СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от c04 » 20 Мар 2023, 18:00

Може би не е достатъчно хубава

Пс:шегата настрана и аз така мисля

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 20 Мар 2023, 19:16

carmanf1 написа:Говорихме вчера с нея. Даде ми много - не всичко, което исках, но съм много доволен от това което получих.
Аз и не очаквах всичко да ми даде, защото аз отворих екстремни искания, за да получа малко по-малко - това и децата го знаят.

След като ми обеща, тя се разсмя и ми вика, щях да съм много разочарована ако не беше искал, щото в крайна сметка това ни е работата и щях да се усъмня как си вършиш работата при преговорите :lol:

Обсъдихме и колко е разумно да пътувам утре към Чикаго, на 20-ти обратно за БГ и после пак Чикаго.
До Чикаго и назад, всяка седмица, никакъв смисъл и пълна глупост. Като Бай Ганьо малко ми идва.

Вика ми, ама резервирали сме ти вече твоя апартамент (не е мой, но като прекарвах много време там ми бяха наели апартамент на много яко място в Чикаго). Викам, прекрасно, оценявам, но помисли аз ще се утрепа от jet lag - ще съм неефективен и ще загубя асдки много време в пътуване. Няма смисъл. Това време мога да го оползотворя по много по-добър начин.

Съгласи се :ok:

В крайна сметка, оставам сега в Прага тази седмица, свършвам си работата тук, прибирам се в Пловдив и почвам да водя вътрешните срещи и преговори с доставчиците в Америка онлайн до 5-ти Април.

Обаче, ще трябва да си променя работното време/график - трябва да съм ОК за срещи до 21 часа наше време за следващия месец.
Хората там се съобразяват с часовата разлика, но не винаги е възможно да се случи в удобно и за двете страни време.

След 5-ти Април, отивам да си довършим нещата на място.

?
Дали да не отворим нова тема "Развод - какво трябва да знаем и очакваме?" ?
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Мар 2023, 20:23

Добра идея :lol: Ама може би ще трябва да ме направят модератор на темата :lol:
Че, ща не ща, май имам най-много опит по темата :lol:

Днес сутринта бях на разпит при социалните, щот жена ми казала, че съм бил "еди къв си". :shock: :lol:

Отивам там, вътре във фоайето, пълно с дърти мангалки с бебета в ръце :lol: И аз при тях :lol:

Странно, мен ме извикаха първи с приоритет :lol: Не знам що така стана

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 20 Мар 2023, 20:49

А каква е причината да се стигне дотук? Демек, кой кого хвана? :mhihi: Че от това, което съм ти чел май ти не беше много в правата вяра и разказваше за някакви коври :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Мар 2023, 21:08

Причината е, много сериозни разминавания относно възпитанието на децата, които са момчета.
Няма начин да приема, децата да се възпитават по “модерния” феминистки, джендърски, подход. Няма начин просто. Абсурд да позволя подобно нещо.

Другата сериозна причина е, че нея я няма 3-4 денонощия всяка седмица.
Аз се оправям сам с децата. Което не ми пречи, но децата виждат, че нея я няма.

За изневяра не става въпрос, никой, никого не е хванал.
Макар, че това няма значение в случая.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Мар 2023, 21:16

То излиза всъщност, че ти си бил повечето време с тях и би трябвало да са се възпитавали по 'твоя' начин! Как им повлияла толкова през това по-малко време? Принципно, в случая сме с теб, но за съжаление няма кой да ни пита !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Мар 2023, 22:07

Всеки развод е сам за себе си, та трудно могат да се навържат два еднакви. Общото е, че мъжете сме преевани във всички случаи.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Мар 2023, 22:11

То оставаше и друго да е.
Само Джони ДеП остана доволен... :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Мар 2023, 22:32

Неговата сага е различна. Там се врънкат за пари, не за деца. Сега ми хрумна, не че го давам като идея. Отиваш в съда, облечен като жена. Казваш, че се чувстваш като такава и отнемането на правата ще може да мине като отнемане права на малцинствата и дискриминация по полов признак, ЛГБТ неравнство и т.н. и т.н. ...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 21 Мар 2023, 7:47

Айде добро утро.....чакам си "д*пето" адаш, стига да не си с БАН....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Мар 2023, 8:44

TNT написа:
drifty написа:Девинската и на мен ми харесва. Но аз по принцип си пия от чешмата и у нас, и в офиса.

Доста смело за човек, който се оплаква от здравословни проблеми :lol: Поне една кана за пречистване вземи.

Кана имам, ползвам я когато водата е спирала поради авария. Търново има хубав водоизточник. :censored:

Цецо, сакън, ще ни изгори темата!
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Мар 2023, 10:23

BMW_POWER написа:Всеки развод е сам за себе си, та трудно могат да се навържат два еднакви. Общото е, че мъжете сме преевани във всички случаи.

Извинявай, ама така трябва да бъде. Всички останали варианти са в ущърб на еволюцията. Детето е на МАЙКАТА, не на бащата. Когато са заедно два индивида в природата вече може да е различно и да е общо, но когато не са, то си е на майката. При хората в възможно пак да е общо след развод при запазване на добри отношения, всичко друго е съпроводено с много нерви и удари под кръста по-нататък в живота(от жената)или дори леки настъпванкя. Като си правил и си решил, че се разделяш, тоест ЗАЕБАВАШ майката да се оправя сама, ще си поемаш цялата отговорност. И само не ми излизайте с номера, че даването на пари не е да се оправя сама защото пак си е такова. Достатъчно мъже има, които хвърлят някой лев и си мислят, че това е нещото.
И да, децата ще ги вижда един мъж точно толкова, колкото реши жената когато съда вече се е произнесъл, а той се произнася в нейна полза.
Знам много добре, че има случаи в които мъжете са истински прецакани защото има кофти жени(кофти като хора)но въпреки това закона трябва да заеме тяхната страна за да защити масовия случай в който мъжа иска просто да му се размине, да не носи особена отговорност и да си гледа живота. Спокойно бе, утре детето става на 18 и може да си гледате живота както намерите за добре. Съдът, че те преебава(в твоите очи)е само временно.
Много държа да отбележа, че въобще не визирам случая на колегата, понеже не го знам какъв е и не ни е работа, даже го съветвам да не оповестява подробности от този род във форума, освен ако се нуждае от съвет(в което се съмнявам)и няма от къде другаде да го получи.

Ако бях жена и някой охлюв ме беше хванал в мрежите си, беше ме оставил да повярвам в него и ме беше зарязал после поради някакви си тривиални причини, особено пък заради някоя фуста, която е решил, че освен да чука я е заобичал и не може да и бие шута след време, щях да му съсипя живота. Бял ден нямаше да види, до последният си ден щеше да съжалява, че ме е срещнал. Познавам достатъчно такива жени, а тези, които не са толкова злобни по природа или не им е пукало за мъжете им...ами просто не им пука. Но тогава пък то ще му се върне по други начини.
Та съветът ми към всички мераклии да се женят и да правят деца е просто да гледат внимателно за човека до себе си, всички други последствия си идват сами, без значение хубави или лоши. Винаги всичко е следствие от нещо предхождащо го.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Мар 2023, 10:54

carmanf1 написа:Причината е, много сериозни разминавания относно възпитанието на децата, които са момчета.
Няма начин да приема, децата да се възпитават по “модерния” феминистки, джендърски, подход. Няма начин просто. Абсурд да позволя подобно нещо.

Другата сериозна причина е, че нея я няма 3-4 денонощия всяка седмица.
Аз се оправям сам с децата. Което не ми пречи, но децата виждат, че нея я няма.

За изневяра не става въпрос, никой, никого не е хванал.
Макар, че това няма значение в случая.

Т.е. не се следите, за да не се хванете :lol:

drifty написа:
TNT написа:
drifty написа:Девинската и на мен ми харесва. Но аз по принцип си пия от чешмата и у нас, и в офиса.

Доста смело за човек, който се оплаква от здравословни проблеми :lol: Поне една кана за пречистване вземи.

Кана имам, ползвам я когато водата е спирала поради авария. Търново има хубав водоизточник. :censored:

Колко па да е хубав :dunno: Ползвай си по-редовно каната според мен. В канализацията 100% е пълно с мръсотия, колкото и хубав да е водоизточника.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 21 Мар 2023, 11:06

Top Gun Maverick написа:.....

Ако бях жена и някой охлюв ме беше хванал в мрежите си, беше ме оставил да повярвам в него и ме беше зарязал после....

След този ти пост....не знам, но почва да ми се върти една теория дали не си всъщност....всички тези дълги постове, даването на съвети.... не знам, но ми се струва, че паравана взе да пада....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Мар 2023, 11:09

От вчера пия от нея, че явно е имало авария, чешмяната на вкус дори ми е много по-приятна. Но сега ще пия известно време от каната.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата