СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
Нямаш ли смелост да удариш, нищо не може да ти помогне.
Ако имаш смелост да удариш, трябва да си много спокоен.
Това, ако искаш да победиш в улична схватка.
Излъчваш спокойствие и първи удряш.
Та стъпките са първо се учиш на спокойствие, след това да не те е страх да удариш (страх от последствията) и след това почваш техника за удар и предпазване.
Трябва да си много с акъла си и да имаш рефлекси.
Нещата не са сложни никак, но да се преодолее страха!
Ако имаш смелост да удариш, трябва да си много спокоен.
Това, ако искаш да победиш в улична схватка.
Излъчваш спокойствие и първи удряш.
Та стъпките са първо се учиш на спокойствие, след това да не те е страх да удариш (страх от последствията) и след това почваш техника за удар и предпазване.
Трябва да си много с акъла си и да имаш рефлекси.
Нещата не са сложни никак, но да се преодолее страха!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Само да не попаднеш на някой безмозъчен тупалник че ще го преодоляваш тоя страх дълго време после . Това да учиш някакви борби за да се биеш е напълно излишно глупаво според мен . Ако има някой такъв обучен пред тебе по добре не се захващай изобщо , винаги има шанс да попаднеш на по голям катил дето ще ти счупи носа както си трябва . В уличния бой се удря на поражение и то при положение че е неизбежна саморазправата . Стигне ли се до там по добре удряй първи както трябва преимуществено в главата зъби челюст нос което често води до комоцио кръв счупени кости припадане . Почнете ли да се борите щипете и хапете с тия хватки измислените , нещата обикновено не свършват добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
ivanski_2 написа:Защо така за айкидо, никога не съм виждал тренировка по айкидо, но един приятел тренираше и каза че не било зле, а той е тренирал и други неща като бокс ... та защо така го отписвате, с какво примерно киокушин-а е по-добър от айкидото, аз от него практическа полза не съм видял честно казано
неразбирането е причината. Айкидото е доста сериозен и всъщност груб спорт. Просто хората не са наясно със спорта. След едно такова изказване, приятел който е по-навътре спомена са двама които решават да влезнат в ММА за да докажат че айкидо не е балет... Биват изключени от федерацията за което, но гледах видео на единия мач... Неприятно беше за противника още повече че завърши със счупена ръка. Та айкидото не е за подценяване. Но и не е от най-лесните за учене.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Оправдаваме си реномето обаче
След плейбоите и милиардерите се радвам най-накрая да видя и стрийт файтърите да се разписват
Ние батки ли сме тука или да 
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Те нещата тръгнаха от самозащита.
Нещо като да си член на НАТО
- drifty
- младши ентусиаст
-
Тъкмо щях да пиша, че изместваме фокуса нещо
Не е целта по светофарите да има "На бокс ходя, на ММА ходя" 

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Както някой вече каза, като не се говори за цици и се почва с глупостите...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Е.Димитров написа:Те нещата тръгнаха от самозащита.
ТОП КОМЕНТАР !
drifty, 39-ката ти е толкова голяма че не се побира и чупи форума (хрома)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Kevin Goat има канал в тубата. Дава съвети, но накрая почти не забравя да спомене "run" или "runaway". Изводите оставям всеки бияч сам да си ги направи. Последно само Ви давам жокер за най-доброто на улицата.... Селски бой. Риташ в точките, дърпаш коси, бъркаш в очите, хапеш, ударите са ясни тях ги разбирате. Много важно е да удариш пръв, но качествено, защото ако те изпреварят има голяма вероятност от удара на опонента да си забравиш мисълта какво си щял да правиш. Колега по-горе беше споменал "спокойствие". Именно "то" и първи да нанесеш удар са нещата, които ще предрешат в голяма степен после кой ще се хвали на следващата дискотека, че предишната е завършила с много адреналин.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
morrog написа:ivanski_2 написа:Защо така за айкидо, никога не съм виждал тренировка по айкидо, но един приятел тренираше и каза че не било зле, а той е тренирал и други неща като бокс ... та защо така го отписвате, с какво примерно киокушин-а е по-добър от айкидото, аз от него практическа полза не съм видял честно казано
неразбирането е причината. Айкидото е доста сериозен и всъщност груб спорт. Просто хората не са наясно със спорта. След едно такова изказване, приятел който е по-навътре спомена са двама които решават да влезнат в ММА за да докажат че айкидо не е балет... Биват изключени от федерацията за което, но гледах видео на единия мач... Неприятно беше за противника още повече че завърши със счупена ръка. Та айкидото не е за подценяване. Но и не е от най-лесните за учене.
Аз съм виждал с очите си сенсей по айкидо в уличен бой...извади рамо и счупи китка с една Фатка, пък не да било дефансивно
Пак казвам ако си повратлив да избегнеш ударите, не те е страх и можеш да правиш някои основни ключове - ще можеш да изненадаш някой доста неприятно.
Днес мисля да го пиша дъждовен работния ден...нищо не ми се прави. Май ще извадя Zката да направя едно кръгче около София

- drifty
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Е.Димитров написа:Те нещата тръгнаха от самозащита.
ТОП КОМЕНТАР !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drifty, 39-ката ти е толкова голяма че не се побира и чупи форума (хрома)
Тя и в гаражите на блока така стърчи, ще погледна да смаля малко довечера

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
На времето, когато бяхме малки гаменчета и се биехме по улиците, един ден се прибирам с подуто око и ме среща един мъдър комшия и ме пита "Кой те би?"
Обяснявам му аз, че съм победител, обаче човека вика "щом ти е синьо окото, значи са те били!"
Та такива ми ти работи
Обяснявам му аз, че съм победител, обаче човека вика "щом ти е синьо окото, значи са те били!"
Та такива ми ти работи
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alx написа:айкидото е най- лесния начин да ти строшат главата... щото ако не си много добър- не става.
аз бих се ориентирал към по- практичните боеве- крав мага, самбо, джудо, бокс, борба, джу джитцу (не забравяй, че всеки бой ако има време да се развие свършва на земята), мма ама това е малко сложно ако нямаш основа от някое от споменатите по-горе...
Тренирал съм айкидо, взел съм 2-3 колана (т.е. по средата до черния
Моя съвет е да се види бокс/кикбокс/муай-тай и джи-джитцу/борба дали е налично всичко в града и къде има добро място за тренировки. И най-добрия спорт да е, ако треньорите са некадърни или методите на трениране са "хайде да се блъскаме в главата всеки ден по час и половина"... няма да стане.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
МислА, че са ви малки мониторите... при мен има място за още две 39-ки 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.