СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Nickelback » 10 Мар 2023, 13:00

Ивайло Димов написа:Nikelback

До 14.04 бях голям фен на Ubuntu Unity следващите верси коя от коя по-бъгава .

Не е да няма бъгове по графичната среда, ама гледам да съм максимално близо до сток и да не си създавам излишни главоболия :ok: Иначе съм повече фен на простото KDE, ама спря да ми се занимава да къстамизирам, имам си други неща да си се занимавам. То и на мен не ми трябва кой знае каква графична среда де :ok:

madafaka_donkele написа:
Nickelback написа:върви интервю с Ангел Кошмара на него в момента :mhihi:

Тва? https://www.youtube.com/watch?v=JMCZLh97nxk

Тооочно :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Мар 2023, 13:12

Plasma-та е най-красивия десктоп но и там е мазало от бъгове...XFCE и MATE са най-стабилни .Аз обичам спартански ,къстъм инсталации с минимален брой пакети и останалото си иснталирам при нужда :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2023, 13:20

Естествено Стийн, че никое не е замислено за да убиваш, а да се защитаваш(при някои макар и нападателно)и естествено, че особено източните изкуства те учат на смирение, спокойствие и бая други неща. Прекалено буквално приемаш написаното, просто може да се замислиш над това какво може да направиш когато си майстор на дадено изкуство. Върви кажи на някой почупен от някакъв майстор на изкуство, че са го почупили с дефанзивно такова.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Мар 2023, 14:26

Да не стане така обаче с тия фуджицу дето ги тренират някои :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=BhWrPfyFKis
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2023, 15:32

Само, че не става така и ще ти кажа защо. Хората трениращи източни бойни изкуства по мои и всеобщи наблюдения са супер уравновесени, много често и умни такива. От там произлиза, че те не търсят конфликти, даже напротив. И със сигурност няма да стоят някъде далеч и да предизвикват някой с я, ю, у и т.н. докато го чакат да ги стреля. :mhihi:
И докато над 90%-та от тия хора не са конфликтни и рядко се хващат да работят като охрана на някоя дискотека, то трениращите ММА, едно време борба, бокс и други си бяха и са на другия полюс. Може би над 70-80%-та са доста конфликтни и дори един поглед накриво ги кара да дойдат да те питат какво искаш и вече зависи как ще отговориш и какъв му е кефа на тоя, колко е надрусан и т.н.
Особено разни комплексирани, които нямат финансови възможности много често така ще те потрошат целия, често подкрепени от съратници, които само чакат да стане конфликт и да се включат, че и майка ти няма да те познае. Та да, такива е доста по-вероятно да изпаднат в ситуация някой да ги застреля, било то преди или след боя. На всичко отгоре даже съм го и "виждал" това нещо тука, завърши с убийство.

Пресен пример. Келешът е 8-ми клас и тренира айкидо. Заедно с още две момчета на неговата възраст били на двора(а айкидото им е вечер в училищния салон)и дошли 3 сопола трениращи ММА да им обясняват как айкидото не струва и се държали така предизвикателно. Ще си речете трима на трима, какво толкова, нормални детски закачки. Да, ама ако ставаше дума за 6 осмокласника, а тия другите трима били 11-ти клас. :mhihi: И моят сопол 8-ми клас каза, че просто не са им обърнали внимание и че не влизат в такива конфликти, но не пита риторично колко комплексиран и просто трябва да си на тая възраст да ходиш да се "правиш" на такива с три години по-малки от теб. :mhihi:
Та за мен тоя спорт ако по природа си леко агресивен, спокойно може да ти отключи и засили още агресията. Да не говорим, че много келеши се записват на ММА само и само да ги научат да ходят да бият хората. Разбира се го прикриват защото все пак рядко има толкова тъп треньор да те учи ако знае, че това ще правиш. Но тука стана като някакъв култ това ММА и бая лапета ходят, а после слагат таралежите под мишниците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Мар 2023, 15:45

Top Gun Maverick написа:И докато над 90%-та от тия хора не са конфликтни и рядко се хващат да работят като охрана на някоя дискотека, то трениращите ММА, едно време борба, бокс и други си бяха и са на другия полюс. Може би над 70-80%-та са доста конфликтни и дори един поглед накриво ги кара да дойдат да те питат какво искаш и вече зависи как ще отговориш и какъв му е кефа на тоя, колко е надрусан и т.н.

Тука сме на едно мнение. А за оръжията, това е още по-голяма отговорност и реално в нашата мила родина, 90% от тези, които ги носят изобщо нямат нужда да ги носят, а тези дето наистина имат нужда нямат достъп до тях. Такива инфантилни подмятания...
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Мар 2023, 16:54

За съжаление, аз също съм свидетел на времената, когато огнестрелното оръжие обезсмисли владеенето на каквото и да е! Просто, преди време започна да се стреля редовно (имаха и съответния чадър над тях в тези тъмни години) и най-умното беше да си възможно по-далеч от тези ситуации ... Малките 'лъвчета' бяха и за това! Да 'подмамят' някой и след това топ-мутрите да си направят кефа...

Няма с какво да снимам моето бюро, но на него са 4 броя индустриални лаптопи с 'нормални' размери...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 10 Мар 2023, 17:18

Каквото и да си тренирал, няма как да си готов за такива лайняни истории.
Затова едно време просто избягвах да ходя по разни пиперливи клубове, където това си беше редовна свинщина
https://www.youtube.com/watch?v=KAdRUsu2vBo

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Мар 2023, 19:16

Така си е, ама и тия не са от баш биячите. Нито на размери, нито на нищо. Тука нямаше такова нещо като някой да стане след боя. Нещата приключваха със сериозни щети, едната групичка обаче веднъж отиде да бие един, който дължал 200-300 лева на един друг за едни джанти. Та тоя другия му ги прати, те обаче отиват дрогирани и 4 човека защото и оня си беше здравеняк, трениращ, охрана от селските времена на дискотеките, почнали да го бият и малко не усетили как...го убили. Влезнаха в затвора за не малко години, но кел файда. Имаха бая прояви преди това, насложиха им каквото могат, обаче от няколко години са си вън. Сега не бият хората де, но 90-те и началото на хилядолетието редовно това правеха. Единият като влезе в затвора и първата му работа беше да пита кои са тарторите, да ги пребие ражда си знаят. Беше боксьор, после мина в ММА като излезе. Рядко срещано здраво копеле, което вършеше и много особени поръчки за хора на високо ниво. С такъв човек освен с огнестрелно оръжие друга оправия няма. Голяма бригада си бяха. Супер, че тия времена отминаха.
Но тогава пък други не се правеха на отворени, всеки знаеше тия, че им е малко акъла и никой не се занимаваше с тях. Сега всякакви келеши с пет кутии изядени анаболи се правят на мутри поне на визия нали. Да се чуди човек кое е по-лошото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Мар 2023, 22:05

Я да се преброим работещите в момента? :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Мар 2023, 22:11

Аз!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 10 Мар 2023, 22:18

Втора или нощна, колега?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Мар 2023, 22:31

Втора смяна съм до 23.00ч ... Нищни не ми се карат отдавна и гледам да се сменям с колгите... Освен това, днес е петък и нощните вече са свършили (обикновено)!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 10 Мар 2023, 22:35

Аз съм до 10, но затихна работата вече.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 10 Мар 2023, 23:41

Бройте ме и мен....до 7 утре съм на работа.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата