СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: СПАМ ТЕМА
После като решат да я уволняват, освен обезщетението и 4 месеца отпуск ще трябва да и платят 
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Kroki написа:Е то не може, но и предложиха да си подаде тя сама. 2 дена преди да роди, отиде да ги види в кабинета как са и останала да помогне.
Приема парите от пациентката и ги прибира в касата. Като това се вижда на камерите.
Обвиняват я, че е откраднала тази сума - 120лв и като е поискала да види записа, са и казали, няма какво да гледаш.
Малко тъпо ама ако е била в отпуск и се е явила и е станало това, могат да се заяждат .
Не искам да кажа че парите ги няма, да не разбереш погрешно - просто ако си в отпуск не е ОК да сновеш в работата да "работиш"

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Просто си търсят причина да я освободят без да уведомяват Инспекцията по труда ,задължително условие ако искат да освободят служителка в майчинство .Опитват се да "ебат гявола у въздуха " ама глобите там се сериозни и за това си измислят причина .
Ивайло Димов написа:Просто си търсят причина да я освободят без да уведомяват Инспекцията по труда ,задължително условие ако искат да освободят служителка в майчинство .Опитват се да "ебат гявола у въздуха " ама глобите там се сериозни и за това си измислят причина .
ето това си помислих и аз
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Аз мойта 39ка я купих на 8 март преди 7гdrifty написа:Аз на 8 март преди 5 години купих 39ката, лесно се помни

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
26.02.2010 година съм се сподобил с моето е46, което все още си ми служи честно и вярно без драми.
Понеже четем едни стари теми в друг форум. 2008 година съм давал 200 лв за бензин да го ева, не на бмв-то, като даже по-малко съм карал като км ,ся давам към 160. Верно, на газ /пак не е на бмв-то/ ама ко излиза.... горивата са двойно-тройни от 2008 , ама колите са по-модерни и горят по-малко и равносметката е , че сега давам по малко пари при по-голяма заплата отколкото 2008 и странно как тогава никой не е мрънкал, че е скъпо.
Струва си да се замислите по тоя въпрос като почнете да мрънкате.
Като колите са съпоставими, даже сегашната е малко по-мощна, нищо че е с по-малък обем.
Понеже четем едни стари теми в друг форум. 2008 година съм давал 200 лв за бензин да го ева, не на бмв-то, като даже по-малко съм карал като км ,ся давам към 160. Верно, на газ /пак не е на бмв-то/ ама ко излиза.... горивата са двойно-тройни от 2008 , ама колите са по-модерни и горят по-малко и равносметката е , че сега давам по малко пари при по-голяма заплата отколкото 2008 и странно как тогава никой не е мрънкал, че е скъпо.
Като колите са съпоставими, даже сегашната е малко по-мощна, нищо че е с по-малък обем.
Хм,хм...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Моджо написа:26.02.2010 година съм се сподобил с моето е46, което все още си ми служи честно и вярно без драми.
Това "ся" и "ко" на какъв език са, да не би да са някакви нови думи в българския ?
keep walking
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Spunky написа:carmanf1 написа:
От тук вече следват много въпроси. Защо?
Най-лесните са ясни и с ясни отговори. НО, следват още много въпроси ...
За които грам не ми дреме!
И без това всичко е short term fun
Внимавай, че влюбят ли се, отърваването е много драматично и може много проблеми да направи. Аз бих бил директен и да е ясно, каква е ситуацията. Няма да помогне с влюбването, но поне да не си прави планове.
Знам и си напълно прав, изпитвал съм го 2 пъти, когато бях още млад и зелен. Не е приятно. Преследваха ме, ужас направо
Но в случая, не мисля че човек като нея е способен да се Ф'люби
Тук сме на едно мнение.
Тя любов отдавна е спряла да търси.
Сега търси това което търсим всички след едно време...
На теб да обяснявам вярвам няма нужда...
Тя любов отдавна е спряла да търси.
Сега търси това което търсим всички след едно време...
На теб да обяснявам вярвам няма нужда...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
А да ви се метне една влюбена баба в асансьора да ви изнасилва едва ли не, как е? И нема къде да бегаш. М? Лесно ли ми е било, та и асансьора бавен, етажите много.... И под баба разбирай + 25,30 години по-възрастна.
Хм,хм...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа: ...
ако малко имаш идея какво е да имаш деца- ще подходиш към упражнението много много по- внимателно от колкото като си избираш половинка... това е една малка мръсна истина която повечето млади хора не си дават сметка за нея. брака не променя почти нищо в отношенията на една сериозна двойка. децата променят _всичко_.
100% съгласен. В моя случай какво се получи:
След раждането на 1-вия ми син, жена ми се промени адски много. Почти нищо общо, с това което беше.
След раждането на 2-рия, драстично друг човек. Не мога да я позная.
И за това сега сме на тоя хал - развод, съдилища, глупости ...
Дали имало брак или нямало, все тая, децата са важни. А закона в Европа защитава майката - бащата го духа
ПС. Аз не съм ангелче и не обвинявам само нея, но вече не мога да я позная като характер - тя ли беше булката на сватбата
Жената е като малко прасенце и нов началник...
Не бива много да и се радваш...
Не знаеш каква свиня може да излезе...
Пу...пу... за моята не се отнася...ако чете случайно....
Тя си беше шашава по начало та се допълваме...
Не бива много да и се радваш...
Не знаеш каква свиня може да излезе...
Пу...пу... за моята не се отнася...ако чете случайно....
Тя си беше шашава по начало та се допълваме...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Цялата друга седмица съм командировка в Прага - тя, да идвала с мен и нямала да ми пречи. (малката щяла да остави при баща й)
Казах й, няма начин, абсурд.
Сега се сърди
Да се сърди колко иска, дреме ми
Казах й, няма начин, абсурд.
Сега се сърди
Да се сърди колко иска, дреме ми