СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
slatanic написа:
Тоя подпис с тази сърцераздерателна песен кога го сложи? Да си вадим очите докато го прочетем
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Отдавна не бях поработвал извън работно време еле пА късно вечер ама трябва да трупам за бонуса в края на месеца
Пък утре ще го пиша дъждовен и нищо да работя така или иначе

Пък утре ще го пиша дъждовен и нищо да работя така или иначе

- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
carmanf1 написа:Цялата друга седмица съм командировка в Прага - тя, да идвала с мен и нямала да ми пречи. (малката щяла да остави при баща й)
Казах й, няма начин, абсурд.
Сега се сърди![]()
Да се сърди колко иска, дреме ми
Точно така
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Може пък да му стане... интересно, ако и някое чехкинче се присъедини към тяхната компания. 3>2 
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
STEVAL написа:slatanic написа:
Тоя подпис с тази сърцераздерателна песен кога го сложи? Да си вадим очите докато го прочетем
Снощи. Ей така да се мъчат да го четат колегите... и както се вижда действа.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
peshehodetz написа:Моджо написа:26.02.2010 година съм се сподобил с моето е46, което все още си ми служи честно и вярно без драми.
Понеже четем едни стари теми в друг форум. 2008 година съм давал 200 лв за бензин да го ева, не на бмв-то, като даже по-малко съм карал като км ,ся давам към 160. Верно, на газ /пак не е на бмв-то/ ама ко излиза.... горивата са двойно-тройни от 2008 , ама колите са по-модерни и горят по-малко и равносметката е , че сега давам по малко пари при по-голяма заплата отколкото 2008 и странно как тогава никой не е мрънкал, че е скъпо.
Струва си да се замислите по тоя въпрос като почнете да мрънкате.
Като колите са съпоставими, даже сегашната е малко по-мощна, нищо че е с по-малък обем.
Това "ся" и "ко" на какъв език са, да не би да са някакви нови думи в българския ?![]()
![]()
![]()
Това даже не мога да го разчета.
На мен ми прилича на някаква "шльокавица" . която беше супер неприятна за четене, че дори и само да гледаш написаното.
Това в никакъв случай не е "шопски"!
Малко , като да пишеш с лайна по стената, чете се горе долу, но е адски грозно и неприятно, да не говорим за неграмотно.
Струва ми се, че ако почна аз или някой друг да пише на "шльокавица" , ще получи предупреждения.
Според мен модераторите не знаят как да постъпят с този начин на писане, уж на български, с български букви , но нищо не се разбира
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ахахаха.... Диалектите, младеж, също са форма на българския език. И ако от цял ферман не си разбрал ко и ся, проблема си е твой. Виж, за шопски е така. Не е шопски. Изпитвам ви)). От североизточна България е, както и от южна. И съм с връзки, тъй че свиквай, ахаха.
Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
А, мен не ме интересува кой как говори на улицата, то и как пише не ме интересува.
Това да говориш по един начин и да пишеш са две различни неща, които стават ясни, след като минеш да речем...17 години.
Да не говорим и способността " четене и разбиране на текст".
Когато казах, че "аз или някой друг почнем да пишем на шльокавица" в никакъв случай не съм имал в предвид, че някой са "Богопомазани" и им се разминава ами имам в предвид, че просто от поне 20 години е прието в български форум да се пише на български.
Както и да е, всеки "сам си преценя"!
Това да говориш по един начин и да пишеш са две различни неща, които стават ясни, след като минеш да речем...17 години.
Да не говорим и способността " четене и разбиране на текст".
Когато казах, че "аз или някой друг почнем да пишем на шльокавица" в никакъв случай не съм имал в предвид, че някой са "Богопомазани" и им се разминава ами имам в предвид, че просто от поне 20 години е прието в български форум да се пише на български.
Както и да е, всеки "сам си преценя"!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Тая шитня с говоренето и писането само тук в България го наблюдавам. На други места диалекти и говоренето на некнижовен език си се приема абсолютно нормално. Само тук разни хора се мислят за ебаси и аристократите, като говорят и пишат на книжовен.
Ас пък шси гуворя и пишъ какту си искъм е, ко стана
Ас пък шси гуворя и пишъ какту си искъм е, ко стана
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Бе на някои хора като им чета постовете се чувствам все едно чета стенограма от говорене на Тиквата - половин изречения, несвързани мисли, недомлъвки, липсваща пунктуация. След няколко прочитания евентуално успявам да схвана какво е искал да каже авторът, ама ... не се прави така 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей един ден не се спомена трона или жени и се скарахте 
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Маверик дай характеристика на дамата... 
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Тая е полякиня!
Сигурен съм, те имат такива тела и физономии!

Всъщност, женските гърди (цици!) са доказателство, че един мъж може да се съсредоточи върху две неща едновременно!
Сигурен съм, те имат такива тела и физономии!
Всъщност, женските гърди (цици!) са доказателство, че един мъж може да се съсредоточи върху две неща едновременно!
Последна промяна Е.Димитров на 09 Мар 2023, 11:41, променена общо 1 път
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Само от едната бозка може пет кила кайма да направиш 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.