СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 09 Мар 2023, 12:00

Еййй как са намачкали е30-ката баси тея не знаят от колко време си търся такава.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 09 Мар 2023, 13:10

Мале в тоя форум имало не малко хора, които не си пият "витамините" предписани им с цветна рецепта......

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Мар 2023, 13:35

Е.Димитров написа:Тая е полякиня!
Сигурен съм, те имат такива тела и физономии!
:mhihi:

Всъщност, женските гърди (цици!) са доказателство, че един мъж може да се съсредоточи върху две неща едновременно!

Хорейшио, колата е с УК регистрация :mhihi:
100% островинтянка си е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Мар 2023, 13:39

mr_petroff написа:
carmanf1 написа:Цялата друга седмица съм командировка в Прага - тя, да идвала с мен и нямала да ми пречи. (малката щяла да остави при баща й)

Казах й, няма начин, абсурд.

Сега се сърди :lol:

Да се сърди колко иска, дреме ми :mrgreen:

Точно така :yes: Знаеш какви чехкини има - ще ти мине някоя път и ще си умреш от яд ;) То другото не се губи :yes:

:lol:

Никога не съм имал късмет някоя ей така да ми мине път. Не се и надявам, нямам такъв късмет :lol:
И да, чехкините са топ, включително и много колежки в офиса :shock:

Ама, малко обсебващо ми дойде от нейна страна. И за това я резнах.

Щяли сме да си правим вечер разходки из Прага - да бе, няма да седна с колегите да пием чешки бири, разходки ще правя :ok: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Мар 2023, 13:42

Я кажете цицомани такива тия с малките цомби кой ги клати ? Оказвате им нали ? :mhihi:
700.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2023, 19:08

kiko написа:
Е.Димитров написа:Тая е полякиня!
Сигурен съм, те имат такива тела и физономии!
:mhihi:

Всъщност, женските гърди (цици!) са доказателство, че един мъж може да се съсредоточи върху две неща едновременно!

Хорейшио, колата е с УК регистрация :mhihi:
100% островинтянка си е

И аз имам снимка пред Бъкингам, ама не съм роднина на кралицата/краля.
Те на острова са все кореняци англичани.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Мар 2023, 19:23

carmanf1 написа:Но в случая, не мисля че човек като нея е способен да се Ф'люби :mrgreen: Абсурд просто

carmanf1 написа: тя, да идвала с мен и нямала да ми пречи.
Казах й, няма начин, абсурд.
Сега се сърди :lol:

Добре ;)

slatanic написа:Тя си беше шашава по начало та се допълваме... :mhihi:

Всичките са. Ако не е шашава, ще е шемале :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Мар 2023, 19:25

Аз съм дупеман, циците не ме грабват толкова, по някакво странно стечение на обстоятелства ги разбирам горе-долу.

BorislavB написа:Маверик дай характеристика на дамата... :mhihi:

Много съм раздвоен, ама много. По принцип изглежда натурална цица, увиснала си е нормално от гравитацията. Ей като казах гравитация, едно време някой колега имаше аватар с една мацка, която си обувка дънките и намига, пишеше нещо от сорта gravity, always on your side и цомбите и бая яко се клатеха в тениската, май беше бяла тениска, няма начин и друг тука да не го помни. :mhihi:

Та да се върнем на тая англичанка ако е такава, защото може и да е скандинавски кон с тия размери. :mhihi: Има натурални данни да са натурални цици, но не е изключено да са леко увиснали анатомични импланти, особено лесно така се получава ако сложат повече отколкото трябва и не ги прихване както трябва хирурга с още един метод на рязане на мускула(което се плаща допълнително и затова доста дами си го спестяват)и се стига неминуемо до увисване. Лесно увисват също ако дамата не ги е носила поне 6 месеца след интервенцията със спортен сутиен, който е задължителен. Масово не могат да се нарадват на свободата да имат хубави цици и да не им стяга някакъв досаден сутиен, та много рано почват да го носят без него и увисват. Та не мога да се закълна, че са натурални, няма как, освен ако не ги пипна, там вече няма лъжа и измама. :mhihi:
И пак натъртвм, дупеман съм, не цицоман. :mhihi:
Все пак съм БМВ фен, а една жена и една кола не въртят ли задницата или да не е хубава тая задница...не ми ги хвали. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Мар 2023, 19:43

streetz написа:Само от едната бозка може пет кила кайма да направиш :lol:

Не, казва се "да си легнеш на едната цица и да се завиеш с другата" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Мар 2023, 19:52

Днес обикалях по болници…всеки път като видя новина за нападнати и бити медици ми става тъжно за тях, всеки път обаче като ми се наложи да имам вземане-даване с тях си мисля, че даже малко ги бият :censored: :ranting:

Да ти кажат в колко да дойдеш и да запишеш час били две различни неща :banghead: .
Първи бяхме пред кабинета, почти последни ни приеха за контролен преглед траеш около 3 минути…без малко щях са му я нахлузя патерицата дето каза да изхвърлим на врата и да си я носи за късмет :bang:

И каква е тая мания всяка подвижна тоалетна да има стикер с инстаграм профил на собственика…тия хора не виждат ли в какво се возят ми искат и популярност да трупат :kuku:

И за капак си загубих някъде калъфа за слънчевите очила и съм направо бесен за това :ranting:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Мар 2023, 20:24

Докторите често са за бой, особено като осъзнаеш, че гледат на теб като на клиент, а не като на пациент.

Какъв стикер имат? Аз чувам от познати, че си правят Инстаграм профили на колите :conf: ама по колите да си слагат...имената на собствениците ли какво, нещо не ги вдявам. Освен да търсят мацки така, друго обяснение нямам. :dunno: Кажете вие, то в провинцията идват по-късно някои модерни тенденции като тази въпросната ако правилно съм я разбрал. :shock:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Мар 2023, 21:33

Е нали всички инфлуенсъри искат да бъдат и явно трупат последователи в социалните мрежи по този начин :dunno:
Ама то тоалетна следва ли се?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 09 Мар 2023, 21:56

Аз като цяло недолюбвам стикери. Моята няма, даже обозначението на модела е заличено, возя си го в жабката :D

Един познат започна тренировка за самозащита, днес ходих да погледам, че малко ме притеснява коляното, че нещо се обажда, изглежда доста интересно, пустото коляно обаче ме притеснява, доста участие има в тренировката, та шанса да го повредя още си го има.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 09 Мар 2023, 23:23

Ааа такова ... за циците .Те големите са ясни , ама малките ... те са за умните , за хората с фантазия , с мечти :mhihi: Малката цица е двигател на прогреса , стимулира мисленето :yes: Нали всички предпочитаме стегнато и спортно , а не меко и лигаво - БМВ фенове сме все пак :mhihi: :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 09 Мар 2023, 23:32

Евал съм ви в малките бозки!...както се казва...
На мен гръд ми дай... :ok:
Малката цица е като кола с предно...
Върши работа..кеф...няма... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата