон и вторник. :mhihi:

alx написа::doublefacepalm: :bchug:

Под други ден визирах 10.06 :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата