СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: СПАМ ТЕМА
Ивайло Димов написа:В началото бяха 4 момичета в голям апартамент ,ама моята им слугуваше за пране ,чистене,готвене....после две се отказаха от висше и тя се намери самостоятелна квартира.
Идентично и с братовчедка ѝ на моята - събрали са се тя и още 3 момичета заедно с едно момче (демек 5 човека в 4 стаен апартамент) и видиш ли само тя ходи да пазарува, плаща сметки влачи покупки и подобни ... И ми кипна един ден и отидох да му сипя на момъка, че не е баш редно да седи и да се чуди докато девойката носи . Ама пааа, него какво му е - нали давал парите
То го насметох набързо ама просто си представям тия да гледат деца ...
Иначе в една много крайна точка Джордито е прав .
Хубаво деца ама няма цял живот на мен да седят да чакат . И не говорим само за пари ако е това . Шурек ми е на вече 30 и като се съберем при тъщата, нашия си чака тя да му направи кафето, тя да му събере чинията и да измие после, да пусне пералня
Аз първите няколко пъти седях и гледах малко като препариран . Но отново опираме на това кой е луд и кой е с баницата . Тъй че, Да има доза истина в писанията му .Последна промяна ивчо на 07 Мар 2023, 18:30, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Че какво толкова правите всеки ден в тая Амърика бе ?и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
TheDriver написа:Само че те искат, хем да осигурят добър живот за потомството си, хем да не късат със сегашния си егоистичен начин на живот - било то заведения, пътувания или коли.
Та в повечето случай не е въпрос на мислене за пари.
Точно
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Jordana написа:Че какво толкова правите всеки ден в тая Амърика бе ?и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете
и пак не ми отговори... темата за децата е една от темите които ако не си "участник" просто каквото и да кажеш не е меродавно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
То доде чакаш да имаш възможности да му осигуриш не знам си какво ...ще си останеш без деца. Сметаш ли го никога няма да има подходящ момент. Не казвам да си като тъмнозелените, ама имаш ли си достатъчно да изкараш месеца ще се справиш и с дете. И, да, аз съм на мнение, че щом си го направил ще си го гледаш. Нема бе я бабо,жено гледай го ти, па ние/аз да идем на кръчма. Забрави. Па съм от странните аз, обаче при мен е било и е така. Никъде не отивам без децата...тва е положението, Минке. Ако това значи да не ода по кръчми или да пия бири с приятели - ми нема да ода и нема да пия. И даже искам и трето ако е там въпроса.
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Не съм съгласен изобщо, познавам една камара хора които изчакаха дадени неща и чак после направиха деца , как пък всички успяха ?Моджо написа:То доде чакаш да имаш възможности да му осигуриш не знам си какво ...ще си останеш без деца. Сметаш ли го никога няма да има подходящ момент. Не казвам да си като тъмнозелените, ама имаш ли си достатъчно да изкараш месеца ще се справиш и с дете. И, да, аз съм на мнение, че щом си го направил ще си го гледаш. Нема бе я бабо,жено гледай го ти, па ние/аз да идем на кръчма. Забрави. Па съм от странните аз, обаче при мен е било и е така. Никъде не отивам без децата...тва е положението, Минке. Ако това значи да не ода по кръчми или да пия бири с приятели - ми нема да ода и нема да пия. И даже искам и трето ако е там въпроса.
Диего , свърши ергенския живот
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
alx написа:Jordana написа:Че какво толкова правите всеки ден в тая Амърика бе ?и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете
и пак не ми отговори... темата за децата е една от темите които ако не си "участник" просто каквото и да кажеш не е меродавно...
То по много теми го нЕма на картата Даня, ама не му пречи да се обади, нал'тъй

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
drifty написа:Хубав коментар. Забелязал съм и аз вървежните, на мен все още ми е трудно да играя образ, какъвто не съм.Другото, което ми прави впечатление е, че като наближат 30те, им писва от лигавщини и вече се оглеждат за дългата писта. Аз правя опити да не го показвам, къде успешни, къде не. Абе с две думи - болна тема, явно съм си сбъркан нещо.
Не играй друг образ, а разбери какво се търси на пазара и се промени към това...
И не, не им писва от лигавщини, като наближат 30, а почва да ги хваща, дето викат бебе бяс и се опитват да окошарят някой неориентиран младеж, като почти без изключение това не им е първия избор, а е компромис. По-често от не, се стига до развод и счупени животи.
Реалността е, че докато са по-малки, им е по-лесно да хванат някой по-улегнал играч, но понеже играча избира, а те го имат за даденост, минават в ротация, изпадат от въртележката, през това време решават как ще правят кариера и биват тъпкани и после зарязани от всичките в топ 10% хубавци от апповете(защото тя заслужава само най-доброто) и така докато не почне химията да и кипи на около 27-28 и побесняват. После мъжете били незнам-си-кви...
Девойките действат първосигнално, бъди принца, дето търсят и си избери най-читавата и да знаеш, че колкото повече бройки и години са им минали, толкова по-голям таралеж са в гащите.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Spunky написа:drifty написа:Хубав коментар. Забелязал съм и аз вървежните, на мен все още ми е трудно да играя образ, какъвто не съм.Другото, което ми прави впечатление е, че като наближат 30те, им писва от лигавщини и вече се оглеждат за дългата писта. Аз правя опити да не го показвам, къде успешни, къде не. Абе с две думи - болна тема, явно съм си сбъркан нещо.
Не играй друг образ, а разбери какво се търси на пазара и се промени към това...
И не, не им писва от лигавщини, като наближат 30, а почва да ги хваща, дето викат бебе бяс и се опитват да окошарят някой неориентиран младеж, като почти без изключение това не им е първия избор, а е компромис. По-често от не, се стига до развод и счупени животи.
Реалността е, че докато са по-малки, им е по-лесно да хванат някой по-улегнал играч, но понеже играча избира, а те го имат за даденост, минават в ротация, изпадат от въртележката, през това време решават как ще правят кариера и биват тъпкани и после зарязани от всичките в топ 10% хубавци от апповете(защото тя заслужава само най-доброто) и така докато не почне химията да и кипи на около 27-28 и побесняват. После мъжете били незнам-си-кви...
Девойките действат първосигнално, бъди принца, дето търсят и си избери най-читавата и да знаеш, че колкото повече бройки и години са им минали, толкова по-голям таралеж са в гащите.
За body count-a съм много съгласен, за да се промени към каквото се търси - категорично не.
По скоро правилният съвет е разивай се, работи над себе си и бъди активен, никоя не иска Пешо бензинджията който след работа гледа мач, пише във форума и пие бира, всеки предпочита Наско предприемача/адвоката/архитекта, който уикенда катери планини, кара велосипед, след работа ходи да играе волейбол/ да плува и в същото време бачка здраво и има преспективи и възможности пред него.
По някое време ще дойде въпроса какво можеш да сложиш на масата(да предложиш) и така.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
ivanski_2 написа:За body count-a съм много съгласен, за да се промени към каквото се търси - категорично не.
По скоро правилният съвет е разивай се, работи над себе си и бъди активен, никоя не иска Пешо бензинджията който след работа гледа мач, пише във форума и пие бира, всеки предпочита Наско предприемача/адвоката/архитекта, който уикенда катери планини, кара велосипед, след работа ходи да играе волейбол/ да плува и в същото време бачка здраво и има преспективи и възможности пред него.
По някое време ще дойде въпроса какво можеш да сложиш на масата(да предложиш) и така.
Е, категорично не и после му казваш, че трябва да е като Наско
На пазара се търсят перспективни, развиващи се(или вече развити) момчета, които са в добра форма и имат интересен живот. Не можеш да оставиш жените да им е скучно, щото веднага ще намери някой друг Наско.
Пешо може да се промени в Наско
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:Jordana написа:Че какво толкова правите всеки ден в тая Амърика бе ?и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете
Е па аз това му казах на колегата Ивански ама ти ми скачаш на мене да ти вадя актове за раждане на внуците

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:alx написа:Jordana написа:Че какво толкова правите всеки ден в тая Амърика бе ?и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете
Е па аз това му казах на колегата Ивански ама ти ми скачаш на мене да ти вадя актове за раждане на внуците
абе пич- простия ми въпрос беше- имаш ли деца които отглеждаш или си отгледал или не? "да" или "не" е достатъчно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Don_Diego написа:Милото се върнааа….ама е на червено….ама поне донесе подаръци
Радвай се,че не е на +
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Когато ми се роди първото даже нямах кола , когато чаках второто задълженията ми бяха 4 пъти по-големи от наличностите
Ако чаках всичко да се нареди (ако приемем, че в живота ти може да настъпи такъв момент ) трябваше да " сея" на 40 + 
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....